FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 04 feb 2016, 09:18

Zola malo djeluje smotano ali tako je djelovao i kada je bio u top formi, napravio je nekoliko pogresnih pasova u ovim pripremnim tekmama ali Zola pogine svaku tekmu i pokvari bezbroj protivnickih napada.. Mi brojimo samo greske sto je i za ocekivati s obzirom na nas zahebani mentalitet.. Nekako lahko vidimo gresku a teze vidimo dobro uradjen posao.. Siguran sam da ce on do pocetka prvenstva te greske svesti na minimum jer nam je igrac njegovog profila neophodan..
BUDI ŽELJO !!!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 04 feb 2016, 09:33

Hadzijalagic je napisao/la:Zola malo djeluje smotano ali tako je djelovao i kada je bio u top formi, napravio je nekoliko pogresnih pasova u ovim pripremnim tekmama ali Zola pogine svaku tekmu i pokvari bezbroj protivnickih napada.. Mi brojimo samo greske sto je i za ocekivati s obzirom na nas zahebani mentalitet.. Nekako lahko vidimo gresku a teze vidimo dobro uradjen posao.. Siguran sam da ce on do pocetka prvenstva te greske svesti na minimum jer nam je igrac njegovog profila neophodan..
On je i jestestručnjak da kvari protivničke napade, klasiči Gatusso

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 04 feb 2016, 09:38

Zola uzme te nicije lopte na sredini, imas vise napada, to je u danasnjem nogometu kljucno za uspjeh. Osobno mislim da je to jako dobro pojacanje za Zelju.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 feb 2016, 09:42

Tiago je nesto oslabio jeste jucer malo igrao, ali ove pripremne utakmice se vise setao i cekao loptu. Nadam se da ce on i Mailson da budu nas tandem na proljece.

Miroslav Stevanovic se trudi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 04 feb 2016, 09:49

Elegant je napisao/la:Tiago je nesto oslabio jeste jucer malo igrao, ali ove pripremne utakmice se vise setao i cekao loptu. Nadam se da ce on i Mailson da budu nas tandem na proljece.

Miroslav Stevanovic se trudi.
Thiago se malo nafurao, umislio da je igračina, raja ga zovoljela, dao par golova i konta to je to, ja sam siguran u prvih 11, treba njega sljedeću pripremnu malo na klupu, da se malo trzne, može on još dosta toga dati, bar tako mislim.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 feb 2016, 09:53

Mailson na ljevo krilo, Tiago napad, neka se spuste na zemlju svi igraci bolje za njih a i za kolektiv.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 feb 2016, 09:59

dobro se ogi smjesti, debrecen ovo ono
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 04 feb 2016, 10:08

Velahalve je napisao/la:
PlavaPorodica je napisao/la:Ali Hodžurdine lopte,svaki put se sjebajem, mogao bi u barsi glat upast mjesto busketsa :D
Meni je Hodžurde najviše žao što je izgubio mjesto zbog Bogija, mnogi su ga ismijavali kada je tek došao, a bgm je mnogima i usta začepio, prilike koje je dobio, iskoristio je na najbolji način, volio bih ga vidjeti u prvih 11.
Mislim da je steta sto je Hodžurda ispao iz prvih 11 po ovim dosadasnjim Edisovim postavama, po mom misljenju Bogicevic je zreo da bude 4 stoper u slucaju povreda i kartona da se koristi i da nauci neke "folove" omladinu.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 feb 2016, 10:41

Mi nismo primili gola od kada je Hodzurda poceo igrati. Gledam juce,za razliku od Jadranka,momak citavo vrijeme komunicira sa veznim redom,brzi je i agilniji bar 3x. Definitivno zasluzuje mjesto u prvom timu,dok je jadranko,opcija za rezervnog stopera. On definitivno nije isti igrac od derbija gdje su mu pitari ledja sje.bali.
Jucer su me najvise odusevili Bekrija,Stanic,S.Stevanovic i Lendrić. Kosorić standardno dobar,kapitenski,Memija definitivno u ovom trenutku bolje rjesenje od nespremnog Stevanovića,za kojeg se vidi da zna,ali nije jos to ono pravo.

Nadam se da ce Edis znati sve ukomponovati,jer i po komentarima raje na tekmi,to je rijetka slabija karika u trenutnom Želji.
Izdrzimo do maja i uhvatimo evropu ;)

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 feb 2016, 10:49

cruz40 je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
PlavaPorodica je napisao/la:Ali Hodžurdine lopte,svaki put se sjebajem, mogao bi u barsi glat upast mjesto busketsa :D
Meni je Hodžurde najviše žao što je izgubio mjesto zbog Bogija, mnogi su ga ismijavali kada je tek došao, a bgm je mnogima i usta začepio, prilike koje je dobio, iskoristio je na najbolji način, volio bih ga vidjeti u prvih 11.
Mislim da je steta sto je Hodžurda ispao iz prvih 11 po ovim dosadasnjim Edisovim postavama, po mom misljenju Bogicevic je zreo da bude 4 stoper u slucaju povreda i kartona da se koristi i da nauci neke "folove" omladinu.
nekako pokusavam uci u Edisovu glavu,i Hodzurdi kao i Bogicevicu fali brzine...i onda imas dva slicna stopera i Bogi ima prednost zbog iskustva jbg...mislim da je samo to razlog sto je on starter :)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 feb 2016, 11:07

ne igra bolje u ovom trenutku. hodžurda juče bukvalno, najbukvalnije nije imao greške.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 04 feb 2016, 11:09

"......I stvarno je tako. Ovo i jesu dani komedije sarajevskog fudbala. Hajd' što iz Želje kao nude "cifru" za Duljevića jer su, kao, stabilizovali klub, prodali još jednog bisera Hadžiahmetovića u Tursku, ali reakcija iz kluba po kome je grad dobio ime je stvarno potpuno nepotrebna, gotovo pa primitivna, ali i indikativna......."

mracna strana bh "novinarstva"
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 04 feb 2016, 11:10

Danasnji novinari su smijesni hahahaha

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 feb 2016, 11:15

bliža je naša ponuda realnosti od one priče o dva miliona evropskih. a vidjećemo za koliko će stvarno otići.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 04 feb 2016, 11:18

za_zivot_cijeli je napisao/la:"......I stvarno je tako. Ovo i jesu dani komedije sarajevskog fudbala. Hajd' što iz Želje kao nude "cifru" za Duljevića jer su, kao, stabilizovali klub, prodali još jednog bisera Hadžiahmetovića u Tursku, ali reakcija iz kluba po kome je grad dobio ime je stvarno potpuno nepotrebna, gotovo pa primitivna, ali i indikativna......."

Odakle ovo? :facepalm: :facepalm:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 04 feb 2016, 11:21

Tiago se baš opustio , brat stalno na društvenim mrežama .
Brkica

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 04 feb 2016, 11:22

DooVe je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:"......I stvarno je tako. Ovo i jesu dani komedije sarajevskog fudbala. Hajd' što iz Želje kao nude "cifru" za Duljevića jer su, kao, stabilizovali klub, prodali još jednog bisera Hadžiahmetovića u Tursku, ali reakcija iz kluba po kome je grad dobio ime je stvarno potpuno nepotrebna, gotovo pa primitivna, ali i indikativna......."

Odakle ovo? :facepalm: :facepalm:
Cviko iz Avaza
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 04 feb 2016, 11:23

U toku je fotografisanje fudbalera! :salut:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 feb 2016, 11:25

brat je pokazao da ima šlif da jednim potezom riješi utakmicu. ja ne vjerujem da će on ispasti iz rotacije. mjesto mu neće biti garantovano kao ni nikome drugom, ali može on to.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 11:26

Ukoliko Radinović ne dođe kroz koji dan, pod obavezom uprave je da prolongiraju putovanje za Antaliju.
Trebali smo im ponuditi 400.001 eura, da nam je ponuda veća i od one koju je Empoli poslao..

@Čvila
Koliko znam, još ti nije pauza. Trči tamo i slazi one palete, ne tjeraj me da te pošaljem na drugo radno mjesto, npr. da budeš granapče.

@Jaozinho
Kako misliš slikaju se, a medić još uvijek nije stigao?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Mostarska, seha77 i 46 gostiju.