Posteno.Hordas Doboj je napisao/la:Treba biti realan i reci da su do sada najbolji igrali BHPL odlazili za tu sumu ili slicne sume. Ti klubovi na osnovu tih ponuda, koje su prije prolazile pokusali da dovedu i Duljevica. Medjutim glatko su odbijeni. I Cimirot je otisao za 1,3 miliona nakon visemjesecnih natezanja. Nakon sto su poslali zadovoljavajucu ponudu klub je prihvatio i sve ostalo je proslost. Svjesni su oni da Duljevic vrijedi 5 puta vise od njihove ponude, al sto ne bi pokusali. Ne mora da znaci da je Empoli stao sa pregovorima, kao ni Rubin a ni cirkus sa GrbaviceSlevinKelevra je napisao/la:Empoli, Rubin i jos neko (ne mogu se sjetiti), dakle klubovi koji su mnogo mocniji od ovih nasih i kojima milionski transferi nisu problem, ponude za Duljevica 400- 500 hiljada. Vi odbijete, i na tome se zavrsi? Niko nije pokusao popraviti ponudu? Dakle, uprkos famoznoj cijeni od 2 miliona, skauti i celnici ozbiljnih klubova su procjenili da igrac vrijedi otprilike pet puta manje.... Zanimljivo.. Vjerovatno se vec sada radi na tome da ga kupe na ljeto.
Point svega je da FK Sarajevo vise nece davati svoje najbolje igrace za neke mizerne cifre, a 400k € jer mizerna cifra za takvog igraca. Stavise prodati Duljevica za sumu ispod 1,5 miliona nakon sto je Cimirot prodan za 1,3 miliona bi bio korak unazad.
Imamo mogucnosti da im damo plate, premije itd tako da nam nije problem i platiti mu 100k godisnje da produzimo ugovor sa njim pa ga poslije utopimo za 2-3 miliona. A citajuci izjave igraca i samog Dulje, oni su i vise nego zadovoljni u klubu, tako da...
FK Sarajevo (opšte diskusije)
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Pa mlad je **** ga nije jako mlad 18,19 godina samo je jos uvijek mlad. Moze odugrati jos 10 + sezona to je po meni mlad igrac. I vi ste doveli par dobrih igraca sada. A kako ce se to posloziti i koje ce se pokazati kao najvece pojacanje to je uvijek lutrija.Jaozinho22 je napisao/la:Samo je kod nas igrač jako mlad s 22. godine,u Evropi su to već izgrađeni igrači al eto kod nas je talenat do 27.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 feb 2016, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
- diplomatija
- Kontakt:
Koja tuga majko moja, hoce ljudi na forumu da naprave igračinu od duljevica, hoce dva miliona, pa malo je to, bez 5 nemojte pricati, evo sad mi javljaju murinjov dolazak u mancester zavisi od duljevica, kaze samo ako duljevica dovedu, on ce pristati na razgovore sa Unitedom i da jos ovo, pomirite se da ste igrački na nivou prošlogodišnjeg veleza, možda i slabiji, jer su vam glavni igraci rustemovic, Kovačević, berberovic, koji su prethodnu godinu češće bili na tribinama nego li na klupi za rezerve
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Normala, fali jos stoja.InatSilanBosanski je napisao/la:Nije haveru, bila je ponuda od 1.900.000€, al vas nije zadovoljila
Vas rekordni transfer, ni pola naseg, odje_baus!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
svetastrana
- Kontakt:
Igrac nepoznat totalno u nekim regionalnim okvirima a odigro ne vise od 30 tekmi...pa kako kazu prodat za 500k eura. Sada..eee...treba Dulju dovesti za 400. I jel neko jos misli da nije jadna i bijedna provokacija.A proljetos udje poreska i provali sakrivene dugove od 2.2 mil KM.
Kome bi se smijali ako ne konama
-
svetastrana
- Kontakt:
diplomatija je napisao/la:Koja tuga majko moja, hoce ljudi na forumu da naprave igračinu od duljevica, hoce dva miliona, pa malo je to, bez 5 nemojte pricati, evo sad mi javljaju murinjov dolazak u mancester zavisi od duljevica, kaze samo ako duljevica dovedu, on ce pristati na razgovore sa Unitedom i da jos ovo, pomirite se da ste igrački na nivou prošlogodišnjeg veleza, možda i slabiji, jer su vam glavni igraci rustemovic, Kovačević, berberovic, koji su prethodnu godinu češće bili na tribinama nego li na klupi za rezerve
Vidim da si zapjenio
Nema veze ...Dulja ce biti prodan nekome i nekada. Vama NIKAD...valjda ti je jasno i nema potrebe da se sekiras tolko
diplomatija je napisao/la:Koja tuga majko moja, hoce ljudi na forumu da naprave igračinu od duljevica, hoce dva miliona, pa malo je to, bez 5 nemojte pricati, evo sad mi javljaju murinjov dolazak u mancester zavisi od duljevica, kaze samo ako duljevica dovedu, on ce pristati na razgovore sa Unitedom i da jos ovo, pomirite se da ste igrački na nivou prošlogodišnjeg veleza, možda i slabiji, jer su vam glavni igraci rustemovic, Kovačević, berberovic, koji su prethodnu godinu češće bili na tribinama nego li na klupi za rezerve
Vi ste ovdje oni koji prave igračinu od Duljevića (a za nas je dokazano igračina u ovoj ligi). Prodali ste svog "najvećeg" talenta ili kako ste ga nazivali najvećim talentom premier lige da bi čitav taj novac pokušali uložiti u svoj historijski transfer, pa i dodati od prodaje drugih igrača da bi se transfer ostvario ...
imas ti da ti se smijemosvetastrana je napisao/la:Igrac nepoznat totalno u nekim regionalnim okvirima a odigro ne vise od 30 tekmi...pa kako kazu prodat za 500k eura. Sada..eee...treba Dulju dovesti za 400. I jel neko jos misli da nije jadna i bijedna provokacija.A proljetos udje poreska i provali sakrivene dugove od 2.2 mil KM.
-
svetastrana
- Kontakt:
Smijem ti se ima 24 h...kolku kolicinu gluposti ste navaljali...ti i tvoji haveri u gladi.
Ps...sta bi sa ponudom za Dulju. Hocel bit sta

Ps...sta bi sa ponudom za Dulju. Hocel bit sta
- diplomatija
- Kontakt:
Haha stavite na papir sve igrace koje ste zadnjih 10 godina prodali, a ja cu naše, nije bitna cifra, samo je bitno da su otisli iz Sarajeva za neku lovu, ali gledaj ti sad vi se utapate u ovo sivilo i mjerite se s nama, a prije tacno godinu dana partizan, Dinamo, Rijeka su bili MALE mace za vas, trijeznite se polako, čak sta vise ne mozete vise ni članak u novinama, portalim neki pozitivan da platite, rasulo je očigledno, naravno da nije na onom nivou na kojem ste bili prije nekoliko godina, ali u poredjenju sa najavama sta se očekivalo od vas i na cemu ste sad, moze se slobodno reci raspali ste se
[q
Mislim da sa bi se sa Duljevicem lahko dogovorili
[/quote]
on je lud on je jak , on je Željin manijak
Mislim da sa bi se sa Duljevicem lahko dogovorili
[/quote]on je lud on je jak , on je Željin manijak
-
svetastrana
- Kontakt:
Vidi se da ste se sa svima lahko dogovorili. Od onog iz CELIKA pa dalje.
Boze sacuvaj
Boze sacuvaj
Vidis kako je i on dosao tobe,lahko je dijete navratiti na krivi put,i dokaz da nikad nije kasno izaci na pravi put

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Naravno, statistika kaže da Gojko nije imao niti jedan postignut gol i nekoliko asistencija za dvije godine u Sarajevu pa je bio najbolji igrač kluba i lige.Tryg je napisao/la:Upravo tako, statistika nikada ne laze pa ni ovaj put, 16 utakmica 2 gola i 2 asistencije. Slazem se sa tobom.hilmo je napisao/la:Haris Duljević prosječan premijeligaški igrač.
Nema se tu šta više pričati.
Pa ne mora da znaci. Slazem se da treba popraviti realizaciju samo nisu ni klubovi kao naprimjer Empoli, Udinese i slicni nesto nedokucivo. A sta ce biti na kraju to niko ne zna. Kolika ce biti visina transera, kakve ce mu biti konkurencija u novom klubu, kako ce se snaci, povrede ima milion faktora koji uticu kako ce se neki igrac snaci. Ja samo znam da ima potencijal za dobar transfer i reprezentaciju a koliki su konacni dometi njegovi to je nepredvidljivo kao i kod drugih igraca. A Madjarsko prvenstvo je smijesno i pominjati. Bolje mu je onda biti u vrhu Premijer lige.cruz40 je napisao/la:Kad u derbiju zabije 3 komada onda je za liga petice a ovako kad u ovoj smiješnoj ligi da 2 gola i 2 asista u 16 utakmica onda vrlo tesko da moze i do Madjarske dobaciti.
A vi i svi ostali navijaci drugih klubova bi trebali navijati za to da se neki igrac iz kojeg god kluba Premijer lige proda u neki klub iz lige5. Jer to bi moglo otvoriti vrata i drugim klubovima da konacno prave transfere u lige5 direktno ako se taj igrac dobro pokaze.
- diplomatija
- Kontakt:
mogao bi vam vas dobavljač opreme nesto za dresove od ovog iskombinovati
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
kruske i jabuke, krilni napadac i centralni/zadnji vezni.hilmo je napisao/la:Naravno, statistika kaže da Gojko nije imao niti jedan postignut gol i nekoliko asistencija za dvije godine u Sarajevu pa je bio najbolji igrač kluba i lige.Tryg je napisao/la:Upravo tako, statistika nikada ne laze pa ni ovaj put, 16 utakmica 2 gola i 2 asistencije. Slazem se sa tobom.hilmo je napisao/la:Haris Duljević prosječan premijeligaški igrač.
Nema se tu šta više pričati.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Tako ste i za Cimirota pričali.
Uostalom kad prodate igrača za milion i više dođite na temu. Do tad niste relevantni da govorite koliko je ko. Za Amira ste govorili preko milion pa evo ispostavilo se tačnim, hahaha.
Realnost je da smo mi prodali jednog igrača a vi tri, a isto zaradili.
Na jednu stranu Cimirot na drugu Bajić, Hadžiahmetović, Kvesić.
Uostalom kad prodate igrača za milion i više dođite na temu. Do tad niste relevantni da govorite koliko je ko. Za Amira ste govorili preko milion pa evo ispostavilo se tačnim, hahaha.
Realnost je da smo mi prodali jednog igrača a vi tri, a isto zaradili.
Na jednu stranu Cimirot na drugu Bajić, Hadžiahmetović, Kvesić.
- diplomatija
- Kontakt:
Prodali ste jednog u deset godina, a kod nas po dva tri svake godine, a mi se ne možemo porediti, vi ste u rangu partizana, Dinama, rijeke, olimpiakosa, ma klinac su oni u vašem rangu, vi ste balkanske klubove prevazišli, rekao Abdulah
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Kaunas, plisek, Zaboljesutra i 35 gostiju.