Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa samo pogledas za koga navijaju ovi sto njemu i Warriorsima nalaze mane...Mavs je napisao/la:Ne znam zašto je tako teško biti objektivan u slučaju Stepha. Pa ovo što on radi prelazi granice normalnog, alo, čovjek upravlja mašinom koja igra jednu od najljepših košarki ikada, i ima samo 4 poraza. 45.8% 3pt na uzorku šuteva koje on uzme. Pa valjda svi gledamo košarku radi ovakvih ljudi, radi poena, ne igrača koji igraju 'odličnu odbranu', a tricu šutiraju sa cca 29%. Daleko od toga da potcijenjujem Westbrooka, lik je fantastičan. Ali ovo što radi Curry je nešto posebno.
slazem se. najveci kosarkaski autoritet na prostorima evrope, pa mozda i sire, je tako rekao i to mora biti tako. curry je i u prve tri sezone karijere trebao biti mvp, ali su ga mucki pokrali. pace and space i tako te fancy rijeci. adriano, ne razumijes se.adriano_leite je napisao/la:Jako je blizu momenat da se Curry pocne porediti sa Jordanom. Vec sada je legitimni top 10 igrac svih vremena. Sljedece sezone prelazi Jordana na prvom mjestu nba all time liste. Durant, James, prime Kobe, prime Shaq, prime Magic, nisu mu ni do koljena
.
To je samo slučajnost.SlevinKelevra je napisao/la:Pa samo pogledas za koga navijaju ovi sto njemu i Warriorsima nalaze mane...Mavs je napisao/la:Ne znam zašto je tako teško biti objektivan u slučaju Stepha. Pa ovo što on radi prelazi granice normalnog, alo, čovjek upravlja mašinom koja igra jednu od najljepših košarki ikada, i ima samo 4 poraza. 45.8% 3pt na uzorku šuteva koje on uzme. Pa valjda svi gledamo košarku radi ovakvih ljudi, radi poena, ne igrača koji igraju 'odličnu odbranu', a tricu šutiraju sa cca 29%. Daleko od toga da potcijenjujem Westbrooka, lik je fantastičan. Ali ovo što radi Curry je nešto posebno.
Upiso sam se od smijeha.KK_Bosna je napisao/la:slazem se. najveci kosarkaski autoritet na prostorima evrope, pa mozda i sire, je tako rekao i to mora biti tako. curry je i u prve tri sezone karijere trebao biti mvp, ali su ga mucki pokrali. pace and space i tako te fancy rijeci. adriano, ne razumijes se.adriano_leite je napisao/la:Jako je blizu momenat da se Curry pocne porediti sa Jordanom. Vec sada je legitimni top 10 igrac svih vremena. Sljedece sezone prelazi Jordana na prvom mjestu nba all time liste. Durant, James, prime Kobe, prime Shaq, prime Magic, nisu mu ni do koljena
.
Jbg bar imam tim, pa koliko god da je truo moj tim, mogu reci da je to moj tim. Koji je tvoj tim?Torres_9 je napisao/la:Kad se malo ohladi situacija opet izadju hejteri, adriano sta ti pricas po vasim cavsima su se isprskali da valja.
Samo levatine mogu tvrditi suprotno od ovog gdje je curry najbolji igrac ove sezone
~35Steph je napisao/la:51 poen za ~38 minuta.
Što se piše o Stephu?
Zabijao bi po 137 koseva u svakoj od tih tekmi i **** bi znanje WiltuSTEF je napisao/la:~35Steph je napisao/la:51 poen za ~38 minuta.
Što se piše o Stephu?![]()
btw a sta bi da je igrao ovih 15 zadnjih cetvrtina
LaMarcus Aldridge averaging 26 pts on 66% FG since deleting his twitter account
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.