PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Gator
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Gator » 04 feb 2016, 17:35

Vakat je da se voda spomene

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 feb 2016, 17:37

Uvalili bi se i vi kakvom milijarderu samo sto ste previse glupi za to.....

Hint : 49% - 51%
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 04 feb 2016, 17:38

Hint je 51%...procenat koji drze klub i navijaci, a ne utrpani sirokoocni kozojeb ili neko sl... za vas vrijedi onaj postulat od Luja "Drzava to sam ja"... samo Tankec govori "FK Sarajevo to sam ja"....
Zadnja izmjena: Peace, dana/u 04 feb 2016, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 17:39

Hoće li se neko drugi sa nama raspravljati oko ove imovine, sa ovima se raspravljati oko toga je isto kao raspravljati se sa navijačima Slobode o uspjesima..

ČUJ UTRPANI ŠIROKOOČNI KOZOJEB :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 04 feb 2016, 17:39

MuhamedTM je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:Prodaj Zekana, kupi Zeljkana :urnebes:
Kupi dorata, lici na Borata :urnebes:
Eto ti sanse da kupis voljeni klub. Nazovi svoje i kazi da uloze zekana u golubarnik. :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 feb 2016, 17:40

Da dođe neki lovator i da prihvati ovih 51-49 pa ovi pitari bi pocrkali od muke, nema aparta u BiH koliko bi trebalo da ih se prikljuci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 17:42

Jedni pričaju da nas je Misimović kupio dzaba, sada drugi pričaju da nas niko ne moze i neće kupiti ili investirati jer pruzamo samo 49%.. De se majke vam dogovorite na infu !
Agamemnon je napisao/la:
Peace je napisao/la:Hint je 51%...procenat koji drze klub i navijaci, a ne utrpani sirokoocni kozojeb ili neko sl...
znaci i da dodje neki investitor,on dobiva maksimalno 49 posto...
i bez obzira koliko ulozi,miliona ili cega vec,upravaa ili kako ti rece klub,i navijaci imaju vecinu,i mogu ga **** kako hoce...
bez zafrkancije,dajte ozbiljno pitam,kako je to zamisljeno u fk Zeljeznicar.
Funkcionisat ćemo kao sada, ako kakva budala uleti, dobro i jeste.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 04 feb 2016, 17:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 04 feb 2016, 17:42

Peace je napisao/la:Hint je 51%...procenat koji drze klub i navijaci, a ne utrpani sirokoocni kozojeb ili neko sl...
znaci i da dodje neki investitor,on dobiva maksimalno 49 posto...
i bez obzira koliko ulozi,miliona ili cega vec,upravaa ili kako ti rece klub,i navijaci imaju vecinu,i mogu ga **** kako hoce...
bez zafrkancije,dajte ozbiljno pitam,kako je to zamisljeno u fk Zeljeznicar.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 feb 2016, 17:42

Hint je taj sto bi vi rado dupeta dali al ga niko ne zeli ;) pa cak ni bananko bananaman iz slovenije!

A o imovini se ne treba raspravljat sa mitomanima, jer je budali najteze dokazati da je budala... Ja fino kazem imamo trening kompleks vrijedan 10mil€ a oni ko djeca...

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 04 feb 2016, 17:42

Sta ce ti lovator. Muhamed ima zekana a to je vise nego dovoljno. Samo sto ni Muha nije toliko glup da ulaze u rusevine
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 04 feb 2016, 17:42

Haj sto nemaju stadion,terene i slicno nego nemaju ni klub :urnebes: :urnebes:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 feb 2016, 17:43

rinuka zvucis ko da si iz Butmira, tamo je znalo biti konjskih trka na poligonu pored "letilista"

Reci raji pod kojim brojem si se takmicio?
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 04 feb 2016, 17:44

e jbg Ajzea,ozbiljno pitam **** ga ti,boze sacuvaj.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 04 feb 2016, 17:44

STEF je napisao/la:Haj sto nemaju stadion,terene i slicno nego nemaju ni klub :urnebes: :urnebes:
Good one :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2016, 17:44

FrancescoTotti je napisao/la:Hint je taj sto bi vi rado dupeta dali al ga niko ne zeli ;) pa cak ni bananko bananaman iz slovenije!

A o imovini se ne treba raspravljat sa mitomanima, jer je budali najteze dokazati da je budala... Ja fino kazem imamo trening kompleks vrijedan 10mil€ a oni ko djeca...
Pa znas da su se nudili jedno vrijeme ali ih niko nije htio, onu nepismenu prezentaciju kad su predstavili.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 04 feb 2016, 17:45

FrancescoTotti je napisao/la:Hint je taj sto bi vi rado dupeta dali al ga niko ne zeli ;) pa cak ni bananko bananaman iz slovenije!

Mislis Tanov trening kompleks :zviz:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 feb 2016, 17:45

Gator je napisao/la:
STEF je napisao/la:Haj sto nemaju stadion,terene i slicno nego nemaju ni klub :urnebes: :urnebes:
Good one :lol:
Joj kad i amiđa kaze "dosta", pa kad se raspu. :urnebes:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 feb 2016, 17:47

STEF je napisao/la:

Mislis Tanov trening kompleks :zviz:
slika
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 04 feb 2016, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 17:48

Agamemnon je napisao/la:e jbg Ajzea,ozbiljno pitam **** ga ti,boze sacuvaj.
Nisam stvarno ništa loše mislio ovaj put, ja stvarno tako mislim :lol:
Ove godine smo u plusu 2 miliona, moramo nastaviti u tom ritmu i to bi nam bilo dovoljno da normalno funkcionišemo kao klub bez bilo kakvih prodaja, ako u međuvremenu uleti neko ko bi investirao, dobro i jeste.. Vjerovatno postoji neki koncept kojim se štite prava investitora, ne znam kako bi se neko inače mogao upustiti u takav rizik.. Valjda ima nešto, ne moze ti biti garant nečija riječ ;)

Zaboravih reći, kontinuitet igranja na europskoj sceni se mora odrzavati, ali se bar postepeno mora napredovati da bi mogao očekivati nešto više u blizoj/daljoj budućnosti.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 04 feb 2016, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 04 feb 2016, 17:48

Dokazi da je vase zemljiste ja ti dam sta hoces, ali bukvalno... dakle neki izvodak bilo sta... kao sto mi mozemo dokazati da zeljo drzi grbavicu i onaj drugi pomocni sa pravom travom u svom vlasništvu...
Dakle opcinsko, a ne vase... vi gradite da bi dobili na koncesiju poslije (ni tada nece biti vasa)... ali trenutna vam je imovina ceker karaktera...

I klub ce ostati 51% taman se nikad investitor ne pojavio... i to je velika razlika jer Zeljo nije prcvarnica da je Zuti ljudi ebu kako hoce...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.