The Game je napisao/la:Ako vrijeđate crnce, to zovu rasizam. Ako vrijeđate Jevreje, to zovu antisemitizam. Ako vrijeđate žene, to zovu seksizam. Ako vrijeđate homoseksualce, to zovu netolerancija. Ako vrijedjate svoju zemlju, to zovu izdaja. Ako vrijeđate vjerske sekte,
to zovu mržnja. A ako oni vrijeđaju ...Poslanika Muhameda s.a.v.s., onda...
to ......zovu - sloboda govora?!
Podrska narodu u Gazi
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
takodzer sam za velike sankcije izraelu i protiv te fantomske drzave sam u svakom pogledu sve dok ne prestanu da teroriziraju palestince
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- alan_kardec
- Kontakt:
Jevreji svugdje imaju jak lobi tako da od sankcija nema ništa. Savjet bezbjednosti UN-a "oštro reagovao i zatražio istragu", a njihova riječ se u svijetu poštuje koliko i riječ Saveza sindikata u BiH. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- the scouser
- Kontakt:
Napali brod humanitaraca
Pa **** ti UN,**** li im majku sto su za parama **** poludjeli,**** li ih u duznost cuvanja mira u svijetu
Da su barem vojsku napali,vec humanitarce.**** li ti "ostro osudjivanje",da je neko drugi osim **** **** ovo uradio,doslo bi do vojnie intervencije.Izrael je najgora drzava na ovom svijetu.Dosli na tudju zemlju,okupirali je,sad se sire na njihov racun,ubijaju palestinsku djecu,i jos ne daju da se toj djeci dadne hrana i ostale potrebstine.Dat ce Bog takvima sta su zasluzili,to je jedina pravda,na ovom svijetu se svako boji ustat' protiv **** **** i njihovih para i lobija.Nadam se da ce ih Ahmadinedjad poslat' u tri picke materine.

Pa **** ti UN,**** li im majku sto su za parama **** poludjeli,**** li ih u duznost cuvanja mira u svijetu

Da su barem vojsku napali,vec humanitarce.**** li ti "ostro osudjivanje",da je neko drugi osim **** **** ovo uradio,doslo bi do vojnie intervencije.Izrael je najgora drzava na ovom svijetu.Dosli na tudju zemlju,okupirali je,sad se sire na njihov racun,ubijaju palestinsku djecu,i jos ne daju da se toj djeci dadne hrana i ostale potrebstine.Dat ce Bog takvima sta su zasluzili,to je jedina pravda,na ovom svijetu se svako boji ustat' protiv **** **** i njihovih para i lobija.Nadam se da ce ih Ahmadinedjad poslat' u tri picke materine.
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 02 jun 2010, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
iskreno ja bih volio da se raznese izrael u p.m. sa atomskim bombama ali to je malo nemoguce... ako se ko sjeca rata (naravno ja ne ali znam) kada je izrael ratovao protiv egipta sirije i libana trebaju takodjer znati da su ih izraelci pomeli za 3 dana a pitanje kako... i onda kazu hitler ovo hitler ono covjek je ako nista bio upravu za ubijanje ovih neljudi ne mogu ih uopste nazvati ljudima... iskreno ja nemam nista ni protiv judaizma niti kakvih religija ali ove bih volio da ih napalmom deru a onda tek malo kasetnim bombama pa tek atomskim..
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
zbog fucking amera i njihovih saveznikasin3x je napisao/la:iskreno ja bih volio da se raznese izrael u p.m. sa atomskim bombama ali to je malo nemoguce... ako se ko sjeca rata (naravno ja ne ali znam) kada je izrael ratovao protiv egipta sirije i libana trebaju takodjer znati da su ih izraelci pomeli za 3 dana a pitanje kako... i onda kazu hitler ovo hitler ono covjek je ako nista bio upravu za ubijanje ovih neljudi ne mogu ih uopste nazvati ljudima... iskreno ja nemam nista ni protiv judaizma niti kakvih religija ali ove bih volio da ih napalmom deru a onda tek malo kasetnim bombama pa tek atomskim..
takodzer nista protiv religija ai ovo je prevrsilo svaku mjeru tolika ubijanja neduznih civila pa to nije humano
jedva cekam taj dan kada ce izrael nestati sa lica zemlja i sva **** **** s tom drzavom

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Zionisti vladaju svijetom. Nikakav bojkot, nikakvi protesti i nikakvi ratovi nece pomoci ! Dok se ljudi probude bit ce kasno, bit ce nista drugo no robovi 21 vijeka.
A do tada uzivajmo u Facebook-u, Big Brotheru, i ostalim reality show sranjima sa kojim nas zabavljaju i skrecu nasu paznju sa bitnijih stvari. Da nemojte jos zaboraviti da se zaduzite sto je vise moguce
.
P.S. Ovo navedeno ne vazi za mene
!
A do tada uzivajmo u Facebook-u, Big Brotheru, i ostalim reality show sranjima sa kojim nas zabavljaju i skrecu nasu paznju sa bitnijih stvari. Da nemojte jos zaboraviti da se zaduzite sto je vise moguce

P.S. Ovo navedeno ne vazi za mene

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
djabe jarane to ti znas, a znam i ja ali kad velika vecina ili ne zna ili nece da zna... a bojkot moze pomoci jer oni imaju ta indirektna primanja tj. koja nisu transparentna ali takodjer u velikome zavise i od ovih ''direktnih'' primanja tako da svaku marku koju ne potrosimo na nesto njihovo sigurno da im steti..KONGO je napisao/la:Zionisti vladaju svijetom. Nikakav bojkot, nikakvi protesti i nikakvi ratovi nece pomoci ! Dok se ljudi probude bit ce kasno, bit ce nista drugo no robovi 21 vijeka.
A do tada uzivajmo u Facebook-u, Big Brotheru, i ostalim reality show sranjima sa kojim nas zabavljaju i skrecu nasu paznju sa bitnijih stvari. Da nemojte jos zaboraviti da se zaduzite sto je vise moguce.
P.S. Ovo navedeno ne vazi za mene!
- alan_kardec
- Kontakt:
Ej ljudi imam problem sa Windows movie makerom pa bi mi trebao mali savjet ili pomoć u vezi toga. Znači uvijek kad uđem u WMM, kad ubacim u njega neki film i kad hoću da izrežem određeni dio tog filma, komp mi se jednostavno ugasi, tj. restartuje se. Ajd ako neko zna u čemu je "kvaka", nek ovdje napiše ili nek jednostavno preporuči neki bolji movie maker, bio bih zahvalan.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
@ sin3x
Brate njih vecina Arapa vec odavno bojkotuje ali to apsulutno nikakvog efekta nema ! Da ih cijela BiH bojkotuje nece pomoci. Novac koji BiH na primjer dobije od MMF, je printan od strane njih. Ne mozes bojkotovat svoju drzavu ! Cak i SAD najjaca sila svijeta je porobljena od istih, jer Federal Reserve koji printaju novac za drzavu je u njihovim rukama.
Zato ljudi i drzave su uvijek zaduzeni, a svi kao pricaju kako smanjit zaduzenost ovo ono. To se nikad nece niti moze desiti, jer cijela poenta kapitalistickog sistema je upravo to, da ti daju novac koji ti njima vracas kamatama.
Ipak u tom sistemu ima dosta lazi na koje ljudi lako padaju. Kao sloboda govora recimo, a sta ti vrijedi kad te niko ne slusa ? Kao demokratski izbori recimo
. Lijepo zvuci, ali svi nasi lideri/vodje su unaprijed odredjene ako kojim slucajem nisu dolazi do velikih problema.
Sto ti isti demokratski izbori ne vaze za Palestince koji izaberu Hamas ? Zato sto Hamas ne radi za niti zeli da slusa velikog brata !
Brate njih vecina Arapa vec odavno bojkotuje ali to apsulutno nikakvog efekta nema ! Da ih cijela BiH bojkotuje nece pomoci. Novac koji BiH na primjer dobije od MMF, je printan od strane njih. Ne mozes bojkotovat svoju drzavu ! Cak i SAD najjaca sila svijeta je porobljena od istih, jer Federal Reserve koji printaju novac za drzavu je u njihovim rukama.
Zato ljudi i drzave su uvijek zaduzeni, a svi kao pricaju kako smanjit zaduzenost ovo ono. To se nikad nece niti moze desiti, jer cijela poenta kapitalistickog sistema je upravo to, da ti daju novac koji ti njima vracas kamatama.
Ipak u tom sistemu ima dosta lazi na koje ljudi lako padaju. Kao sloboda govora recimo, a sta ti vrijedi kad te niko ne slusa ? Kao demokratski izbori recimo

Sto ti isti demokratski izbori ne vaze za Palestince koji izaberu Hamas ? Zato sto Hamas ne radi za niti zeli da slusa velikog brata !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Znaš ti ko je Frootekymoustapha je napisao/la:Ja sam testirao na Sonny Ericsson K510i i radi. Naravno rezolucija i zvuk nisu nesto, ali je fora pokazati u drustvu.Citat sa drugog foruma je napisao/la: Danas mi je drug (Frooteky) poslao ovaj link : rtsp://172.30.54.5/emtv/ftv.sdp
Naime, on omogucava besplatno gledanje TV-a na mobitelu.
(Otvorite internet na vasem mobitelu a zatim unijeti adresu)
Ono sto je interesantno jeste da ne trosi kredit. Jedino mobitel mora podrzavati video. Ja sam probao i radi savrseno (samo kasni 20 sec nego na pravom tv-u)
E kako mijenjati programe?
Na kraju link-a umjesto ftv.sdp staviti obn.sdp (npr. rtsp://172.30.54.5/emtv/obn.sdp ) a televizije koje imaju su FTV, OBN, HAYAT, BHT i PINK. (ako nadjem jos kanala bice edit)
EDIT: Samo za BH Mobile korisnike!

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Pametan je onaj hitler bio trebo je sve **** pobit **** su to od ljudi i sad neko osuduje muslimane sto se bore za slobobdu ameri i **** **** bogata
svoj ti pos'o !
Nicija nije do zore ...Grbavica moj zivot je napisao/la:Pametan je onaj hitler bio trebo je sve **** pobit **** su to od ljudi i sad neko osuduje muslimane sto se bore za slobobdu ameri i **** **** bogata
× Plava krv ispod koze ×
@Kongo ma drze oni sve ali ipak imas one drzave na koje uopste ne mogu uticati a ni amerika vise ne smije kako je smijela i oni se u ovim novijim izjavama sve vise ogradjuju od doticnih.. sto se mene tice ja ne vjerujem u to demokratija jednostavno to nije istina.
- moustapha
- Kontakt:
Hahaha, veze nemam. To sam samo naso na drugom forumu i zalijepio.Frutek je napisao/la:Znaš ti ko je Frootekymoustapha je napisao/la:Ja sam testirao na Sonny Ericsson K510i i radi. Naravno rezolucija i zvuk nisu nesto, ali je fora pokazati u drustvu.Citat sa drugog foruma je napisao/la: Danas mi je drug (Frooteky) poslao ovaj link : rtsp://172.30.54.5/emtv/ftv.sdp
Naime, on omogucava besplatno gledanje TV-a na mobitelu.
(Otvorite internet na vasem mobitelu a zatim unijeti adresu)
Ono sto je interesantno jeste da ne trosi kredit. Jedino mobitel mora podrzavati video. Ja sam probao i radi savrseno (samo kasni 20 sec nego na pravom tv-u)
E kako mijenjati programe?
Na kraju link-a umjesto ftv.sdp staviti obn.sdp (npr. rtsp://172.30.54.5/emtv/obn.sdp ) a televizije koje imaju su FTV, OBN, HAYAT, BHT i PINK. (ako nadjem jos kanala bice edit)

#divovi
Ajd procitaj moj nik i povezi neke stvarimoustapha je napisao/la:Hahaha, veze nemam. To sam samo naso na drugom forumu i zalijepio.Frutek je napisao/la:Znaš ti ko je Frootekymoustapha je napisao/la: Ja sam testirao na Sonny Ericsson K510i i radi. Naravno rezolucija i zvuk nisu nesto, ali je fora pokazati u drustvu.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Napolitano
- Kontakt:
Valja ustat u 6, bjež odoh spavat. Laku noć!
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
na koji se ono broj salje poruka za prikljucenje interneta u pitanju je Bh telecom
mobilni internet naravno
mobilni internet naravno
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

A jeste skočili na Izraelce ljudi moji. Što se toliko ne brinete za neke druge dijelove svijeta kad nastane neka frka?! Suviše je mržnje u pojedinim postovima..
Al, obožavam čitati razne teorije zavjere, uhh, kako mi to dobro popuni dan i nasmije me od uha do uha

Al, obožavam čitati razne teorije zavjere, uhh, kako mi to dobro popuni dan i nasmije me od uha do uha

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Zato što ta frk atraje 60 godina.dubrava je napisao/la:A jeste skočili na Izraelce ljudi moji. Što se toliko ne brinete za neke druge dijelove svijeta kad nastane neka frka?! Suviše je mržnje u pojedinim postovima..
Al, obožavam čitati razne teorije zavjere, uhh, kako mi to dobro popuni dan i nasmije me od uha do uha![]()
![]()
I da, zato što su gamad!
Opsiani svojim riječima:
Svako mora da se pokrene, požuri i otme što više vrhova brda da poveća naselja, jer sve što uzmemo sada ostaće naše....Sve što ne otmemo otići će njima. (Ariel Sharon, tada izraelski ministar vanjskih poslova, na sastanku sa militantima iz ekstremne skupine Tsomet , France Presse,15.novembar 1998.godine
Svako mora da se pokrene, požuri i otme što više vrhova brda da poveća naselja, jer sve što uzmemo sada ostaće naše....Sve što ne otmemo otići će njima. (Ariel Sharon, tada izraelski ministar vanjskih poslova, na sastanku sa militantima iz ekstremne skupine Tsomet , France Presse,15.novembar 1998.godine)
Mi moramo učiniti sve da osiguramo da se oni (palestinske izbjeglice) nikada ne vrate. ( David Ben Gurion u svom dnevniku, 18.juli 1948, citiran u „Ben Gurion - naoružani prorok“ od Michael Bar Zohara, Prentice-Hall, 1967, str 157.
gurionMoramo se pripremiti da krenemo u ofanzivu. Naš cilj je da razbijemo Liban, Transjordan i Siriju. Slaba tačka je Liban, zbog toga što je muslimanski režim umjetan i lagan za nas da ga potkopamo. Mi ćemo uspostaviti tamo kršćansku državu, a onda ćemo razbiti arapsku legiju, eliminirati Trans-Jordan; Sirija će pasti u naše ruke. Mi ćemo nastaviti bombardirati i napredovati, te zauzeti Port Said, Aleksandriju i Sinaj. „David Ben-Gurion, maj 1948.godine, Glavnom štabu. Iz “Ben Gurion, biografija“ od Michael Ben-Zohara, Delacorte, New York 1978.)
Mi moramo koristiti teror, smaknuća, uznemiravanje, konfiskaciju zemlje i presijecanje svih socijalnih usluga da oslobodimo Galileju od njenog arapskog stanovništva. (Israel Koenig, "The Koenig Memorandum" )
Židovska sela su sagrađena na mjestima arapskih sela. Vi čak i ne znate imena ovih arapskih sela, i ja vas ne krivim jer geografske knjige više ne postoje. Ne samo knjige više da ne postoje, nego ne postoje više ni arapska sela. Nahlal je podignut na mjestu Mahlul; Kibbutz Gvat na mjestu Jibte; Kibbutz Sarid na mjestu Huneifisa; Kefar Yehushua na mjestu Tal al-Shumana. Ne postoji niti jedno mjesto izgrađeno u ovoj zemlji da u prošlosti nije imalo arapsku populaciju. (Moshe Dayan, obraćanje Technion-u, Haifa, prenešeno u Haaretz-u, 4 april 1969. godine)
Hodali smo vani, a Ben Gurion nam je pravio društvo. Allon je ponovio svoje pitanje: Šta će biti urađeno sa palestinskim stanovništvom? Ben Gurion mahnuo je rukom u maniru: Istjerajte ih van! (Yitzhak Rabin, verzija njegovih memoara koja je „procurila“ u javnost, objavljeno u New York Timesu, 23. oktobar 1979.godine)
Rabinov opis okupiranja Lydda-e, nakon završetka plana Dalet. Mi ćemo ograničiti arapsko stanovništvo na zajednicu drvosječa i konobara. (Uri Lubrani, specijalni savjetnik premijera Ben Guriona,1960.godine. Preuzeto iz knjige „The Arabs in Israel" od Sabri Jiryasa.
Ovdje ima nekih koji vjeruju da bi nežidovsko stanovništvo, čak i u velikom procentu, unutar naših granica bilo efektivnije pod našom prismotrom; ovdje ima o onih koji vjeruju u suprotno tj. da je lakše nadzirati aktivnosti komšija nego onih koji su unutar zemlje. Ja podupirem drugi prijedlog i imam dodatni dokument:... potrebu da se održi karakter države koja će od sad biti židovska...sa nežidovskom populacijom ograničenom na 15%. Ja sam već zauzeo ovaj osnovni stav u 40-tim godinama (XX stoljeća) i to sam uvrstio u svoj dnevnik. (Joseph Weitz, šef Jevrejske agencije za kolonizaciju. Iz „From Israel: an Apartheid State“, od Uri Davisa, str. 5)
Dužnost je izraelskih vođa da objasne javnosti, jasno i hrabro, izvjestan broj činjenica koje su zaboravljene tokom vremena. Prva od njih jeste da ne postoji cionizam, kolonizacija ili židovska država bez protjerivanja Arapa i oduzimanja njihovih posjeda. (Yoram Bar Porath, Yediot Aahronot, 14 juli 1972)
(Slomiti)duh siromašnog stanovništva duž granice tako što će im se uskratiti zaposlenje... Oba procesa, oduzimanja posjeda i odstranjivanje siromašnih mora biti izvedeno diskretno i oprezno. (Theodore Herzl,osnivač Svjetske cionističke organizacije, govoreći o Arapima u Palestini, Complete Diaries, 12 juni, 1895)
Milion Arapa nije vrijedno židovskog nokta... (rabin Yaacov Perrin, 27.februar 1994.godine, N.Y Times, 28.februar 1004.godine str. 1)
Mi Židovi, mi smo razarači i mi ćemo ostati razarači. Ništa ne možeš kada se susretneš sa našim potrebama i željama. Mi ćemo razarati vječno zbog toga što želimo naš vlastiti svijet (You Gentiles, od jevrejskog autora Mauricea Samuelsa, str 155)
Mi ćemo imati svjetsku vladu svidjelo se to vama ili ne. Jedino pitanje je da li će ta vlada biti postignuta osvajanjem ili pristankom. (židovski bankar Paul Warburg, svjedočenje pred američkim Senatom, 17.februara 1950.godine)
Mi ćemo se ustoličiti u Palestini svidjelo se to vama ili ne... Možete ubrzati naš dolazak ili ga usporiti. Međutim, bolje je za vas da nam pomognete i da tako izbjegnete da se naša konstruktivna snaga pretvori u destruktivnu koja će srušiti svijet. (Chaim Weizmann, objavljeno u "Judische Rundschau", 4.novembra 1920.godine)
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop