FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Novi dresovi FKS ce biti spremni prije utakmice u Mostaru.
Članovima Upravnog odbora FK Željezničar, nesuđenog protivnika Reala iz Madrida u finalu Kupa UEFA i zamalo učesnika play-offa Evropske lige se zahvaljujemo na ponudi za Duljevica.
Zna li se kako ce izgledati, kojima ce biti slicni?Memara je napisao/la:Novi dresovi FKS ce biti spremni prije utakmice u Mostaru.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
http://www.transfermarkt.de/stefan-babo ... eler/29237
Stefan Babović slobodan igrač. Jel' ovog moguće dovest?

Moglo bi biti nešto od malog Krajišnika. Mali je simbioza Jevtića i Cimirota. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vec je prokomentariso da su budalastine da ce doc u Sarajevopingpong je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/stefan-babo ... eler/29237
pingpong je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/stefan-babo ... eler/29237
Valjo bi samo je pitanje da li nasi zele njega i da li on hoce ovamo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Vise je pitanje zeli li on vamo.
"Halalite mi za vasu pripremnu opremu, priznajem pogresio sam ali na greskama se uci. Krajem februara vam obecavam nove super dizajniranje dresove" HajrulahovicAdiFKS je napisao/la:Zna li se kako ce izgledati, kojima ce biti slicni?Memara je napisao/la:Novi dresovi FKS ce biti spremni prije utakmice u Mostaru.
Oprema ima jedan minus a to je NE KVALITET.
Plusevi su MNOGO SU JEFTINI. Ja mislim da godisnje stedimo preko 300k € sa HEEDom sto i nije mal iznos plus guramo direktno 10-15 ljudi u FULLTIME JOB. sto je za pohvalit, al treba podvuc da POBOJAVANJE se NESMIJE DESIT VISE NIKAD.
Ko uzima ovo sa skretnicom kao zajebanciju podbadanje (salu) on nije notmalan. Ako su oni ponudu poslali i onda je dali sportsport.ba da je pusti u javnost? (Ja neznam jesul oni ili mi) ako su oni ovo je direktno udar na rad kluba i destabilizacije igraca plus nistenja vrijednosti jednog igraca. Pa zamislite sad lacijo ponudi za pjanica 4 m € i JAVNO objavi tu ponudu.
Sto se tice reprezentacije Duljevic je mnogo kvalitni nego visca lulic. Tacno je da Lulic igra u laciju al ubjeden sam da ce Dulja nakon par partija u prijateljskim utakmicama u repci igrat u vecem klubu nego lulic, a za viscu pa taj igrac samo brzinu ima (koju i dulja ima mozda je cak i brzi) a sve ostalo je dulja 2 levela iznad. Hajrovic on ne zasluzuje da bude 4 krilo.
To sto igra u pl bih to neznaci da nije dovoljno kvalitetan. Gojko ce bit standardan reprezentativac, i treboje bit dok je kod nas bio al covjek zasluzio prvi 11 za 5 mjeseci u grckoj (naucio covjek preko noci igrat fudbal). U repci je samo ko podplati igra. (Govorim za igrace koji nisu Pjanic,begovic,dzeko,veda)
Plusevi su MNOGO SU JEFTINI. Ja mislim da godisnje stedimo preko 300k € sa HEEDom sto i nije mal iznos plus guramo direktno 10-15 ljudi u FULLTIME JOB. sto je za pohvalit, al treba podvuc da POBOJAVANJE se NESMIJE DESIT VISE NIKAD.
Ko uzima ovo sa skretnicom kao zajebanciju podbadanje (salu) on nije notmalan. Ako su oni ponudu poslali i onda je dali sportsport.ba da je pusti u javnost? (Ja neznam jesul oni ili mi) ako su oni ovo je direktno udar na rad kluba i destabilizacije igraca plus nistenja vrijednosti jednog igraca. Pa zamislite sad lacijo ponudi za pjanica 4 m € i JAVNO objavi tu ponudu.
Sto se tice reprezentacije Duljevic je mnogo kvalitni nego visca lulic. Tacno je da Lulic igra u laciju al ubjeden sam da ce Dulja nakon par partija u prijateljskim utakmicama u repci igrat u vecem klubu nego lulic, a za viscu pa taj igrac samo brzinu ima (koju i dulja ima mozda je cak i brzi) a sve ostalo je dulja 2 levela iznad. Hajrovic on ne zasluzuje da bude 4 krilo.
To sto igra u pl bih to neznaci da nije dovoljno kvalitetan. Gojko ce bit standardan reprezentativac, i treboje bit dok je kod nas bio al covjek zasluzio prvi 11 za 5 mjeseci u grckoj (naucio covjek preko noci igrat fudbal). U repci je samo ko podplati igra. (Govorim za igrace koji nisu Pjanic,begovic,dzeko,veda)
-
- Kontakt:
U ovakvim situacijama igrači koji imaju iskrenu ljubav i privrženost klubu mogu samo da se nakašlju na ovakve ponude ili kako već to nazvati a da bih bio u potpunosti zadovoljan sa onim što pišem.
Dulja je pored svih obaveza prema najboljem i najvećem klubu pokazao da je stabilan kao ličnost.
Dulja je pored svih obaveza prema najboljem i najvećem klubu pokazao da je stabilan kao ličnost.

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Abidas i Fuma jedva čekaju da budu sponzori Divovima, rade opremu za sve omladinske selekcije, isporučuju opremu za fan shop, prave nekakvih 5 garnitura dresova po sezoni za seniore, u momentu isporučuju sve ono što treba klubu... 

1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nije HAAD kriv sto su dresovi pobojili.
Pa hajde ti stavi u mašinu bijelu i bordo majicu najbolje kvalitete i stavi na 90 stepeni pa vidi hoće li pobojiti. Kad staviš na 20 ili možda čak i 30 stepeni nema šanse da poboji, ali kad nama dresove pere neki čikica koji je navikao na jednu mašinu i otišao u citluk ne zna se snaći.
Pa hajde ti stavi u mašinu bijelu i bordo majicu najbolje kvalitete i stavi na 90 stepeni pa vidi hoće li pobojiti. Kad staviš na 20 ili možda čak i 30 stepeni nema šanse da poboji, ali kad nama dresove pere neki čikica koji je navikao na jednu mašinu i otišao u citluk ne zna se snaći.
Sabrine mi moje!
Ovaj bi bio babo ove igre kod nas, gledam ga sad na youtube, naravno ako se spreman prilično je kvalitetan... al' pitanjee je dal ga Jesić hoće ili mu je trenutni kadar dovoljan...Majkl je napisao/la:pingpong je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/stefan-babo ... eler/29237
- PitarBordo
- Kontakt:
A je li kriv štu su šorcevi iz iste garniture drastično različiti? Ili što otpadaju slova sa grba?BosnianKingdom je napisao/la:Nije HAAD kriv sto su dresovi pobojili.

Samo Saraj'vo.
je li ovaj video gledas https://www.youtube.com/watch?v=nYHpn7gcVOspingpong je napisao/la:Ovaj bi bio babo ove igre kod nas, gledam ga sad na youtube, naravno ako se spreman prilično je kvalitetan... al' pitanjee je dal ga Jesić hoće ili mu je trenutni kadar dovoljan...Majkl je napisao/la:pingpong je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/stefan-babo ... eler/29237

ŠTA SE OVO DEŠAVA
Hahaha vidiš nisam ovaj imao u vidu. Znači istina je negdje na srediniMajkl je napisao/la:je li ovaj video gledas https://www.youtube.com/watch?v=nYHpn7gcVOspingpong je napisao/la:
Ovaj bi bio babo ove igre kod nas, gledam ga sad na youtube, naravno ako se spreman prilično je kvalitetan... al' pitanjee je dal ga Jesić hoće ili mu je trenutni kadar dovoljan...![]()

Navijaci ga uzeli na zub ,protiv Augsburga je jedan od najboljih bio ali pred kraj prvenstva ,totalno van forme.pingpong je napisao/la:Hahaha vidiš nisam ovaj imao u vidu. Znači istina je negdje na srediniMajkl je napisao/la:je li ovaj video gledas https://www.youtube.com/watch?v=nYHpn7gcVOspingpong je napisao/la:
Ovaj bi bio babo ove igre kod nas, gledam ga sad na youtube, naravno ako se spreman prilično je kvalitetan... al' pitanjee je dal ga Jesić hoće ili mu je trenutni kadar dovoljan...![]()
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Znači nije konstantan igrač, odmah mi nije interesantan više. A možda ga Ješić i ne želi uopšte baš zbog toga.Majkl je napisao/la:Navijaci ga uzeli na zub ,protiv Augsburga je jedan od najboljih bio ali pred kraj prvenstva ,totalno van forme.pingpong je napisao/la:Hahaha vidiš nisam ovaj imao u vidu. Znači istina je negdje na sredini
Ma treba dovesti Babana da malo zavede red medju djevojkama sumnjivog morala po gradu
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: casual033, Chony533, hase73, SamoDaKazeem i 34 gosta.