FK Sarajevo (opšte diskusije)
- molotovljev
- diplomatija
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Haha papci iz vogosce vam vedre i oblače i na jugu i na sjeveru
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovaj isti Tryg je na njihovoj temi pisao svasta nasim clanovima, a ovdje nam glumi finjaka i pametnjakovica. diplomatija, nemam potrebe tebi odgovarati, Duska te je isamarao cinjenicama i mene bi bilo sramota dalje ovdje pisati. Sacekaj bar dan dva pa nam se ponovo vrati.
@Jose, Slazem se, ali samo za neke igrace.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ovaj diplomatija je napisao 2 posta na temi selje, i 876 postova na nasoj temi, neki to zovu kompleks..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Hahahahahahadiplomatija je napisao/la:Haha papci iz vogosce vam vedre i oblače i na jugu i na sjeveru

Skontao si kako si paglu ispao pa sad okreces na tribinu. Pa bolan vi vise ne pjevate:" jug je nasa sveta strana, po islamu odabrana". Sad vam pjesmice idu:" jug nasa sveta strana zbog Kosova odabrana".
O Sandzaku da ne pricama vise vas se skupilo u Pazaru na prijateljskoj utakmici nego na pojedinim prvenstvenim.
Idi bolan sanjaj vile, slusaj suplje pileta,supera i sanjari da je se uredu.
Pusti nas oko nasih briga da se borimo.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Da ih ne nazivam pogrdnim imenima al zanimljivije mi brisati prašinu po kući nego citati postove od ove dvojice..Memara je napisao/la:Ovaj isti Tryg je na njihovoj temi pisao svasta nasim clanovima, a ovdje nam glumi finjaka i pametnjakovica. diplomatija, nemam potrebe tebi odgovarati, Duska te je isamarao cinjenicama i mene bi bilo sramota dalje ovdje pisati. Sacekaj bar dan dva pa nam se ponovo vrati.
https://www.youtube.com/watch?v=SQugp4dMSF8
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- molotovljev
Tryg je patlidžan par excellance, a diplomatija je tu na zadatku...
F.K.SARAJEVO
- diplomatija
- Kontakt:
Rule i ti si jedan od onih sto vedre, pa priznaj tako je kako je, a ne mozes tako u negativnom kontekstu spominjati sandzaklije kad ti je pola raja iz tog dijele bivše države, a tako me išamarao činjenicama da se evo crvenim zbog njega, svi me isamaraju Haha, kome se ne svidja ovo sto pišem neka zaobidje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
LazesRuleHz je napisao/la:Hahahahahahadiplomatija je napisao/la:Haha papci iz vogosce vam vedre i oblače i na jugu i na sjeveru
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Skontao si kako si paglu ispao pa sad okreces na tribinu. Pa bolan vi vise ne pjevate:" jug je nasa sveta strana, po islamu odabrana". Sad vam pjesmice idu:" jug nasa sveta strana zbog Kosova odabrana".
O Sandzaku da ne pricama vise vas se skupilo u Pazaru na prijateljskoj utakmici nego na pojedinim prvenstvenim.
Idi bolan sanjaj vile, slusaj suplje pileta,supera i sanjari da je se uredu.
Pusti nas oko nasih briga da se borimo.

Ali ne, mi uvijek pocinjemo o imenima...vazda oni i onda se pravdaju a valjda jadnici ne shvataju da to najmanje mogu nama govoriti, kakva nemoc

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma ovaj me mirel glavom i bradom(diplomatija),nije on muf,njemu niko ne valja

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
- Kontakt:
Diplomatija visi na nasoj temi, zna sve o nasem klubu i onda kaze da navija za ZeljA. Lazes diplomatija, ofiran si.
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ako ti znaš relevantniji izvor navedi ga pa da se po njemu ravnamo, sad za sad nema relevantnijeg od transfermarkta.JoseMourinho je napisao/la: Pada ti većina "argumenata" u vodu jer taj transfermarkt ne možeš uzet kao nešto relevantno kada navijač/zaposlenik/osoba bliska klubu ga uredjuje i napucava cijene

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
diplomatija je napisao/la:Rule i ti si jedan od onih sto vedre, pa priznaj tako je kako je, a ne mozes tako u negativnom kontekstu spominjati sandzaklije kad ti je pola raja iz tog dijele bivše države, a tako me išamarao činjenicama da se evo crvenim zbog njega, svi me isamaraju Haha, kome se ne svidja ovo sto pišem neka zaobidje
Boaln idi sa svojim seljoberima na temu pa pisi, nama ocito nisi interesantan! Ne ofiraj se vise crveni se pola foruma za tebe

Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- diplomatija
- Kontakt:
Ništa drugo ni ne znate, osim vrijedjati kad nemate sta da kažete, svi su za vas seljoberi, a upravo ti se najviše busaju u prsa da su neka gradjanstina
- JoseMourinho
- Kontakt:
ja ti kazem pada ta relevantnost kada momak koji ucestvuje u dovodjenju igraca vam u klub stavlja cijene tim igracima, svima je jasno da pristrasno to radi, bas moras biti đon obraz da kazes da su cijene realne, tako da uz bilo kakvoj ozbiljnoj diskusiji transfermarkt se ne moze koristiti kao validan argumentbordograd je napisao/la:Ako ti znaš relevantniji izvor navedi ga pa da se po njemu ravnamo, sad za sad nema relevantnijeg od transfermarkta.JoseMourinho je napisao/la: Pada ti većina "argumenata" u vodu jer taj transfermarkt ne možeš uzet kao nešto relevantno kada navijač/zaposlenik/osoba bliska klubu ga uredjuje i napucava cijene

Empoli platio voduZZtop10 je napisao/la:Empoli navodno poslao istu ponudu. Zasto nju ne komentarisete ovako ?
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa ja pitam koja je alternativa? "Objektivni" forumaši sa ss.ba?JoseMourinho je napisao/la:ja ti kazem pada ta relevantnost kada momak koji ucestvuje u dovodjenju igraca vam u klub stavlja cijene tim igracima, svima je jasno da pristrasno to radi, bas moras biti đon obraz da kazes da su cijene realne, tako da uz bilo kakvoj ozbiljnoj diskusiji transfermarkt se ne moze koristiti kao validan argument
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
diplomatija je napisao/la:Ništa drugo ni ne znate, osim vrijedjati kad nemate sta da kažete, svi su za vas seljoberi, a upravo ti se najviše busaju u prsa da su neka gradjanstina
https://www.youtube.com/watch?v=IjODKzamto8
Zovu te nazad diplomatija, falis im!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
čak i da pada kod nas se voda uredno plaća ima đe i pastJoseMourinho je napisao/la: Pada ti većina "argumenata" u vodu jer taj transfermarkt ne možeš uzet kao nešto relevantno kada navijač/zaposlenik/osoba bliska klubu ga uredjuje i napucava cijene

jbg po tebi onda ispade nijedan sportski portal, stranica, novina nije relevantna jer u njoj su zaposleni ljudi koji navijaju za neki sportski klub???
svako navija za nekog buraz, neću ti reć da ti je priča glupa to ti nikad nebi rek'o

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- diplomatija
- Kontakt:
Rule se ušutio, vrijeđa svoju raju, ali hajd da vise ne dužim, jučer ste popatoseni onom ponudom, a jos vise reakcijom direktora i predsjednika, danas ste bili tema u cijelom gradu kako su vas izofirali, znate vi to sve dobro, samo vas književnost malo ****