PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rinuka
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rinuka » 04 feb 2016, 17:49

Elegant je napisao/la:
Gator je napisao/la:
STEF je napisao/la:Haj sto nemaju stadion,terene i slicno nego nemaju ni klub :urnebes: :urnebes:
Good one :lol:
Joj kad i amiđa kaze "dosta", pa kad se raspu. :urnebes:
Prodacemo visak opreme i za te pare kupiti 49% zeljkana
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 feb 2016, 17:50

MortemHz je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Hint je taj sto bi vi rado dupeta dali al ga niko ne zeli ;) pa cak ni bananko bananaman iz slovenije!

A o imovini se ne treba raspravljat sa mitomanima, jer je budali najteze dokazati da je budala... Ja fino kazem imamo trening kompleks vrijedan 10mil€ a oni ko djeca...
Pa znas da su se nudili jedno vrijeme ali ih niko nije htio, onu nepismenu prezentaciju kad su predstavili.
Pa normalno da je teže kupiti nekoga ko ima neku vrijednost, nego neku bijedu koju možeš kupiti za cijenu jedne veš mašine... Tako to ide, kvalitetnije stvari skuplje koštaju, dok ovaj otpad ide jeftino.

@**** kome ćete prodat opremu oprala se jednom promjenila boju :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Giuseppe1
Kontakt:

Post Postao/la Giuseppe1 » 04 feb 2016, 17:52

Peace je napisao/la:Za te pare mozete dobiti korner zastavicu i onaj kvadrat i po oko korner zastavice... jbg velika je razlika kad imas nesto zemlje, građevine i sl, i kada kao zadnja bijeda i fukara nemas nista... samo ono malo gaca i potkosulje, tacnije ime i grb...
Ja samo ne znam kako smo im mi nabili komplekse. Pa on se svadja sa komsijama i ne moze bez Tuzle i Fukara. Ovo nije normalno

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 17:56

Giuseppe1 je napisao/la:
Peace je napisao/la:Za te pare mozete dobiti korner zastavicu i onaj kvadrat i po oko korner zastavice... jbg velika je razlika kad imas nesto zemlje, građevine i sl, i kada kao zadnja bijeda i fukara nemas nista... samo ono malo gaca i potkosulje, tacnije ime i grb...
Ja samo ne znam kako smo im mi nabili komplekse. Pa on se svadja sa komsijama i ne moze bez Tuzle i Fukara. Ovo nije normalno
OVO NIJE MOGUĆE HAHAHAHAHAHHAHHAAHAHAAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAHAHA
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 feb 2016, 17:56

Kakvi mitovi za nepovjerovat. Pa hajde malo se uozbiljimo i pogledamo stvari kako jesu?

Nasim je cilj bio pronac investitora i oni su kompletan statut uredili da ga privuku, u cemu su i uspjeli.

Vasi zele investitora isto koliko su zeljeli i nasi (pa vi ste cvjetali kad ste dobili novi statut) samo sto u tom statutu pravite budalom svakog potencijalnog investitora. Ono, ti daj pare, a mi cemo odlucivat sta cemo sa njima.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 04 feb 2016, 17:56

Giuseppe1 je napisao/la:
:bow: :bow: :bow: :bow:

Allah te nagradio momce, i izveo na pravi put... jesi ti svjestan da u bosanskom jeziku postoji rijec fukara... i koja se odnosi na nekog dekintiranog, jadnog, bijednog, siromasnog i sl...
Niste vi iz Tuzle nekakav centar univerzuma da se na vas ravnam... niste mi bas toliko bitni... i kakve momce komplexe spominjes... interesantni ste mi ko izvoz kukuruza iz mauritanije...

I sad mi je jasno sto vas svi mezete na ovoj temi... pa sami sebe nabacujete na volej... :facepalm:
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 04 feb 2016, 17:56

Agamemnon je napisao/la:
Peace je napisao/la:Hint je 51%...procenat koji drze klub i navijaci, a ne utrpani sirokoocni kozojeb ili neko sl...
znaci i da dodje neki investitor,on dobiva maksimalno 49 posto...
i bez obzira koliko ulozi,miliona ili cega vec,upravaa ili kako ti rece klub,i navijaci imaju vecinu,i mogu ga **** kako hoce...
bez zafrkancije,dajte ozbiljno pitam,kako je to zamisljeno u fk Zeljeznicar.
Ne može se nogirati, ali ne može da radi sta hoće i kako hoće. Zadnja je naša. To je bit svega

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 04 feb 2016, 17:59

Ajzea je napisao/la:
Giuseppe1 je napisao/la:
OVO NIJE MOGUĆE HAHAHAHAHAHHAHHAAHAHAAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAHAHA
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 04 feb 2016, 18:02

:rol: :rol: :tokralju:
Bacaj u arhivu !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 feb 2016, 18:03

Giuseppe1 je napisao/la:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
DRUG NEBI TI PUNCA

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 feb 2016, 18:05

Mozda se salio :D
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 feb 2016, 18:05

:mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 04 feb 2016, 18:08

Gator je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:
Peace je napisao/la:Hint je 51%...procenat koji drze klub i navijaci, a ne utrpani sirokoocni kozojeb ili neko sl...
i bez obzira koliko ulozi,miliona ili cega vec,upravaa ili kako ti rece klub,i navijaci imaju vecinu,i mogu ga **** kako hoce...
Ne može se nogirati, ali ne može da radi sta hoće i kako hoće. Zadnja je naša. To je bit svega
ma razumijem da se klub mora zastiti,tipa mjenjanja imena,boje kluba i td,ali takav statut sprecava ga za bilo kakva ulaganja,fakticki,samo ono sto klub odobri moze i napraviti,kako god,nijedan poslovan covjek nebi pristao na to.svako hoce odredjen vid samostalnosti u odlukama za svoje pare...
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 18:08

Ovi Tuzlaci se uvaljuju i kad ih uopšte niko ne spominje :urnebes:
Odavno jači post nisam pročitao, brat je internet prekucao :lol:

Šta je sve otkriveno na ovoj temi, ponos i dika foruma zdravlja mi :rol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 04 feb 2016, 18:11

Ajzea je napisao/la:Ovi Tuzlaci se uvaljuju i kad ih uopšte niko ne spominje :urnebes:

u cemu je problem Ajzea,lijepo pitam bez ikakvog sarkazma,zanima me...
ako na normalno pitanje nemozes lijepo odgovoriti preskoci me bogati.. :roll:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 04 feb 2016, 18:13

oj Boze ...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 04 feb 2016, 18:13

Agamemnon je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:

ma razumijem da se klub mora zastiti,tipa mjenjanja imena,boje kluba i td,ali takav statut sprecava ga za bilo kakva ulaganja,fakticki,samo ono sto klub odobri moze i napraviti,kako god,nijedan poslovan covjek nebi pristao na to.svako hoce odredjen vid samostalnosti u odlukama za svoje pare...
Ne spriječava to njega ništa. Sve se ugovorom dogovori. Može da ulozi u Memiju pa se dijeli lova na kraju kad ga prodas onoliko kako si dogovorio. Itd

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 04 feb 2016, 18:15

Gledaj košpičića šte se upališe, ubiše se dokazujući nam da nemamo ništa :lol: . Dobro onda nemaju ni Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool i sve i jedan klub u Engleskoj plus Inter, Juventus, Milan, Roma i svaki klub u Italiji i dalje da ne nabrajam, jer svim ovim klubovima je zajednicko sa Sarajevom to što imaju većinskog dioničara tzv. vlasnika, tako da mi je drago da smo u ovom društvu, pozdrav za košpičiće :wave:

P.S. Vodovod uzvraca udarac:
http://radios.arajevo.ba/novost/215308/ ... je-validan
Zadnja izmjena: maroonGiant, dana/u 04 feb 2016, 18:16, ukupno mijenjano 2 puta.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 18:15

Agamemnon je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Ovi Tuzlaci se uvaljuju i kad ih uopšte niko ne spominje :urnebes:

u cemu je problem Ajzea,lijepo pitam bez ikakvog sarkazma,zanima me...
ako na normalno pitanje nemozes lijepo odgovoriti preskoci me bogati.. :roll:
Ovaj još gori :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Hoće li mu neko objasniti na koga sam mislio?! :rol: :rol: :rol:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 feb 2016, 18:16

maroonGiant je napisao/la:Gledaj košpičića šte se upališe, ubiše se dokazujući nam da nemamo ništa :lol: . Dobro onda nemaju ni Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool i sve i jedan klub u Engleskoj plus Inter, Juventus, Milan, Roma i svaki klub u Italiji i dalje da ne nabrajam, jer svim ovim klubovima je zajednicko sa Sarajevom to što imaju većinskog dioničara, tako da mi je drago da smo u ovom društvu, pozdrav za košpičiće :wave:

P.S. Vodovod uzvraca udarac:
http://radios.arajevo.ba/novost/215308/ ... je-validan
košpičići :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

odavno nisam nešto jače čuo :rol: :rol: :rol: :tokralju:
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.