Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
I nece malog da ubaci, cc
Musa igrao 2 minuta i to vam je ono " igrat ce vise" veceras.
E moj Mrsicu,e moj Mrsicu..
nek su ih nabili,kako mi je drago zbog ovog Mrsica umislio lik da je neki trener
i opet Mazalin u igri prije Muse
jos pored ovih supertalentovanih Arapovica i Zganeca vrhunska klapa.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Da je rvat veceras bi imao petnaestak minuta minimumxinxee je napisao/la:Musa igrao 2 minuta i to vam je ono " igrat ce vise" veceras.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Bitno je da su kroati u izlogu.
E Bože sačuvaj cccc
-
- Kontakt:
neće namjerno, ignoriše, seronja
Ovo je sramota majkemi
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Ljudi moji kako on njemu ubija samopouzdanje s ovim
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Nece nek igraju ovi hrvatski megagigasuper talentiLiverpool. YNWA je napisao/la:evo sad će ga ubacit
fuj đubre jedno

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nije Musa taj tip.. Ne brinem se ja za njega. Ali stvarno supacki je ovo... Medjutim sta ocekivati tako ti je kod komsija i s jedne i druge strane.. Mora proci odredjeno vrijeme da imalo dobijes prostora za igru.Anatomija je napisao/la:Ljudi moji kako on njemu ubija samopouzdanje s ovim
-
- Kontakt:
kako dijete ignoriše, mu je majku u usta .. svi igraju samo on ne moze, citavu utakmicu sjedi
Smanji doživljaj
Smanji doživljaj
Fuj gamad jedna, majku vam
Veljko, je bali te Prilepic, Katic i Walker simultano...
sajo10 je napisao/la:Nije Musa taj tip.. Ne brinem se ja za njega. Ali stvarno supacki je ovo... Medjutim sta ocekivati tako ti je kod komsija i s jedne i druge strane.. Mora proci odredjeno vrijeme da imalo dobijes prostora za igru.Anatomija je napisao/la:Ljudi moji kako on njemu ubija samopouzdanje s ovim
Još uvijek je on jedno veliko dijete
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Da, da.sajo10 je napisao/la:Nije Musa taj tip.. Ne brinem se ja za njega. Ali stvarno supacki je ovo... Medjutim sta ocekivati tako ti je kod komsija i s jedne i druge strane..Anatomija je napisao/la:Ljudi moji kako on njemu ubija samopouzdanje s ovim
On ima ogromno samopouzdanje i ovo će mu samo biti dodatni motiv.
A komšije ko komšije, ****.
Sad ga ubacuje hahaha
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Naravno da je veliko dijete, ali dijete koje je vec sada bolje nego svi ovi njihovi mladji kroati i to ne s malom marginalom. Nije poenta u tome da mu treba dati 25 minuta ali u ovom mecu kad je ovakva slika dat mu 2-3 minute... Najgore sto White, Bilan i ostali idu sa spustenom glavom cijeli mec skoro jer su se vec predali a on ne ubacuje Musu naprimjer da malo ozivi ekipu.Anatomija je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Nije Musa taj tip.. Ne brinem se ja za njega. Ali stvarno supacki je ovo... Medjutim sta ocekivati tako ti je kod komsija i s jedne i druge strane.. Mora proci odredjeno vrijeme da imalo dobijes prostora za igru.Anatomija je napisao/la:Ljudi moji kako on njemu ubija samopouzdanje s ovim
Još uvijek je on jedno veliko dijete