FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pozadina vrhunska.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Hocemo li ovo dobiti fotografije svih igraca?
Pozadina je bijela, ovo je za zvanicnu stranicu?

FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
Ne razumijem ovo dizanje Duljevica u oblake... Koji najbolji igrac lige?! Kojih 2 mil. ?! Za igraca koji je u 16 kola imao 2 gola i 2 asistencije ... 
Ko je lud da daje tolike pare za "takvog" igraca. Decko jest dobar, prodoran ali nista specijalno. Ovakvih igraca ima u svakoj ligi maloj jacoj na izvoz. Vidjet cemo za koliko ce ga prodati, ali po meni on nije za vecu cifru od 500 hiljada. Nije nase da pisemo o njemu ovdje, ali morao sam reci nesto jer ovo dizanje pitica je prevrsilo svaku mjeru, ko su oni da kazu nama da platimo vodu, a do jucer su viršle davali igracima.

Ko je lud da daje tolike pare za "takvog" igraca. Decko jest dobar, prodoran ali nista specijalno. Ovakvih igraca ima u svakoj ligi maloj jacoj na izvoz. Vidjet cemo za koliko ce ga prodati, ali po meni on nije za vecu cifru od 500 hiljada. Nije nase da pisemo o njemu ovdje, ali morao sam reci nesto jer ovo dizanje pitica je prevrsilo svaku mjeru, ko su oni da kazu nama da platimo vodu, a do jucer su viršle davali igracima.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
covjek je mozda nesvjesno pogrijesio i vjerovatno zelio reci da su komsije dobile ime po gradu,pa tako nema potrebe covjeka razapinjatiDooVe je napisao/la:Odakle ovo?za_zivot_cijeli je napisao/la:"......I stvarno je tako. Ovo i jesu dani komedije sarajevskog fudbala. Hajd' što iz Želje kao nude "cifru" za Duljevića jer su, kao, stabilizovali klub, prodali još jednog bisera Hadžiahmetovića u Tursku, ali reakcija iz kluba po kome je grad dobio ime je stvarno potpuno nepotrebna, gotovo pa primitivna, ali i indikativna......."
mracna strana bh "novinarstva"![]()
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Za sta je ovo slikanje ?
ma očito da je greška u pisanju, ali pokrupna je hebiga... 

Joj jedva cekam Sinisinu sliku

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Lepi je mister Zelje 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Zakasni Uglješa na slikanje 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Dajte mi kocku vode i čašu šećera 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ja nasu ponudu vise gledam kao jednu jako finu dobru reklamu za nas klub i onako kulturno i pitarima i ostalima kazemo da kod nas sto se para tice nema zime. Pa po njihovim odgovorima ti je jasnl da oni barem dio njih jos nije i nece prezalit "hrenovke" period kod njih pa se svim silama trude da nama uvale nesto slicno ali uprava jako fino šmekerski skinu im skalp.djedovic01 je napisao/la:Ne razumijem ovo dizanje Duljevica u oblake... Koji najbolji igrac lige?! Kojih 2 mil. ?! Za igraca koji je u 16 kola imao 2 gola i 2 asistencije ...
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ma pustite debile zicaju se na nasih 400000 a ne zicaju se na 400000 od Empolija za igraca koji vrijedi "2 miliona"
a koji ce naredne godine vrijediti "4 miliona" 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Propalo ono ?Ajzea je napisao/la:Dajte mi kocku vode i čašu šećera
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- jaludovolimte
- Kontakt:
Kolike su šanse da se napravi redizajn grba u narednom periodu? 

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Mislis za neke 3 godine, ja mislim da su velike...jaludovolimte je napisao/la:Kolike su šanse da se napravi redizajn grba u narednom periodu?

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Kad krecu radovi sa obnovom krova na zapadu, rekli su da ce biti gotovo do Sirokog.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Gotovi su radoviElegant je napisao/la:Kad krecu radovi sa obnovom krova na zapadu, rekli su da ce biti gotovo do Sirokog.
Pa ja. Neće natkriveni pokrivati
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 04 feb 2016, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.