Sportski komentatori
Re: Sportski Komentatori
bilo bi extra kada bi marijan dosao u na hayat ili bilo koju bh kucu koja ima sportski program jer on je prije svega extra covjek pa ond i extra komentator.
sto se tice saše vudgdalica on je mene prije jako nervirao ali kada sam procitao njegovu zivotnu pricu i vidio o kakvom se covjeku radi sad mi je simpa sa onim svojim provalama.
najgori su oni sa BHT-a u to nema sumnje plus ona ekipica s hayata onaj decko sa plavom kosom sto vodi sportske emisije ima govorne mane neke jadan jedva rijeci preko jezika prevaljuje a oni ga jos i snimaju ccc bikić seljacina ne zna ni brojeve pravilno da cita teftedarija i priganica dovoljno je samo da im one glave zalizane pogledas i sve ti je jasno... priganica kosarku komentarise fudbalskom koristeci se terminologijom pa cesto mozete cuti sjajan udarac ikonica itd....
sto se tice saše vudgdalica on je mene prije jako nervirao ali kada sam procitao njegovu zivotnu pricu i vidio o kakvom se covjeku radi sad mi je simpa sa onim svojim provalama.
najgori su oni sa BHT-a u to nema sumnje plus ona ekipica s hayata onaj decko sa plavom kosom sto vodi sportske emisije ima govorne mane neke jadan jedva rijeci preko jezika prevaljuje a oni ga jos i snimaju ccc bikić seljacina ne zna ni brojeve pravilno da cita teftedarija i priganica dovoljno je samo da im one glave zalizane pogledas i sve ti je jasno... priganica kosarku komentarise fudbalskom koristeci se terminologijom pa cesto mozete cuti sjajan udarac ikonica itd....
You are someone else I am still right here
moram reci da su mi se jako popravili vugdalic i kolega hadzic na obn, prenos milan - inter i utakmica isti dan ne znam koja je bila, nije lose bilo 

Sada ce Hayatu rejting porasti za 70 %. Samo se nadam da se nece naci neki kreteni pa reci sto covijek prica ekavicom.
Jedva cekam Belgiju kada Rembrant uzme igru u svoje ruke.
Samo je steta sto nece biti plavo-okog bombadera.
Jedva cekam Belgiju kada Rembrant uzme igru u svoje ruke.
Samo je steta sto nece biti plavo-okog bombadera.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja nešto nisam ljubitelj Marjana, mada slabo skroz pratim utakmice fudbala zadnjih godina.Taj sport mi je baš omrzo zbog nekih stvari.
Uglavnom ne kaže se džabe da svako ima svoj ukus.
Uglavnom ne kaže se džabe da svako ima svoj ukus.
- DinceManijak
- Kontakt:
Marijan je munja od covjeka. Nadam se da ce preci na Hayat. Bujrum opet u svoju BiH Marijane

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WOooooOW UH sto me ova informacija obradovala ,
vec sad vidim marjana i pobjedu bosne :d
Marjane majstoreee
Ulazi rembrandt da nesto naslika na teren !
vec sad vidim marjana i pobjedu bosne :d
Marjane majstoreee
Ulazi rembrandt da nesto naslika na teren !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Odlicno
Konacno ce se moci i gledati spanska liga, jer onaj komentator na hayatu je znao svojih glupim komentarima upropastiti i velike derbije, da ne govorim kako je "zanimljivo" gledat ostale utakmice.

ako je istina to je jedina pozitivna sportska stvar poslije rata koja se desila u bih
MARIJAN na HAYATU bravo ELVIRE...
MARIJAN na HAYATU bravo ELVIRE...
http://vinovo.magnify.net/playlist/Sportski-komentatoribh hrvat je napisao/la:zeljko vela je kralj, dobar je bio i onaj sa pinka sto je nekada prenosio talijansku ligu, ne znam kako se zove
Tu ima na desetke video bisera Zeljka Vele (i ostalih - Bahe, Mijajlovica, Vugdalica, Pantica...)
Na zadnjoj utakmice je pricao bajku o Ivici i Marici

Marijan je najbolji sportski komentator na prostoru bivse Yugoslavije!
svaka cast Hayatu,ovo je velika stvar za sport u BIH!
Volio bi da Marjan prenosi i utakmice NLB lige,pogotovo utakmice kosarkasa Bosne! a blizi se i domaca liga u kosarci,gdje bi pravo osvjezenje bilo slusati najboljeg komentatora na ovim prostorima!
svaka cast Hayatu,ovo je velika stvar za sport u BIH!
Volio bi da Marjan prenosi i utakmice NLB lige,pogotovo utakmice kosarkasa Bosne! a blizi se i domaca liga u kosarci,gdje bi pravo osvjezenje bilo slusati najboljeg komentatora na ovim prostorima!
- juzni vjetar!
- Kontakt:
joooooj znaci moju omiljenu ligu ce komentarisati najbolji komentator toooooo 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- alan ford 26
- Kontakt:
Licno ja bi vise volio da je ostao na sport klubu jer tamo ima vise sporta i utakmica, a ni utakmice cvajte nece biti isto gledati bez Marjana i njegovih komentara, al haj......... U svakom slucaju dobro dosao ljudino, cekamo te rasirenih ruku to je sigurno
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
joj ljepote, fakat je onaj Lipa na Hayatu postao opasno iritantan. Za pretpostaviti je da će i Hayat sada obogatiti
sportski program u smislu prenosa većeg broja utakmica
sportski program u smislu prenosa većeg broja utakmica

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
onaj Adis Hadzic isto nije los komentator uopste,samo jadnik mora onog Vugdalica trpit,ali ovako kad neku tekmu radi sam bude prilicno dobar,solidno podataka,nije dosadan,nema ispada,a solidno se i uzivi..jedino sto mu ja zamjerim je previse onih nadimaka "derby della ovaj -onaj" i za igrace neke isto previse tih nadimaka
,a inace momak odlicno radi svoj posao,trenutno jedan od najboljih...
a ovo kad sam cuo da ce Marjan prenosit repku,pa ljudi samo cu rec mislim da niko od nas nece sjest citavu utakmicu,bilo gdje da je bude gledao,ima da u TV udjemo majke mi

a ovo kad sam cuo da ce Marjan prenosit repku,pa ljudi samo cu rec mislim da niko od nas nece sjest citavu utakmicu,bilo gdje da je bude gledao,ima da u TV udjemo majke mi

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
hayat prenosi utakmice samo subotom i nedjeljom u kasnom terminu, iza 9, ove sezone mislim da je prenosila 90 % utakmica barcelone, trebala bi prava bar za jos koju ligu i prosirit programsku shemu ubacit vise sporta, a to da ubaci nesto pores spanije od lige 5 ne znam kako jer obn prenosi italiju, bhtv1, englesku, ftv njemacku, jedino jos francuske nemamo, a za pohvalu bhtv1 treba od ove polusezone da prensoi bar jednu utakmicu BIH PREMIER lige
Vugdalic : "kolega Hadzicu, Vi mora da se salite ? " hahhaultrasstyle_tz je napisao/la:onaj Adis Hadzic isto nije los komentator uopste,samo jadnik mora onog Vugdalica trpit,ali ovako kad neku tekmu radi sam bude prilicno dobar,solidno podataka,nije dosadan,nema ispada,a solidno se i uzivi..jedino sto mu ja zamjerim je previse onih nadimaka "derby della ovaj -onaj" i za igrace neke isto previse tih nadimaka,a inace momak odlicno radi svoj posao,trenutno jedan od najboljih...
a ovo kad sam cuo da ce Marjan prenosit repku,pa ljudi samo cu rec mislim da niko od nas nece sjest citavu utakmicu,bilo gdje da je bude gledao,ima da u TV udjemo majke mi![]()
- juzni vjetar!
- Kontakt:
fakat onaj hayat nije normalan pa non stop barcu prenose ili real sta je sa ,sevillom,atleticom,valencijom,villarealom?? kako obn prenosi 2-3 utakmice nedeljno ovi jadovi jednu dajte vise utakmica spanske lige ljudi !!!!
La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Odlican potez NTV Hayat,dolaskom Marjana sigurno da ce dobiti na gledanosti.Puno srece!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
TV Hayatu bi najbolje bilo da napravi jos jedan dodatni kanal gdje ce samo emitovati sportska desavanja. Nek se zove HayatSport. Onda bi mogli udovoljiti svima i mogli bi prenositi sve lige, jer to terminu omogucavaju. Mislim da bi se isplatilo pa cak da se placa preplata kao sto to radi njemacki Premiere, za tri mjeseca 50 km, dobijemo nas kod i to je to.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
I to nije lose, sasvim sam siguran da ce hayat dolaskom marjana ozivit, i konacno da nam repku prenosi najbolji komentator, to je zelja svakog bh navijaca, a evo sad ce se i ostvarit !
Bravo Hayat !
Bravo Hayat !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!