FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 feb 2016, 11:56

bordobijeli je napisao/la:prodali svu svoju djecu i opet ne mogu kupit duljevica :lol: :lol: 3 godine slusamo o zeljinoj djeci i vrhunskim igracima a dvojicu prodali u tursku :rol: :rol: :rol: znam da nije tema al morao sam . sto se tice opreme sasvim je ok ,HAAD nam je stalno na usluzi cak sta vise nasi mogu traziti sta hoce i to dobijaju odma ,a i stalno radi neke nove detalje sto je isto pozitivno :salut: :salut: jakne i trenerke su jako dobro , a novi dres cemo tek vidjeti ono su trening dresovi
Ma haad je klasa. Ebo pumu.

Nemoj alaha ti :stop:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 feb 2016, 12:02

Totti ja ti kazem da nam je Haad dobra opcija oblaci sve selekcije al bas sve znaci sta god ti je potrebno dobijes i to odmah ,ove poznate marke ti isporuce za polusezonu i to je to ,nece ti on poslati kad ti zafali dres ili marker .

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 feb 2016, 12:05

Jarane nismo ni mi vise oni iz 2009 pa da se to desava.
Sve ti zavisi kakav ugovor napravis. Kako partizanu, dinamu, mariboru nikad ne zafali markera???

Zivim za dan kad cemo makar izgledat vrhunski!

Gian
Kontakt:

Post Postao/la Gian » 04 feb 2016, 12:07

Onaj ko u ovome jucer vidi samo benignu provokaciju od strane malog plavog kluba, apsolutno je u krivu. Jednostavno moramo biti svjesni da su uvijek spremni da lazu, vrijedjaju, podmecu, omalovazavaju i udaraju na sve moguce nacine. Treba ostati iznad toga i nikad se vise ne spustati na taj njihov piljarsko-diletantski nivo.
Druga stvar, mislim da jedan kvalitetniji vezni igrac (box-to-box player) moze dosta unaprijediti nasu igru. Iskreno se nadam da ce upravo takav doci. Dosadasnje dvije prijateljske utakmice nisu nikakvo mjerilo i ne trebaju da nas brinu. Ja vjerujem Jesicu, on je bez dileme daleko najbolji trener u drzavi.
Moj prvi post, ali ne mogu reci da sam novi, jer nasu temu citam i pratim godinama..

Pozdrav svima!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 feb 2016, 12:10

FrancescoTotti je napisao/la:Jarane nismo ni mi vise oni iz 2009 pa da se to desava.
Sve ti zavisi kakav ugovor napravis. Kako partizanu, dinamu, mariboru nikad ne zafali markera???

prvo zasto mi nebi gurali neki svoj brend ,evo haad oblaci rukometnu -kosarkasku reprezentaciju koje su igrale na SP -EP u toj opremi .

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 04 feb 2016, 12:10

Meni se čini da ovoj ekipi fali još samo jedan kvalitetan lijevi bek (nosilac-za prvih 11). Mada je i Bekić za sada to odlično radio, još uvijek nisam siguran da li je defanzivno dovoljno kvalitetan da nosi tu poziciju do kraja sezone. Ofanzivno svakako jeste. Ovaj Kramar nije oduševio, al' nešto mislim da će i on biti dobar za back-up opciju na lijevom beku i stoperu. I da, je li neko gledao ovog malog Krajišnika na treninzima slučajno, može li objasniti je li defanzivni vezni ili ofanzivni vezni?

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 04 feb 2016, 12:14

Gian je napisao/la:Onaj ko u ovome jucer vidi samo benignu provokaciju od strane malog plavog kluba, apsolutno je u krivu. Jednostavno moramo biti svjesni da su uvijek spremni da lazu, vrijedjaju, podmecu, omalovazavaju i udaraju na sve moguce nacine. Treba ostati iznad toga i nikad se vise ne spustati na taj njihov piljarsko-diletantski nivo.
Druga stvar, mislim da jedan kvalitetniji vezni igrac (box-to-box player) moze dosta unaprijediti nasu igru. Iskreno se nadam da ce upravo takav doci. Dosadasnje dvije prijateljske utakmice nisu nikakvo mjerilo i ne trebaju da nas brinu. Ja vjerujem Jesicu, on je bez dileme daleko najbolji trener u drzavi.
Moj prvi post, ali ne mogu reci da sam novi, jer nasu temu citam i pratim godinama..

Pozdrav svima!
Pozzz tebra,mojne samo biti kao ovi u zadnje vrijeme registrovani i bit ces ok :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 04 feb 2016, 12:16

Gian je napisao/la:Onaj ko u ovome jucer vidi samo benignu provokaciju od strane malog plavog kluba, apsolutno je u krivu. Jednostavno moramo biti svjesni da su uvijek spremni da lazu, vrijedjaju, podmecu, omalovazavaju i udaraju na sve moguce nacine. Treba ostati iznad toga i nikad se vise ne spustati na taj njihov piljarsko-diletantski nivo.

Pozdrav svima!

Kako rekose "insideri" nema više pojačanja, i nešto sam i sam ubjedjen u to..Svi su se slozili da treba taj jedan kvalitetan u sredili al Ješa to ne vidi tako izgleda. Pozdrav i tebi
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 feb 2016, 12:17

bordobijeli je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Jarane nismo ni mi vise oni iz 2009 pa da se to desava.

prvo zasto mi nebi gurali neki svoj brend ,evo haad oblaci rukometnu -kosarkasku reprezentaciju koje su igrale na SP -EP u toj opremi .
Prvo kad već koristiš interpunkciju znaj da ide uz prethodnu, a ne slijedeću riječ.
Drugo zašto bi mi gurali nazor neki domaći brend i brukali se svako malo?
Treće evo nogometnu/fudbalsku reprezentaciju oblači adidas, igrali su SP u toj opremi... tvojom analogijom nam je onda bliže to nego haadalj.
Četvrto one dosadašnje kragne, različite veličine grba na opremi, raspadanje grba (otpadanje slova iz nekog razloga), kratkotrajnost dresa (ja sam svoj iznimno pažljivo prao i nakon 5 pranja je bio barem 10% manji i blijeđi i šavovi počeli pokazivati konce, a pri tom nije iz fan šopa nego dobio nekorišten iz prve ekipe), sve to doprinosi da imamo opremu na nivou drugoligaša.

Joj sad kad mi neko uleti sa "hajde da vratimo legelu i baljka"... :kafa:
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 feb 2016, 12:20

Ma legea je premija za haadalja

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 feb 2016, 12:25

dobro necemo haada daj adidas :crazy: :crazy: uopšte ne kazem da je u rangu s adidas ili puma ali za nas je najpovoljni ,najbolji mnogo je razloga .to je isto da ja kazem nevalja rustemovic hocu Pogbu

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 feb 2016, 12:29

Brate poredjenje ti je niđe veze. Mi pogbu ne mozemo dobiti, ali pumu, adidas itekako mozemo.

I hajde koji su to plusevi kod haada svega ti? Osim sto je domaci brend nema nijednog drugog plusa!!

Brza dostava, dopunjavanje robe je danas standard! To se podrazumjeva kod svakog veceg proizvodjaca.
Samo je fazon sto se kod njih oprema ne syebe nakon par prqnja pa odmah trebaju novi dresovi..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 feb 2016, 12:34

FrancescoTotti je napisao/la:Brate poredjenje ti je niđe veze. Mi pogbu ne mozemo dobiti, ali pumu, adidas itekako mozemo.

I hajde koji su to plusevi kod haada svega ti? Osim sto je domaci brend nema nijednog drugog plusa!!

Brza dostava, dopunjavanje robe je danas standard! To se podrazumjeva kod svakog veceg proizvodjaca.
Samo je fazon sto se kod njih oprema ne syebe nakon par prqnja pa odmah trebaju novi dresovi..
hocu da ti kazem da je glupo diskutovati o tome naravno da je adidas bolji :crazy: meni licno svidja se suradnja s haad a ocito i ljudima iz kluba ,a iskreno i ne izgleda ta oprema uopste loše ,toliko od mene sto se tice opreme pozzz :salut:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 feb 2016, 12:37

Ma nije losa nimalo.
Kvalitet je drama :salut:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 feb 2016, 12:39

Ziko Zavidovići treba angažovat drama oprema
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 feb 2016, 12:39

bordobijeli je napisao/la: hocu da ti kazem da je glupo diskutovati o tome naravno da je adidas bolji :crazy: meni licno svidja se suradnja s haad a ocito i ljudima iz kluba ,a iskreno i ne izgleda ta oprema uopste loše ,toliko od mene sto se tice opreme pozzz :salut:
Apsolutno druze :thumbup:
Istog sam misljenja

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 04 feb 2016, 12:39

"Kao kapiten svog voljenog kluba i šampiona Bosne i Hercegovine odbio sam mnoge unosne ponude iz Evrope, kako bih do kraja sezone ostao i zajedno sa saigračima, stručnim štabom i Hordama Zla slavio nove trofeje", rekao je Duljević, dodavši: "O ponudama klubova iz Premijer lige BiH suvišno je pričati, dres Sarajeva je za mene svetinja".

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/duljevic ... -pl/183487

Bravo majstore!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2016, 12:54

MosaaRajvosa je napisao/la:

Pozdrav svima!

Kako rekose "insideri" nema više pojačanja, i nešto sam i sam ubjedjen u to..Svi su se slozili da treba taj jedan kvalitetan u sredili al Ješa to ne vidi tako izgleda. Pozdrav i tebi
Upravo se suprotno prica vec mjesec dana moj druze
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 04 feb 2016, 12:58

@MortemHz
Druze pricalo se do zadnjih par dana i onda je neko cini mi se provjeren napisao da nema više pojačanja..Ja se kao i ti nadam da ce biti suprotno ;)
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 04 feb 2016, 13:11

Hehehe sace se insajderi javiti kako su nam rekli za Krajisnika da ce doci potpisati,iako je Krajisnik bio na probi.A ev i ja cu biti insajder i kazem vam u narednih 15 dana nam najvjerovatnije dolazi igrac,pregovara se u popdmakloj su fazi pregovori,ali nebi bilo prvi put da se na kaju ne dogovore,ovakve su insajder informacije nasih forumasa sto je najgore neki im vjeruju
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, hase73, Lecler, NazorUso i 55 gostiju.