ElCartel11 je napisao/la:Dinamo Zagreb vaga ponude izmedju Intera i Željezničara, za svog igrača Marko Pjaca. Dok je Inter ponudio skromnih 5 mil. €, klub iz glavnog grada BiH je bio dosta jasniji u svojoj namjeriji i poslao ponudu tesku 400.000€

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ElCartel11 je napisao/la:Dinamo Zagreb vaga ponude izmedju Intera i Željezničara, za svog igrača Marko Pjaca. Dok je Inter ponudio skromnih 5 mil. €, klub iz glavnog grada BiH je bio dosta jasniji u svojoj namjeriji i poslao ponudu tesku 400.000€
I 15% od transfera u Konyaspor ...ElCartel11 je napisao/la:Dinamo Zagreb vaga ponude izmedju Intera i Željezničara, za svog igrača Marko Pjaca. Dok je Inter ponudio skromnih 5 mil. €, klub iz glavnog grada BiH je bio dosta jasniji u svojoj namjeriji i poslao ponudu tesku 400.000€
Laz! Ne izmisljajte.Memara je napisao/la:Okic nije otisao za Antaliju! Uskoro opsirnije!
- Znaci to je to sto se tice Okica... Bas mi je drago.
Lose lazes, al' nebitno.Memara je napisao/la:Nisam clan tog istomisljenog foruma, cista zajebancija bila jer Okica nemogu smislite kao igraca. Prije sedmicu dana sam pisao da ga trebamo ostaviti u Citluku.
Glupa ti zajebancija pravo. Ako se takva stvar uopšte može nazvati zajebancijom. Da se navijači pitaju nakon Brotnja 80% igrača bi ostali u Brotnju.Memara je napisao/la:Nisam clan tog istomisljenog foruma, cista zajebancija bila jer Okica nemogu smislite kao igraca. Prije sedmicu dana sam pisao da ga trebamo ostaviti u Citluku.
Lijepo si odgojen, to se da primjetiti. A ako nisi clan kako znas da ne valja forum ?Memara je napisao/la:Nemam potrebe da lazem, usput poserem se na taj forum.
Otprilike ono sto sam ja htio reci.RedEvil je napisao/la:Ma i nije ti neko misljenje![]()
![]()
Udure je haveru, ali bezveze je ložiti raju dezinformacijama. Vidiš da su i ovako mnogi napaćeni radi pojačanja i igre u Čitluku. Ne trebaju nam još i ovakve gluposti. Lakapo i samo provjereno...Memara je napisao/la:Nista licno druze, znam kakav je to forum jer sam bio clan istog 5 godina. Ovdje bar imam pravo napisati svoje misljenje
@pitic, mozda jeste ali sam odmah napisao da je bila zajebancija
Ma sve udureRedEvil je napisao/la:Ma i nije ti neko misljenje![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.