nista u stanju svoje najbolje igrace da zadrzite!

Mislim da sa bi se sa Duljevicem lahko dogovoriliHordas Doboj je napisao/la:Ponuda ne mora biti izvrsena sve dok se ne stave potpisi na ugovor između Duljevica i u ovom slucaju cirkusa sa Grbavice.dell21 je napisao/la:Da nije realna i stvarna vasi ne bi reagovali i sutjeli bi kao sto sute i za ostale ponude za tog igraca (jednostavno prihvatis ili odbijes). Ponuda koja se posalje i bude prihvacena mora biti realizovana ili ide tuzba i prinudno izvrsenje. Znaci ta tvoja prica ne pije vode i dok spominjes neke bagere,koldzu , i ostalo vidi se koliko ti je vuna
FK Sarajevo je moglo prihvatiti ponudu a da se cirkus i Dulja ne dogovore. Tada transfer ne bi bio realizovan iako smo mi kao klub prihvatili ponudu. Znaci ta tvoja prica ne pije vode.
Zato sto Empoli nije slikao ponudu i slao portalima. Zato sto to ozbiljni klubovi sa ozbiljnim namjerama ne rade.ZZtop10 je napisao/la:Empoli navodno poslao istu ponudu. Zasto nju ne komentarisete ovako ?
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
SumnjamHadzijalagic je napisao/la:Mislim da sa bi se sa Duljevicem lahko dogovoriliHordas Doboj je napisao/la:Ponuda ne mora biti izvrsena sve dok se ne stave potpisi na ugovor između Duljevica i u ovom slucaju cirkusa sa Grbavice.dell21 je napisao/la:Da nije realna i stvarna vasi ne bi reagovali i sutjeli bi kao sto sute i za ostale ponude za tog igraca (jednostavno prihvatis ili odbijes). Ponuda koja se posalje i bude prihvacena mora biti realizovana ili ide tuzba i prinudno izvrsenje. Znaci ta tvoja prica ne pije vode i dok spominjes neke bagere,koldzu , i ostalo vidi se koliko ti je vuna
FK Sarajevo je moglo prihvatiti ponudu a da se cirkus i Dulja ne dogovore. Tada transfer ne bi bio realizovan iako smo mi kao klub prihvatili ponudu. Znaci ta tvoja prica ne pije vode.![]()
http://s15.postimg.org/mqbufjta3/Untitled.png
Pa ako bi ponudu potvrdili iz Zelje i Sarajeva nema se tu sta negirati, ili u drugoj varijanti da mediji nisu saznali za nju, vjerovatno je niko ne bi ni komentarsio. Sto se mene tice ponuda je dosla jucer i odmah odbijena. Rasprava da li Zeljo ima ili nema te pare mi nisu interesantne. Vaznije mi je kako ce proci pripreme u Turskoj i pocetak prvenstva.dell21 je napisao/la:Da nema slike pisali bi kako nije dosla ponuda, kako je sve laz itd.
Moze se fino zajebavati bez psovki,ha ya,daj da se fino zezamo,ne moramo se vrijedjatzeljo1974 je napisao/la:Dulja vam je **** obitelj i otisao u tursku jaja hladiti
Ponovi jos koji put na oba foruma pa mozda postane istinaamypitar je napisao/la:Ma klasicna ublehaška malenih,da se skrene paznja sa prodaje njihovog najboljeg igraca ,za poprilicno male pare u Tursku.
Nije mi jasno da se neko lozi na ovu njihovu pricu.
Izabrao vas jer ste ponudili vise sta je tu cudno. Covjek ide za parama i sad da povecamo ponudi presao bi sto da ne, jer njemu su samo pare bitne kao i tebi i meni.muhamedhulk je napisao/la:Toliko je volio zaigrati za melju da je pola godine proveo na tribini jer nije htio produziti ugovor sa olimpicom, i kda je bio slobodan nakon toga - izabrao melju..ups Sarajevo. Hahahahahaha smijesni ste
Potencirano je da on voli zelju, sto povlaci za sobom da bi on i za male pare igrao kod vas. Druga stvar, kod nas je imao platu ispod 3 milje kad je dosao, sto bi i vi lako ispostovali..tako da to nije razlog - bice da je to samo propagandadell21 je napisao/la:Izabrao vas jer ste ponudili vise sta je tu cudno. Covjek ide za parama i sad da povecamo ponudi presao bi sto da ne, jer njemu su samo pare bitne kao i tebi i meni.muhamedhulk je napisao/la:Toliko je volio zaigrati za melju da je pola godine proveo na tribini jer nije htio produziti ugovor sa olimpicom, i kda je bio slobodan nakon toga - izabrao melju..ups Sarajevo. Hahahahahaha smijesni ste