FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la DenchiNL » 03 feb 2016, 21:55

Jaozinho22 je napisao/la:pričao sam o Amiru , pa si onda ti rekao Jajalo , pa se ja sjetio za koliko se Cimirot prodao, pa sad spominjem vašeg rezervnog lijevog beka i desno krilo koje smo mi htjeli ali nismo mogli dovesti jer smo pre,pre,pre mali EDIT :zviz:
aha e nek si mi objasnio :thumbup: :D :rol: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 feb 2016, 21:58

cuj ti mitova, pa ovdje ste samo vi popisani, ono kad sirotinja dodje do nekih para i pokusava glumiti neku facu, bitnog a u stvarnosti duguje i Bogu i narodu, spustite se malo na zemlju i vratite dugove, dobro vam je Dino i reko
Pyro is not a crime !

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 feb 2016, 21:59

hilmo je napisao/la:
STEF je napisao/la: To treba pitati dinu :D
Ja nisam nešto primjetio da on u svojoj izjavi vrijeđa nekog, iznosi samo neke stvari koje njega ne bi trebale uopće zanimati, ali eto.. Njegova stvar.
Ali to nije vrijeđanje.
Naprotiv, Dino je između ostalog završio ekonomski fakultet, pa se njegova izjava može tumačiti sa tog aspekta.
Šta je u stvari Dino rekao u svojoj izjavi, čitajući između redova: Pustite šuplju priču, vi uopšte nemate para da kupite Duljevića,
jer on vrijedi puno više nego što vi navodno nudite. Osim što lažete javnost, pa i sebe, moj vam je savjet da novac usmjerite
u sanaciju dugova, neophodnih za stabilizaciju kluba, tek nakon toga možete razmišljati o kupovini igrača, tipa Duljević i sl.
F.K.SARAJEVO

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 03 feb 2016, 22:00

DenchiNL je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:pričao sam o Amiru , pa si onda ti rekao Jajalo , pa se ja sjetio za koliko se Cimirot prodao, pa sad spominjem vašeg rezervnog lijevog beka i desno krilo koje smo mi htjeli ali nismo mogli dovesti jer smo pre,pre,pre mali EDIT :zviz:
aha e nek si mi objasnio :thumbup: :D :rol: :kafa:
Evo smijemo se svi grohotom. :lolno:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 feb 2016, 22:04

carsijaba je napisao/la:Zvanično - Duljević je na prodaju. Zvanično - Željo je poslao (najbolju) ponudu. Ako je Dino mogao poslati Željino pismo namjere u medije, neka to uradi i sa ponudama Empolija i Rubina.

Mislim da će Kinezi pristati na navedenu cifru, možda malo pojačanu. Iako, je ova ponuda previsoka s obzirom na to da Duljević ima skromnu statistiku ove sezone, a nije više tako ni mlad.
Zvanično: Duljević nije na prodaju

tekst sa portala danas objavljen:
U proteklom periodu u Titovu 38/b su stizale brojne ponude za Duljevića, a najkonkretniji je bio Empoli koji je prema istom izvoru ponudio 400.000 eura, te Rubin Kazan čija je ponuda bila nešto izdašnija.

Ipak, uprava koševskog premijerligaša na čelu sa Dinom Selimovićem i Edisom Kusturicom odlučila je odbiti ponude i gotovo je sigurno da će Haris Duljević i na proljeće predvoditi Sarajevo u borbi za trofeje.

"Da, istina je. Imali smo nekoliko ponuda za Harisa Duljevića, međutim odlučeno je da ostane i da ekipu predvodi u borbi za trofeje", izjavio je generalni direktor kluba Dino Selimović
nakon toga željana šalje "ponudu" , znači sve se zna, al se mane repa za marketing pa preko najvećeg kluba malo PR malo klikovi treba animirati raju prazne tribine=prazna kasica....
nema potrebe svaljivati objavljivanje "pisma namjere"(e čuj pisma namjere) na FKS jer je to van svake pameti , ovo je za nas brukanje i srozavanje i cijene fudbaleru a i ugleda kluba, zna se kome ovo koristi i vidi se po broju izjava po portalima.....predstaviti novog predsjednika (niko nikad čuo za njega).....ne znam ko nudi pare uopšte za lošeg igrača sa lošom statistikom??? :rol: a volio bi samo platu da vam kaže kolika je da pobjegnete u golubarnik i okačite znak "klub u pripremi"............ :tralala: :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 feb 2016, 22:06

Koristit ime drugog kluba i direktno rusiti cjenu vrijedosti igrace tudeg kluba koristeci veb portale novine je ILEGALNO.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 03 feb 2016, 22:08

Pitar6785 je napisao/la:Koristit ime drugog kluba i direktno rusiti cjenu vrijedosti igrace tudeg kluba koristeci veb portale novine je ILEGALNO.
šta tebe trese, jesil dobre glave :lol: :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 feb 2016, 22:17

Ma uvijek su se mali klubovi lijepili za goleme,tako i oni nemaju nista svoje,u nedostatku ideja za marketing moraju se kaciti za nas da dodju do izrazaja,jer ko vise njih smatra za ozb.klub,smijurija,pozzz :opaopa: :salut: :tralala:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 feb 2016, 22:18

narodniheroj je napisao/la:Koja li je slijedeća ekipa iz PLBIH a da će moći ponuditi ovako jaku cifru za igrača ?
Ma svakako će proći puno vremena, nije onda ni važno :D
Evo sta je cilj uprave melje bio ;)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 03 feb 2016, 22:23

visokohz je napisao/la:ja sam nepismeni gad !!!
dijelim mišljenje :kafa:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 feb 2016, 22:33

molotovljev je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
STEF je napisao/la: To treba pitati dinu :D
Ja nisam nešto primjetio da on u svojoj izjavi vrijeđa nekog, iznosi samo neke stvari koje njega ne bi trebale uopće zanimati, ali eto.. Njegova stvar.
Ali to nije vrijeđanje.
Naprotiv, Dino je između ostalog završio ekonomski fakultet, pa se njegova izjava može tumačiti sa tog aspekta.
Šta je u stvari Dino rekao u svojoj izjavi, čitajući između redova: Pustite šuplju priču, vi uopšte nemate para da kupite Duljevića,
jer on vrijedi puno više nego što vi navodno nudite. Osim što lažete javnost, pa i sebe, moj vam je savjet da novac usmjerite
u sanaciju dugova, neophodnih za stabilizaciju kluba, tek nakon toga možete razmišljati o kupovini igrača, tipa Duljević i sl.
Pa to je lako eto nek kaze Dino pristajemo za 400 000. Mozda nakon toga ispadne mangup ako se pokaze da Zeljo nema te pare ovako se bavi pijacarskim prepucavanjem.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 feb 2016, 22:37

Nije on rekao da nemate 400.000, vjerovatno imate ali to nije dovoljno, čak ni blizu. Smiješni ste ba, čuj 400.000 hahaha
F.K.SARAJEVO

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 03 feb 2016, 22:38

Ja nešto ne znam da ste vi ikad kupili nekog igrača, odnosno Tan. Uvijek ste uzimali slobodne ili na posudbu ;)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 feb 2016, 22:40

bojamora je napisao/la:Ja nešto ne znam da ste vi ikad kupili nekog igrača, odnosno Tan. Uvijek ste uzimali slobodne ili na posudbu ;)
Istina, nismo. E sad zamisli kad mi nismo još uvijek na tom nivou da možemo platiti igrača milion, gdje ste onda tek vi, iza negdje.
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 feb 2016, 22:44

Nek produži Brko boravak na Bliskom istoku još dvije, tri godine, pod uslovom da nešto osvoji, možda vam i prodamo Duljevića.
Samo što će tada vrijediti 5 milki. Stisni zube Brko.. :mrgreen:
F.K.SARAJEVO

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 03 feb 2016, 22:45

RedEvil je napisao/la:Ma uvijek su se mali klubovi lijepili za goleme,tako i oni nemaju nista svoje,u nedostatku ideja za marketing moraju se kaciti za nas da dodju do izrazaja,jer ko vise njih smatra za ozb.klub,smijurija,pozzz :opaopa: :salut: :tralala:
sta ima nemamo nista svoje :clap: e tuge mati mila
jel te stid tvojih rijeci
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 feb 2016, 22:49

:rol:
godrina je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ma uvijek su se mali klubovi lijepili za goleme,tako i oni nemaju nista svoje,u nedostatku ideja za marketing moraju se kaciti za nas da dodju do izrazaja,jer ko vise njih smatra za ozb.klub,smijurija,pozzz :opaopa: :salut: :tralala:
sta ima nemamo nista svoje :clap: e tuge mati mila
jel te stid tvojih rijeci
Sta to imate,prodali ste igraca za neku cifru,i veca vijest u medijima bila rodjenje Une,toliko o marketingu,smijurija s grbavice :opaopa: :tralala:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 03 feb 2016, 22:51

haj mlijeko i na spavanje, nemamo nista...eto vi ste puni svoga ( kineskoga)
bolje da sutim, sa ovim likom ne vrijedi
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 feb 2016, 22:52

pile87 je napisao/la: Pa to je lako eto nek kaze Dino pristajemo za 400 000. Mozda nakon toga ispadne mangup ako se pokaze da Zeljo nema te pare ovako se bavi pijacarskim prepucavanjem.
a što bi pristao? jer vi imate samo 400k??? pa kupite messija tako jbt :thumbup:
činjenica je da mi tražimo 2 miliona EUR a vi to nemate da ponudite i kraj :wave:
ako ste mange ponudi 2 miliona ili još bolje 3 miliona ko gospoda pa da se dogovorimo....
odbijali smo druge puno veće klubove sa boljim ponudama koji podjele bonusa igračima godišnje u vrijednosti cijelog želje pa nikom ništa.....

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 feb 2016, 22:57

Smijurija s grbavice,vise vas je diglo Saraj'vo danas,nego cijela ekipa sto ste doveli u prelaznom,klub na nivou MZ,jednostavno nezna napravit marketing,a ti i nezzz o cemu ja pricam,oprostit cu ti @godrina :lol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: PapakIzSa i 99 gostiju.