PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Memara
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Memara » 04 feb 2016, 01:10

GoodisonPark je napisao/la:Zbog tog Tuženi sam i napisao sve ono što sam već napisao, naravno da imamo taj novi dug ali kako rekoh proces je u toku i ne znamo detalje tako da je pitanje koliki će biti stvarni nalaz inspekcije a ne bih da nagađam. Također sve najbolje i za tebe i sve pohvale za današnju objektivnost.
Otkud znas da je inspekcija izvrsila propuste a ne tvoj klub utajio porez? Na osnovu cega takvo misljenje, porezni inspektor vidi ono sto mu das, knjige, ne moze on istrazivati sta ste sakrili.

Evo klosar ponovo poceo umisljati :urnebes:

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 04 feb 2016, 01:12

Nije zanimljivo kada se vodi konstruktivni rasprava

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 01:16

Gator je napisao/la:Nije zanimljivo kada se vodi konstruktivni rasprava
Ja se evo sat vremena pitam da li na ovom forumu uopšte postoji administracija/moderacija, i ako postoji, zašto ne obavlja svoj posao? Nevjerovatno je šta su dopustili na temi PL prepucavanja :roll:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 feb 2016, 01:19

memara pokusava biti glavna budala, bravo bingo balavac
ups sad ce biti ljut.
Sto pravis drugi profil s onog vise nisi isti poslije tucanja u vugla ha. Marš na farmu stoko. **** te traktor, motorku u ruke kani se tastature gmizavac.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 04 feb 2016, 01:20

Dvostruki arsini

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 04 feb 2016, 01:25

Memara je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Zbog tog Tuženi sam i napisao sve ono što sam već napisao, naravno da imamo taj novi dug ali kako rekoh proces je u toku i ne znamo detalje tako da je pitanje koliki će biti stvarni nalaz inspekcije a ne bih da nagađam. Također sve najbolje i za tebe i sve pohvale za današnju objektivnost.
Otkud znas da je inspekcija izvrsila propuste a ne tvoj klub utajio porez? Na osnovu cega takvo misljenje, porezni inspektor vidi ono sto mu das, knjige, ne moze on istrazivati sta ste sakrili.

Evo klosar ponovo poceo umisljati :urnebes:
Bolan gdje ti u ovom mom postu vidiš da sam ja napisao da je inspekcija napravila propust? :mrgreen:

Laku noć memara :wave:
povratak otpisanih!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 01:38

Danas je neko od navijača slobode ismijavao Šiljka za nešto, nije se odnosilo na njegovu (ne)pismenost..
Helem, ja se najiskrenije nadam da vam ovaj ne vodi nikakve pregovore sa igračima..
[youtube][/youtube]
Bolje vam je Krlezu zaposliti, on bi mozda i nekog stranca nafatao. On ipak tečno govori 4 ili 5 jezika, nisam siguran..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 feb 2016, 01:46

MuhamedTM je napisao/la:Ko se to meni ljuti, neda amidza svoga peHlivana, pola vlaha pola muslimana @memara

Joker jesi to ti? Nemoj se prosipati I psovati nije fino. Sve je ovo šala. Dobit ces ban bez potrebe.
Grijesis, nisam ja nigdje otisao.. Danas ispao supak, izvinuo se, ko hoce da prihvati, prihvatit ce.. Presao neke granice, poslije se izvinuo, posebno mi je krivo zbog normalne raje ko @Ajzea.. A ovi sto najvise moralisu i sto su mi poslali poruke o silovanju stare i pisanju na grob su pokazali da sam ja jos najmanji bolesnik ovdje.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 feb 2016, 01:49

joker90 je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Ko se to meni ljuti, neda amidza svoga peHlivana, pola vlaha pola muslimana @memara

Joker jesi to ti? Nemoj se prosipati I psovati nije fino. Sve je ovo šala. Dobit ces ban bez potrebe.
Grijesis, nisam ja nigdje otisao.. Danas ispao supak, izvinuo se, ko hoce da prihvati, prihvatit ce.. Presao neke granice, poslije se izvinuo, posebno mi je krivo zbog normalne raje ko @Ajzea.. A ovi sto najvise moralisu i sto su mi poslali poruke o silovanju stare i pisanju na grob su pokazali da sam ja jos najmanji bolesnik ovdje.
Otiso memara dosao joker.

Jesam ti ja ista psovao? Ne, fino ti kazem nije fino onako ba znas I sam da ne ponavljam opet.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 feb 2016, 01:51

Nisi psovao nista, nego tebi samo odgovaram na ovo da sam dosao sa novim acc-om.. Sa memarom imam veze koliko i ti..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 04 feb 2016, 02:04

@goodison, nije se odnosilo na tvoj zadnji post, vec inace na temu o poreznoj. Ali dobro, ako ti mislis da je sve ispravno blago tebi, nema razloga da se sikiras.

hahah a ovaj klosar je ocigledno puko, sad memara sad joka, mora da je sebi zavrsio dobru travu :crazy: :lol:
A zanimljivo kada napisem klosar on mi se odmah javi :lol: Postao si glup ko qurac zbog te trave, baci to!

Never go full retard.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 04 feb 2016, 02:04

Jel to Dorat opet jeo travu pa ne zna sta pise :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 feb 2016, 02:09

Rinuka je napisao/la:Jel to Dorat opet jeo travu pa ne zna sta pise :rol:

Ti si sam sebe prozvo doratom hahaha koji si ti klaun cc, onaj memara opet propali pokusaj.
Jadnik koprca se I pominje jedno te isto, sigurno imali jednu uciteljicu u cijelom selu pa ucila ih sve predmete.
Rinuka de nesto novo nemoj biti ko memara dosadan, znas I sam da mozes bolje ili si ispirio ko Rifet.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 04 feb 2016, 03:10

Ko su ba ovi novi na temi, tjeraj ovo :lolno:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 04 feb 2016, 04:43

Ajzea je napisao/la:Danas je neko od navijača slobode ismijavao Šiljka za nešto, nije se odnosilo na njegovu (ne)pismenost..
Helem, ja se najiskrenije nadam da vam ovaj ne vodi nikakve pregovore sa igračima..
[youtube][/youtube]
Bolje vam je Krlezu zaposliti, on bi mozda i nekog stranca nafatao. On ipak tečno govori 4 ili 5 jezika, nisam siguran..
Bolje bi bilo da napravite tal medusobno pa uplatite vasem sefu strucnog staba neki kurs Bosanskog jezika ili vecernju skolu, da ne pravi cirkus od Zelje skoro svaki interviu.
Evo i ja cu uplatiti jer zeljo je jos u mojim ocima ozbiljan klub. :)
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 04 feb 2016, 07:30, ukupno mijenjano 1 put.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 04 feb 2016, 07:09

Orangutani se jos tuku oko banane :kafa:
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 04 feb 2016, 07:22

Danas Miske šalje novu ponudu oko 600k eura+ruter svim igračima manjeg Sarajevskog kluba+plaćene pripreme u čitluku+10% od narednog transfera..šta li će utrpanko i feningaš od muke :D

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 10:34

slana_krv je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Danas je neko od navijača slobode ismijavao Šiljka za nešto, nije se odnosilo na njegovu (ne)pismenost..
[youtube][/youtube]
Bolje bi bilo da napravite tal medusobno pa uplatite vasem sefu strucnog staba neki kurs Bosanskog jezika ili vecernju skolu, da ne pravi cirkus od Zelje skoro svaki interviu.
Evo i ja cu uplatiti jer zeljo je jos u mojim ocima ozbiljan klub. :)
Čekaj malo, nakon što si imao priliku vidjeti ovaj intervju vašeg direktora, ti meni pričaš o tome kako šef stručnog štaba mog kluba pravi cirkus na istima!?

Azmir Husić i famozno "Premijer lizi"
Ja bi ovakve uhapsio. Mozda bi i moj direktor nastradao, ali nek se zakuha..

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 feb 2016, 10:36

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5736CCE1

Zamolili bi velikana da vodu plati pa da prica drugima i nesto se kurci !
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 10:38

TaRgEt_ je napisao/la:https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5736CCE1

Zamolili bi velikana da vodu plati pa da prica drugima i nesto se kurci !
Što ćemo plaćati račun za vodu, kad nam je namjera kupiti kompletan vodovod?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.