Prodacemo visak opreme i za te pare kupiti 49% zeljkanaElegant je napisao/la:Joj kad i amiđa kaze "dosta", pa kad se raspu.Gator je napisao/la:Good oneSTEF je napisao/la:Haj sto nemaju stadion,terene i slicno nego nemaju ni klub![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Pa normalno da je teže kupiti nekoga ko ima neku vrijednost, nego neku bijedu koju možeš kupiti za cijenu jedne veš mašine... Tako to ide, kvalitetnije stvari skuplje koštaju, dok ovaj otpad ide jeftino.MortemHz je napisao/la:Pa znas da su se nudili jedno vrijeme ali ih niko nije htio, onu nepismenu prezentaciju kad su predstavili.FrancescoTotti je napisao/la:Hint je taj sto bi vi rado dupeta dali al ga niko ne zelipa cak ni bananko bananaman iz slovenije!
A o imovini se ne treba raspravljat sa mitomanima, jer je budali najteze dokazati da je budala... Ja fino kazem imamo trening kompleks vrijedan 10mil€ a oni ko djeca...
@**** kome ćete prodat opremu oprala se jednom promjenila boju

DRUG NEBI TI PUNCA
Ja samo ne znam kako smo im mi nabili komplekse. Pa on se svadja sa komsijama i ne moze bez Tuzle i Fukara. Ovo nije normalnoPeace je napisao/la:Za te pare mozete dobiti korner zastavicu i onaj kvadrat i po oko korner zastavice... jbg velika je razlika kad imas nesto zemlje, građevine i sl, i kada kao zadnja bijeda i fukara nemas nista... samo ono malo gaca i potkosulje, tacnije ime i grb...
OVO NIJE MOGUĆE HAHAHAHAHAHHAHHAAHAHAAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAGiuseppe1 je napisao/la:Ja samo ne znam kako smo im mi nabili komplekse. Pa on se svadja sa komsijama i ne moze bez Tuzle i Fukara. Ovo nije normalnoPeace je napisao/la:Za te pare mozete dobiti korner zastavicu i onaj kvadrat i po oko korner zastavice... jbg velika je razlika kad imas nesto zemlje, građevine i sl, i kada kao zadnja bijeda i fukara nemas nista... samo ono malo gaca i potkosulje, tacnije ime i grb...

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kakvi mitovi za nepovjerovat. Pa hajde malo se uozbiljimo i pogledamo stvari kako jesu?
Nasim je cilj bio pronac investitora i oni su kompletan statut uredili da ga privuku, u cemu su i uspjeli.
Vasi zele investitora isto koliko su zeljeli i nasi (pa vi ste cvjetali kad ste dobili novi statut) samo sto u tom statutu pravite budalom svakog potencijalnog investitora. Ono, ti daj pare, a mi cemo odlucivat sta cemo sa njima.
Nasim je cilj bio pronac investitora i oni su kompletan statut uredili da ga privuku, u cemu su i uspjeli.
Vasi zele investitora isto koliko su zeljeli i nasi (pa vi ste cvjetali kad ste dobili novi statut) samo sto u tom statutu pravite budalom svakog potencijalnog investitora. Ono, ti daj pare, a mi cemo odlucivat sta cemo sa njima.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Giuseppe1 je napisao/la:Ja samo ne znam kako smo im mi nabili komplekse. Pa on se svadja sa komsijama i ne moze bez Tuzle i Fukara. Ovo nije normalnoPeace je napisao/la:Za te pare mozete dobiti korner zastavicu i onaj kvadrat i po oko korner zastavice... jbg velika je razlika kad imas nesto zemlje, građevine i sl, i kada kao zadnja bijeda i fukara nemas nista... samo ono malo gaca i potkosulje, tacnije ime i grb...

Allah te nagradio momce, i izveo na pravi put... jesi ti svjestan da u bosanskom jeziku postoji rijec fukara... i koja se odnosi na nekog dekintiranog, jadnog, bijednog, siromasnog i sl...
Niste vi iz Tuzle nekakav centar univerzuma da se na vas ravnam... niste mi bas toliko bitni... i kakve momce komplexe spominjes... interesantni ste mi ko izvoz kukuruza iz mauritanije...
I sad mi je jasno sto vas svi mezete na ovoj temi... pa sami sebe nabacujete na volej...

Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Ne može se nogirati, ali ne može da radi sta hoće i kako hoće. Zadnja je naša. To je bit svegaAgamemnon je napisao/la:znaci i da dodje neki investitor,on dobiva maksimalno 49 posto...Peace je napisao/la:Hint je 51%...procenat koji drze klub i navijaci, a ne utrpani sirokoocni kozojeb ili neko sl...
i bez obzira koliko ulozi,miliona ili cega vec,upravaa ili kako ti rece klub,i navijaci imaju vecinu,i mogu ga **** kako hoce...
bez zafrkancije,dajte ozbiljno pitam,kako je to zamisljeno u fk Zeljeznicar.
Ajzea je napisao/la:OVO NIJE MOGUĆE HAHAHAHAHAHHAHHAAHAHAAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAGiuseppe1 je napisao/la:Ja samo ne znam kako smo im mi nabili komplekse. Pa on se svadja sa komsijama i ne moze bez Tuzle i Fukara. Ovo nije normalnoPeace je napisao/la:Za te pare mozete dobiti korner zastavicu i onaj kvadrat i po oko korner zastavice... jbg velika je razlika kad imas nesto zemlje, građevine i sl, i kada kao zadnja bijeda i fukara nemas nista... samo ono malo gaca i potkosulje, tacnije ime i grb...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Bacaj u arhivu !
Giuseppe1 je napisao/la:Ja samo ne znam kako smo im mi nabili komplekse. Pa on se svadja sa komsijama i ne moze bez Tuzle i Fukara. Ovo nije normalnoPeace je napisao/la:Za te pare mozete dobiti korner zastavicu i onaj kvadrat i po oko korner zastavice... jbg velika je razlika kad imas nesto zemlje, građevine i sl, i kada kao zadnja bijeda i fukara nemas nista... samo ono malo gaca i potkosulje, tacnije ime i grb...

DRUG NEBI TI PUNCA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ma razumijem da se klub mora zastiti,tipa mjenjanja imena,boje kluba i td,ali takav statut sprecava ga za bilo kakva ulaganja,fakticki,samo ono sto klub odobri moze i napraviti,kako god,nijedan poslovan covjek nebi pristao na to.svako hoce odredjen vid samostalnosti u odlukama za svoje pare...Gator je napisao/la:Ne može se nogirati, ali ne može da radi sta hoće i kako hoće. Zadnja je naša. To je bit svegaAgamemnon je napisao/la:znaci i da dodje neki investitor,on dobiva maksimalno 49 posto...Peace je napisao/la:Hint je 51%...procenat koji drze klub i navijaci, a ne utrpani sirokoocni kozojeb ili neko sl...
i bez obzira koliko ulozi,miliona ili cega vec,upravaa ili kako ti rece klub,i navijaci imaju vecinu,i mogu ga **** kako hoce...
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ovi Tuzlaci se uvaljuju i kad ih uopšte niko ne spominje
Odavno jači post nisam pročitao, brat je internet prekucao
Šta je sve otkriveno na ovoj temi, ponos i dika foruma zdravlja mi

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
u cemu je problem Ajzea,lijepo pitam bez ikakvog sarkazma,zanima me...Ajzea je napisao/la:Ovi Tuzlaci se uvaljuju i kad ih uopšte niko ne spominje![]()
ako na normalno pitanje nemozes lijepo odgovoriti preskoci me bogati..

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
oj Boze ...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ne spriječava to njega ništa. Sve se ugovorom dogovori. Može da ulozi u Memiju pa se dijeli lova na kraju kad ga prodas onoliko kako si dogovorio. ItdAgamemnon je napisao/la:ma razumijem da se klub mora zastiti,tipa mjenjanja imena,boje kluba i td,ali takav statut sprecava ga za bilo kakva ulaganja,fakticki,samo ono sto klub odobri moze i napraviti,kako god,nijedan poslovan covjek nebi pristao na to.svako hoce odredjen vid samostalnosti u odlukama za svoje pare...Agamemnon je napisao/la:znaci i da dodje neki investitor,on dobiva maksimalno 49 posto...Peace je napisao/la:Hint je 51%...procenat koji drze klub i navijaci, a ne utrpani sirokoocni kozojeb ili neko sl...
Ne može se nogirati, ali ne može da radi sta hoće i kako hoće. Zadnja je naša. To je bit svega
- maroonGiant
- Kontakt:
Gledaj košpičića šte se upališe, ubiše se dokazujući nam da nemamo ništa
. Dobro onda nemaju ni Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool i sve i jedan klub u Engleskoj plus Inter, Juventus, Milan, Roma i svaki klub u Italiji i dalje da ne nabrajam, jer svim ovim klubovima je zajednicko sa Sarajevom to što imaju većinskog dioničara tzv. vlasnika, tako da mi je drago da smo u ovom društvu, pozdrav za košpičiće
P.S. Vodovod uzvraca udarac:
http://radios.arajevo.ba/novost/215308/ ... je-validan

Zadnja izmjena: maroonGiant, dana/u 04 feb 2016, 18:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovaj još goriAgamemnon je napisao/la:u cemu je problem Ajzea,lijepo pitam bez ikakvog sarkazma,zanima me...Ajzea je napisao/la:Ovi Tuzlaci se uvaljuju i kad ih uopšte niko ne spominje![]()
ako na normalno pitanje nemozes lijepo odgovoriti preskoci me bogati..

Hoće li mu neko objasniti na koga sam mislio?!

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
košpičićimaroonGiant je napisao/la:Gledaj košpičića šte se upališe, ubiše se dokazujući nam da nemamo ništa. Dobro onda nemaju ni Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool i sve i jedan klub u Engleskoj plus Inter, Juventus, Milan, Roma i svaki klub u Italiji i dalje da ne nabrajam, jer svim ovim klubovima je zajednicko sa Sarajevom to što imaju većinskog dioničara, tako da mi je drago da smo u ovom društvu, pozdrav za košpičiće
![]()

odavno nisam nešto jače čuo

1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.