A oni dobijuChinaglia je napisao/la:halali, javim ti sljedeći put da igraš kontra Lazija, kada bude sigurica da uzmeš keš

Ne svidja mi se ovo oko Kise ni sekunde...
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
A oni dobijuChinaglia je napisao/la:halali, javim ti sljedeći put da igraš kontra Lazija, kada bude sigurica da uzmeš keš
Stara kineska poslovica: ko je igr'o na Lazio, pare je bacioAgamemnon je napisao/la:Spomenes li Lacio jos jednom na ovoj temi zapalicu te ko sibicu.Chinaglia je napisao/la:hoćemo pobjedu protiv Zvijezde![]()
Ja bi volio da nas zvijezda trehne mozda i dovedemo kakvo pojacanje.
I BIT' ĆE LUDILO KADA DAMO GOLsloboda72 je napisao/la:Prijedlog teksta za himnu FK Sloboda
DANAS IGRA SLOBODA
1. OVAJ DAN NIJE KAO DRUGI
OVAJ DAN JE POSEBAN
DANAS IGRA NAŠA SLOBODA
REFREN
DANAS STOJIM POSVE SVEČAN
JER DANAS SAM TAKO SRETAN
DANAS ĆU GLEDAT' SLOBODU
NA SVETOM TUŠNJU MOM
DANAS ĆU GLEDAT' SLOBODU
NA SVETOM TUŠNJU MOM
2. SVA SRCA KUCAT' ĆE SLOŽNO
SVA GRLA POSTAT' ĆE JEDNO
I BIT' ĆE LUDILO KAD DADNEMO GOL
REFREN
DANAS ĆU GLEDAT' SLOBODU
NA SVETOM TUŠNJU MOM
DANAS ĆU GLEDAT' SLOBODU
NA SVETOM TUŠNJU MOM
DANAS ĆU GLEDAT' SLOBODU
NA SVETOM TUŠNJU MOM
Ovaj prijedlog za himnu našeg kluba, FK Sloboda, napisan je tako da se izvodi na melodiju poznate pjesme Tom Džonsa "Green, green grass of home" ("Zelena trava doma mog"). Ja na žalost nisam u stanju napraviti demo snimak.
Dozvoljavam bilo kome (uz uslov da ne mjenja tekst), da uglazbi tekst ove himne. Dakle, da na melodiju već spomenute pjesme "Green, green grass of home" otpjeva ovaj tekst. Nakon toga da ga postavi na ovaj podforum kako bi članovi foruma i ostali Slobodaši dali svoj sud. Za bilo kakav kontakt i mišljenje predlažem pp.
emirzlaTu je napisao/la:Americki milioner pred vratima Tusnja![]()
![]()
Bravo Azmirenovi investitor ulazi u Slobodu aBd...
Ovo je za nas pozitivneTaRgEt_ je napisao/la:emirzlaTu je napisao/la:Americki milioner pred vratima Tusnja![]()
![]()
Bravo Azmirenovi investitor ulazi u Slobodu aBd...
Moj Emire umjesto da sutis, ti ovdje pokusavas nesto da objasnis vidis da samo negativa puca
Igra.crvenobijeli je napisao/la:Dali se igra utakmica ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.