FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

club21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la club21 » 03 feb 2016, 23:01

molotovljev je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
STEF je napisao/la: To treba pitati dinu :D
Ja nisam nešto primjetio da on u svojoj izjavi vrijeđa nekog, iznosi samo neke stvari koje njega ne bi trebale uopće zanimati, ali eto.. Njegova stvar.
Ali to nije vrijeđanje.
Naprotiv, Dino je između ostalog završio ekonomski fakultet, pa se njegova izjava može tumačiti sa tog aspekta.
Šta je u stvari Dino rekao u svojoj izjavi, čitajući između redova: Pustite šuplju priču, vi uopšte nemate para da kupite Duljevića,
jer on vrijedi puno više nego što vi navodno nudite. Osim što lažete javnost, pa i sebe, moj vam je savjet da novac usmjerite
u sanaciju dugova, neophodnih za stabilizaciju kluba, tek nakon toga možete razmišljati o kupovini igrača, tipa Duljević i sl.
Dino je zavrsio bolje reci kupio privatni fakultet u banja luci :urnebes:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 feb 2016, 23:04

RedEvil je napisao/la:Smijurija s grbavice,vise vas je diglo Saraj'vo danas,nego cijela ekipa sto ste doveli u prelaznom,klub na nivou MZ,jednostavno nezna napravit marketing,a ti i nezzz o cemu ja pricam,oprostit cu ti @godrina :lol:
Hoćeš li nam prevesti ovo?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 feb 2016, 23:04

400.000 :urnebes: :urnebes:

E moj Vedrane, još ti pure moraš jesti. Al hajd nema veze, oprostit ćemo ti ovaj blam, jer prvi se mačići u vodu bacaju. ;)
F.K.SARAJEVO

AsharaK
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la AsharaK » 03 feb 2016, 23:05

Ajzea je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Smijurija s grbavice,vise vas je diglo Saraj'vo danas,nego cijela ekipa sto ste doveli u prelaznom,klub na nivou MZ,jednostavno nezna napravit marketing,a ti i nezzz o cemu ja pricam,oprostit cu ti @godrina :lol:
Ne poznaje osnove knjizevnosti ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 feb 2016, 23:06

SlevinKelevra je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:
Mi ZADNJEG VEZNOG utalimo za preko MILION EURA (dok vi za PRVOG STRIJELCA LIGE jedva polovinu toga dobijete) pa eto skontaj koliko ćemo dobiti za Dulju...naravno ukoliko ga povrede zaobiđu! :kafa:

Kakve veze ima sto je Cimirot zadnji vezni? :crazy: Pa, i Pogba je, pa je jedan od najskupljih igraca na trzistu. Ja sam vec pisao, Cimirot je izgledao dobro protiv Mgladbacha i vjerovatno je bio ponajbolji igrac u ligi. Duljevic je talenat sa skromnom statistikom.
Ne kažem da ne vrijedi Cimi ali kako bolani ignorišeš činjenicu da smo mi više za veznog izvukli nego vi za PRVOG STRIJELCA LIGE koji je po svim parametrima vrijedniji od veznog (ili bilo kojeg drugog) igrača ali tu dolazi u igru nešto što vi možete samo sanjati - POLEĐINA, jer Adži se ne žuri, a za plate i redovne obaveze se ima! :kafa:

E zato ćemo i mi izvući aBd za Dulju koliko vi ne bi mogli za 3 Bajića pa se jedite od muke! :salut:
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 03 feb 2016, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 feb 2016, 23:06

Ajzea je napisao/la:
Moram i tebi oprostiti,oprosti Ajzea :opaopa: :tralala:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 feb 2016, 23:07

RedEvil je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Moram i tebi oprostiti,oprosti Ajzea :opaopa: :tralala:
Stani malo.. Ko sad kome treba oprostiti, ja tebi ili ti meni?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Tryg
Kontakt:

FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Tryg » 03 feb 2016, 23:08

Bubuljicar iz boljakovog moze vrijediti 2. miliona samo u ludim snovima samih simpatizera manjeg sarajevskog kluba, i novih Blekica u rukovodstvu istog kluba. Smijesni ste i vi i vasa 2. miliona.

Njegov najveci domet je gol u derbiju i najbolji igrac turnira Zajko Sikalo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 feb 2016, 23:12

Tryg je napisao/la:Bubuljicar iz boljakovog moze vrijediti 2. miliona samo u ludim snovima samih simpatizera manjeg sarajevskog kluba, i novih Blekica u rukovodstvu istog kluba. Smijesni ste i vi i vasa 2. miliona.

Njegov najveci domet je gol u derbiju i najbolji igrac turnira Zajko Sikalo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Na stranu sala i zajebancija,al igrati se s imenima heroja ovog grada je degute,i sad ste stvarno prevazisli sami sebe :thumbdown: :thumbdown:
P.S
@Ajzea,oprosteno :opaopa:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 feb 2016, 23:15

2 miliona. Uzmi ili ostavi.

Žao mi Brke, sve što zaradi mukotrpnim radom u Kataru, uplatiće na račun FCS. :think:
F.K.SARAJEVO

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 feb 2016, 23:15

DenchiNL je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Pa to je lako eto nek kaze Dino pristajemo za 400 000. Mozda nakon toga ispadne mangup ako se pokaze da Zeljo nema te pare ovako se bavi pijacarskim prepucavanjem.
a što bi pristao? jer vi imate samo 400k??? pa kupite messija tako jbt :thumbup:
činjenica je da mi tražimo 2 miliona EUR a vi to nemate da ponudite i kraj :wave:
ako ste mange ponudi 2 miliona ili još bolje 3 miliona ko gospoda pa da se dogovorimo....
odbijali smo druge puno veće klubove sa boljim ponudama koji podjele bonusa igračima godišnje u vrijednosti cijelog želje pa nikom ništa.....
Onda je trebao odgovoriti da nije dovoljno novca i da Duljevic kosta 2 miliona eura. To bi bilo u maniru jednog direktora nekog sarajevskog kluba. Po meni on blamira sebe i sve one koji navijaju za sarajevo. Jer svodi razgovor na nivo pijace.
Iskreno ja mislim da ni iz Zelje ovo nisu trebali raditi. Ali ovo sto Dino prica je nivo Ozrena iz Semizovca.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 feb 2016, 23:22

BordoArmy88 je napisao/la: Ne kažem da ne vrijedi Cimi ali kako bolani ignorišeš činjenicu da smo mi više za veznog izvukli nego vi za PRVOG STRIJELCA LIGE koji je po svim parametrima vrijedniji od veznog (ili bilo kojeg drugog) igrača ali tu dolazi u igru nešto što vi možete samo sanjati - POLEĐINA, jer Adži se ne žuri, a za plate i redovne obaveze se ima! :kafa:

E zato ćemo i mi izvući aBd za Dulju koliko vi ne bi mogli za 3 Bajića pa se jedite od muke! :salut:
Ti ponovo o pozicijama na terenu :roll: Hajde, dobro... Ma, meni je ustvari svejedno. Sve dok prodavali igrace kao sto su Cimirot i Duljevic a dovodili ove sto vas pojacavaju u zadnje vrijeme, ja zadovoljan. :salut:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 feb 2016, 23:55

BordoArmy88 je napisao/la: Ne kažem da ne vrijedi Cimi ali kako bolani ignorišeš činjenicu da smo mi više za veznog izvukli nego vi za PRVOG STRIJELCA LIGE koji je po svim parametrima vrijedniji od veznog (ili bilo kojeg drugog) igrača ali tu dolazi u igru nešto što vi možete samo sanjati - POLEĐINA, jer Adži se ne žuri, a za plate i redovne obaveze se ima! :kafa:

Ti ponovo o pozicijama na terenu :roll: Hajde, dobro... Ma, meni je ustvari svejedno. Sve dok prodavali igrace kao sto su Cimirot i Duljevic a dovodili ove sto vas pojacavaju u zadnje vrijeme, ja zadovoljan. :salut:
Dabogda vi onda vječno ostali u milionskim dugovima ako si sa time zadovoljan! :thumbup:

Ja ću se nekako "utješiti" sa 0 (NULA) KM duga, titulom, kupom, PLAY OFF EL i Akademijom! :kafa:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 03 feb 2016, 23:59

BordoArmy88 je napisao/la:

Dabogda vi onda vječno ostali u milionskim dugovima ako si sa time zadovoljan! :thumbup:

Ja ću se nekako "utješiti" sa 0 (NULA) KM duga, titulom, kupom, PLAY OFF EL i Akademijom! :kafa:
mene tjesi kad znam da su vam nekad igraci bili cimirot stojcev jajalo a sad rustemovic ,reiz dzemo berberovic na pravom ste putu sigurno :thumbup:

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 04 feb 2016, 00:14

Ljudi vam pokušali pomoci sa ovih 400 hiljada da odmah sanirate kredit koji ste nedavno podigli, niste htjeli, sad se gušite, ibraka kupuje stanove, a vi gledajte kud se magla vija i hocete li imati da zapalite sutra

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 04 feb 2016, 01:18

diplomatija je napisao/la:Ljudi vam pokušali pomoci sa ovih 400 hiljada da odmah sanirate kredit koji ste nedavno podigli, niste htjeli, sad se gušite, ibraka kupuje stanove, a vi gledajte kud se magla vija i hocete li imati da zapalite sutra

Tonemo, uzivaj. Zasto imas potrebu da pises o tome? Ja bih na tvom mjestu sa uzivancijom gledao kako se mi raspadamo.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 04 feb 2016, 01:50

DenchiNL je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Transfermarkt :tokralju:
ako imaš neki drugi referentan portal koji se bavi podatcima o fudbalerima, ugovorima , platama, transferima?

i tu smo glavni.... :wave: :kafa:
Pa on ti vodi taj portal za BiH i nabija cijene igračima Sarajeva jer je usko vezan oko toga tacnije menadžer jedan koji vam je oko kluba, stavlja cijene nevjerovatne igračima et Okić npr. ili kad dodaje juniore koji se sami šokiraju koliko vrijede :rol: :rol:

Od njeg je i potekla prica o odbijenih 1,5M€ za harisa, a izgleda da niko preko pola miliona dao ;)

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 04 feb 2016, 02:06

Na trenutak sam pomislio da sam otisao na seljinu temu..

Gorite, lebdite, najaci ste.. Samo tako nastavite! Jedva cekam da pocnu izvlacenja cvikonja iz vase inteligentne uprave..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 04 feb 2016, 02:16

diplomatija je napisao/la:Ljudi vam pokušali pomoci sa ovih 400 hiljada da odmah sanirate kredit koji ste nedavno podigli, niste htjeli, sad se gušite, ibraka kupuje stanove, a vi gledajte kud se magla vija i hocete li imati da zapalite sutra

Tipicna ovca koja je gledala zadnjih godina kako se vodi klub, dovodi Turkish Airlines, investitori, igraci itd. I tako nastanu kompleksi...
Dovede se par igraca imaju 4 utakmice u nogama zajedno u posljesnjih godinu dana i padne se u euforiju.. Izlazi se iz svih mogucih rupa..
Ljepota ce biti gledati prizemljenje..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 feb 2016, 07:39

Opet da ponovim, KO VISOKO LETI,PADA NISKO.

Cudno zasto su se bas sad upalili ovi iz zeljeznicara, kad su doveli masu polovnjaka, a o sljedecoj polusezoni im ovisi buducnost kluba...
Pa hajde, lakse je onda pricati o Sarajevu...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lekqqq1921 i 44 gosta.