definitivnoOTNYS_YNWA je napisao/la:Teško Liverpoolu sve dok su Henderson, Milner i Can pokretacke snage.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
definitivnoOTNYS_YNWA je napisao/la:Teško Liverpoolu sve dok su Henderson, Milner i Can pokretacke snage.
Prijatelju, Klopp je vrhunski trener, medju najboljim na svijetu, meni jedan od najdrazih trenera opcenito, ali on nije madjionicar. Llalana, Clyne, Milner, Can, Henderson i da ne nabrajam dalje, sve su to prosjecni nogometasi i nema yebene sanse da se sa njima uzme liga. Mozes ti trcati, praviti presing srljati ko sivonja ali ako nemas pametne nogometase na sredini i 2 ubojita krila sa vrh spicem , rezultata neces imati. Bar neces kao sto je imao Dortmund.Amsterdam1312 je napisao/la:Konstantno su među 8 najbogatijih klubova na svijetu i što je najgore u vrhu tabele su po potrošnji novca, a rezultati katastrofa, znači da uzalud bacaju ogromne količine novca na idiote koji dođu jednu dvije sezone i ne pokažu apsolutno ništa. Preplaćuju neke morone koji odigraju negdje jednu sezonu solidno. Naše najveće pojačanje je Jurgen Klopp od dolaska Suareza i on je jedini koji može Liverpool okrenuti naopako jer ima takav način rada i sam je izjavio da se troše novci bezveze i da on neće biti tajTreba strateško postaviti ciljeve i ići polako to mi jedino daje nadu kad nejga vidim jer je genijalac i odličan trener. Nadam se da će za sljedeću sezonu posložiti ekipu kako treba i pšromijeniti politiku kluba...
Pa nije nista pogresno rekao, clyne u lfcu operisan u napadu ama bas nista nije uradio na toj stranu do sad.Ispao je jednodimezionalan igrac u dosadasnjim nastupima, dok za hendu je premali uzorak ove sezone ali bas lose igra na gostovanjimaartemis77 je napisao/la:Clyne i Henderson prosjecni igraci
Vidio si kako smo losi bili bez Hende i koliko on znaci ovoj ekipi, a Clyne je medju 3 najbolja desna beka u ligi i medju 10 na svijetu. Proveo je sve minute u ligi na terenu, a igrao je i u kupovima dosta.Torres_9 je napisao/la:Pa nije nista pogresno rekao, clyne u lfcu operisan u napadu ama bas nista nije uradio na toj stranu do sad.Ispao je jednodimezionalan igrac u dosadasnjim nastupima, dok za hendu je premali uzorak ove sezone ali bas lose igra na gostovanjimaartemis77 je napisao/la:Clyne i Henderson prosjecni igraci
Civa je napisao/la:Upravu je @OTN itd.
Jer ove utakmice bez Coutinha vidi se ta kreativnost odnosno kod nas je anti. I ne znam i Ibe se mali pomalo već gubi. Milner ne treba se više spominjati dok ne dobije nogu, ali bojim se da to neće biti jer njeg i Klop ja msm gotivi jer može trčati a treba njemu takav igrač. Onda tri fantastiko Letva-Krampa-Henderson jedino eto koliko toliko vrijedan spomena sa dobrim pasovima i slično tome. Lično mislim da bi Lallana bio dobar igrač da manje pegla loptu u nekim situacijama je strašno agresivan i dobro vrši presing, ali brate kad' je krene peglat ukaki i šefa i stanicu. Za Krampu aka Cana u igri prema naprijed ne znam vala lika ili poslat na štopera ili brusit za zadnjeg veznog i puštat mu maximalno do 35 metara protivničkog gola da dođe dalje zabrana. Firmino lagan još uvijek, mora malo da poradi na snazi trebao bi sa Sakhom krenut u teretanu koji mjesec, jer ovaj bi vola mogo držat na leđima, ali kad povede loptu ili je nekako traljavo doda srklet me hvata samo takav. Španski ElRapidore aka Frizurica ili ti ga Moreno, momak kao da je imao želju da igra napadača kad' ode u napad često mu se desi da zaboravi na odbranu. Ali u zadnje vrijeme ne tako loš po meni ima ponekad dobrih startova nazad, brz je samo da se malo sa glavom sredi ako je to moguće i mogao bi on ostati na poziciji lijevog bočnog. A na kraju glavna uzdanica prva frizura Belgije aka Mignolet da je golmanski prostor samo širina i visina gola valjao bi on, možda da pređe u mali fudbal tamo golman nekako nije ograničen ili budi na golu ili se uključi u igru sumnjam da bi mu ko dao lagano gol. Dobar je na liniji nema šta, ali ako makne 2 metra ili da krene hvatat loptu nakon kornera, auta, prekida bilo kakvog 60% gola, još kad' dodaš Tourea koji samo zna loptu izbit u korner pa opet opasnost, pa onda Sakho koji kad' skoči može dobavit grb na vrhu Anfielda ali da pogodi još loptu u tom skoku ili kako je izbaci prema naprijed a ne opet u zrak bilo bi dobro. Takvo je neko moje viđenje prošlog perioda tj povreda nadam se da će bar do 31-2 kola bar nekako da se oporave ti neki igrači koji bi trebali ostati za iduću sezonu da se koliko toliko uigravaju. Jer ne znam da li su Firmino-Cout-Henderson-Stu odigrali bar jedan meč ove sezone skupa,a valjalo bi to skroz.
YNWA je napisao/la:@kume ako ovo zavrse morati ces se opet uozbiljitiFinn je napisao/la:Klub je pravo niotkuda poslao ponudu za Alexa Teixeiru od skoro 25m funti.
Ayre je valjda otputovao na Floridu da završi posao.
Ovo prenose svi relevantni britanski mediji.
Iako sam misljenja da nam ne treba ovaj tip igraca, protiv ovog nemam nista protiv, moze ovaj i na krilo, a nema sumnje da bi bio veliko pojacanje, samo da li smo mi sposobni zavrsiti jedan ovakav posao i kako ce ovaj dobiti radnu dozvolu
znaci jer kad nam je vezni red sastavljen od levatina, u normalnom timu on bi bio prosjek i borio za prvi tim.artemis77 je napisao/la:Vidio si kako smo losi bili bez Hende i koliko on znaci ovoj ekipi, a Clyne je medju 3 najbolja desna beka u ligi i medju 10 na svijetu. Proveo je sve minute u ligi na terenu, a igrao je i u kupovima dosta.Torres_9 je napisao/la:Pa nije nista pogresno rekao, clyne u lfcu operisan u napadu ama bas nista nije uradio na toj stranu do sad.Ispao je jednodimezionalan igrac u dosadasnjim nastupima, dok za hendu je premali uzorak ove sezone ali bas lose igra na gostovanjimaartemis77 je napisao/la:Clyne i Henderson prosjecni igraci
Nije dobro u nasim godinama biti neozbiljan, znaci uozbilji sekumkalesic je napisao/la:YNWA je napisao/la:@kume ako ovo zavrse morati ces se opet uozbiljitiFinn je napisao/la:Klub je pravo niotkuda poslao ponudu za Alexa Teixeiru od skoro 25m funti.
Ayre je valjda otputovao na Floridu da završi posao.
Ovo prenose svi relevantni britanski mediji.
Iako sam misljenja da nam ne treba ovaj tip igraca, protiv ovog nemam nista protiv, moze ovaj i na krilo, a nema sumnje da bi bio veliko pojacanje, samo da li smo mi sposobni zavrsiti jedan ovakav posao i kako ce ovaj dobiti radnu dozvolu
Da li da se uozbiljim (ili pak ne)
Nemoj haterit![]()
Al' kako me duša boli kada gledam ovog Banegu i sjetim se ovih naših veznjaka. Godinama jedan od igrača kojeg toliko priželjkujem u Liverpoolu
Sky Sports News HQ @SkySportsNewsHQ 26m26 minutes agoYNWA je napisao/la:
Nije dobro u nasim godinama biti neozbiljan, znaci uozbilji se![]()
Jel istina da su Kinezi kupiti Teixeiru![]()
Kako mene dusa boli kad gledam Ardu, A KK i Comolli odluciti dovesti Downinga iako je Arda bio daleko jeftiniji
Normalno da su prosjecni, kada uporedis sredinu ovu sa vasom slavnom Xabi-Mascherano. Normalno da je prosjecna kad je npr poredis i s Dortmundovom, Atleticovom. S ostalim velikanima je grijeh i steta i porediti.artemis77 je napisao/la:Clyne i Henderson prosjecni igraci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.