FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la zagorski » 04 feb 2016, 16:07

bordograd je napisao/la:Treba stati na loptu i pogledati stvari realno i objektivno. U Želji su svjesni da Duljevića ne bi prodali njima nikada i ni za kakve pare i sva ova polemika uopšte nema veze sa namjerom i željom za transferom. Oni su poslali pismo namjere, uslikali ga i objavili na portalima da bi pokazali da tobože imaju para, da su jaki k'o NATO i da vrate ljude na stadion - u tome je sva istina.

Hajmo malo o činjenicama:

1) Mi dižemo trofeje zadnje dvije godine, vi ne dižete;
2) Mi igramo s B.M. u play-offu, vi svršavate kad izbacite Ferencvaroš (332. klub u Evropi);
3) Mi svog dragulja prodajemo za 1.300.000 eura u PAOK, vi svog za 500.000 eura u Tursku (ime kluba ne znam napisati);
4) Mi nismo dužni feninga ni državi, ni komunalnom, ni bivšim uposlenicima/igračima, a vi jeste i to debelo;
5) Prvih pet najskupljih igrača PLBiH su igrači Sarajeva, vaš nijedan;
6) U prvih dvadeset najskupljih mi imamo devet a vi četiri igrača;
7) Mi i kad otjeramo masu igrača koštamo 13.00 miliona eura (u prosjeku 433.000 eura po igraču), vi kad dovedete masu igrača koštate 8.15 miliona eura (u prosjeku 272.000 eura po igraču);
8) Sarajevo napravi senzaciju kad se pojača sa Matom Jajalom iz Kolna, Matejom Delačem iz Chelsea, vi kada pošaljete pismo namjere za našeg igrača.
9) Sarajevo u zadnjih godinu dana svojim parama sagradilo trening kamp, vi niste posadili dvije sadnice.
10) Sarajevo je prvak čiji navijači neće biti zadovoljni ako ne osvojimo duplu krunu, vi ako izborite Evropu udarat ćete se nogom u guzicu.

P.S. U PR službi imate ljude koji ne znaju raditi u Photoshopu - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5730815B

Doviđenja dječaci :salut:
I još se ovdje ima puno za dodati i napisati,ali ovo je dovoljno,sve same činjenice :thumbup:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 feb 2016, 16:08

Sada već postaješ dosadan i bezobrazan, diplomatija.
F.K.SARAJEVO

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 04 feb 2016, 16:08

Juriscka nervozan si izgleda, hajde jedan realni post, za raju hah, ibraka 4 stana kupio za dva tri mjeseca, možda je od napadačkog fudbala haha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 feb 2016, 16:08

diplomatija je napisao/la:Juriscka nervozan si izgleda, hajde jedan realni post, za raju hah, ibraka 4 stana kupio za dva tri mjeseca, možda je od napadačkog fudbala haha

Nek kupuje. Misimović kupio najtrofejniji klub za cijenu jednog trosobnog stana na Marin dvoru hahahahahhahahahaha
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 feb 2016, 16:09

diplomatija je napisao/la:Vi bi prodali nekad nekog ali nema ni upita, a kamo li neke ponude, mislim eto mi smo vam jučer malo rep digli s ovom ponudom

ko ima para ne prodaje budzašta :D :wave: :tralala: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 04 feb 2016, 16:14

Joj kad Amar i Misimovic dodju da naplate svoje "kredite" bice drama.

Hahahahahahaha

Plati vodu komsija!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 04 feb 2016, 16:15

On je bar uložio nesto, a klokotnica Men dosao pokupio i unuke obezbijedio

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 feb 2016, 16:16

A jesu levati uzeli dokument i prelijepili račun ofirno hahahahhaha

Uložio a kamate svaki mjesec kaplju.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 feb 2016, 16:17

MortemHz je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Hah mislio sam da si ozbiljan momak, ali ovo sto si sad napisao si pokazao da si početnik, trofeji stanuju na grbavici moj dragi kolega, trebace vam jos puno pure da pojedete kako bi se približili Željezničaru, bar sto se trofeja tice, a Hule kaze

Poznati mitomani kao i uvijek, vi ste nas skinuli sa prvog mjesta pa cemo se isto tako mi vratiti na prvo mjesto koje nam i pripada historijski. Razlika je u 2 trofeja a to se moze skinuti za godinu dana-dvije pa ti vidi ko ce puru jesti kao kroz citavu historiju ;)
imali su samo 25 godina fore, to ne treba zaboraviti :D :wave: :thumbup: :kralj: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 04 feb 2016, 16:17

Citas postove ovog diplomatije i sve corak do corka.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2016, 16:18

MosaaRajvosa je napisao/la:Citas postove ovog diplomatije i sve corak do corka.
''Nemoc''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 04 feb 2016, 16:19

bordograd je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Brodogradilište se potrudio ovih gluposti napisati, vrlo bitnih činjenica, samo se ti ponosi, uživaj, sve bruka do bruke ovo sto si napisao, a klub ti na aparatima, kreditima se plaće isplaćuju moj jarane, da ste svjesni svoje nesvijesti sami bi to zaključili, zapravo znate vi to,kobajagi neka medijska šutnja, sto to nije bila medijska šutnja prethodne dvije godine?
Jer učimo iz grešaka. Ja pišem činjenice koje se daju provjeriti klikom miša, ti hrpu rekla-kazala gluposti, naravno, bez ikakvog dokaza.

P.S. Nick ne dolikuje tvom načinu izražavanja i vođenja diskusije.
Možda me zeza književnost haha

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 04 feb 2016, 16:23

MortemHz je napisao/la:
''Nemoc''
Realnost brate, realnost, ja ovo ne pišem samo onako, vratite se unazad jednu godinu i sve vam bude jasno, gdje ste bili tad, kako ste se ponašali, i gdje ste sad, i gdje ste planirali biti, trenutno ne postojite u odnosu na prošlu godinu

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 feb 2016, 16:24

diplomatija je napisao/la:On je bar uložio nesto, a klokotnica Men dosao pokupio i unuke obezbijedio

@ 4) Mi nismo dužni feninga ni državi, ni komunalnom, ni bivšim uposlenicima, a vi jeste i to debelo.
@ 9) Sarajevo u zadnjih godinu dana svojim parama sagradilo trening kamp, vi niste posadili dvije sadnice.

Toliko o ulaganju diplomatija... al' u pravu si ti, mlijeko nije bijelo nego crno.
F.K.SARAJEVO

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 04 feb 2016, 16:25

Dosta je ba Duska jbg ti :rol: amazon je skontao i razgulio, ali ovaj dimplomatija je bas :facepalm:

Realnost je da si ti glup

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 04 feb 2016, 16:35

molotovljev je napisao/la:Sada već postaješ dosadan i bezobrazan, diplomatija.
Nasao mu se ugledni forumas pricati, u kojeg postovi jedva da sadrze prostu recenicu.

Kad odlucis da napises sta konkretno mozes se ukljuciti u diskusiju, a do tad nemoj glumit nicijeg advokata ;)

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 04 feb 2016, 16:37

Memara je napisao/la:Dosta je ba Duska jbg ti :rol: amazon je skontao i razgulio, ali ovaj dimplomatija je bas :facepalm:

Realnost je da si ti glup
Hah necu ti proturiječiti, dovoljan mi je broj vaših poruka u inbox, da vidim da bas i niste svi isti i sa razmišljanjem u jednom smjeru, ljudi vide da ruže ne cvjetaju, a lijepo posađene bile..

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 04 feb 2016, 16:39

diplomatija je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
''Nemoc''
Realnost brate, realnost, ja ovo ne pišem samo onako, vratite se unazad jednu godinu i sve vam bude jasno, gdje ste bili tad, kako ste se ponašali, i gdje ste sad, i gdje ste planirali biti, trenutno ne postojite u odnosu na prošlu godinu

Realnost je da si ti kao i stado ovaca tvojih izasao iz rupe, ima jedno mjesec dana! Do tada niste pratili PL BiH..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 04 feb 2016, 16:40

A sta ce, papak iz Vogosce nije ni naucio drugacije. :wave:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 04 feb 2016, 16:42

bordograd je napisao/la:Treba stati na loptu i pogledati stvari realno i objektivno. U Želji su svjesni da Duljevića ne bi prodali njima nikada i ni za kakve pare i sva ova polemika uopšte nema veze sa namjerom i željom za transferom. Oni su poslali pismo namjere, uslikali ga i objavili na portalima da bi pokazali da tobože imaju para, da su jaki k'o NATO i da vrate ljude na stadion - u tome je sva istina.

Hajmo malo o činjenicama:

1) Mi dižemo trofeje zadnje dvije godine, vi ne dižete;
2) Mi igramo s B.M. u play-offu, vi svršavate kad izbacite Ferencvaroš (332. klub u Evropi);
3) Mi svog dragulja prodajemo za 1.300.000 eura u PAOK, vi svog za 500.000 eura u Tursku (ime kluba ne znam napisati);
4) Mi nismo dužni feninga ni državi, ni komunalnom, ni bivšim uposlenicima/igračima, a vi jeste i to debelo;
5) Prvih pet najskupljih igrača PLBiH su igrači Sarajeva, vaš nijedan;
6) U prvih dvadeset najskupljih mi imamo devet a vi četiri igrača;
7) Mi i kad otjeramo masu igrača koštamo 13.00 miliona eura (u prosjeku 433.000 eura po igraču), vi kad dovedete masu igrača koštate 8.15 miliona eura (u prosjeku 272.000 eura po igraču);
8) Sarajevo napravi senzaciju kad se pojača sa Matom Jajalom iz Kolna, Matejom Delačem iz Chelsea, vi kada pošaljete pismo namjere za našeg igrača.
9) Sarajevo u zadnjih godinu dana svojim parama sagradilo trening kamp, vi niste posadili dvije sadnice.
10) Sarajevo je prvak čiji navijači neće biti zadovoljni ako ne osvojimo duplu krunu, vi ako izborite Evropu udarat ćete se nogom u guzicu.

P.S. U PR službi imate ljude koji ne znaju raditi u Photoshopu - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5730815B

Doviđenja dječaci :salut:
Pada ti većina "argumenata" u vodu jer taj transfermarkt ne možeš uzet kao nešto relevantno kada navijač/zaposlenik/osoba bliska klubu ga uredjuje i napucava cijene ;)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”