Ne vrijedi!Jaozinho22 je napisao/la:Ne znam fkt što vas je toliko uvrijedila ova ponuda od 400k tačnije ''upit'' za Duljevića.Haj sad vi budite mangupi pa pošaljite 500k za Dadu Sadikovića
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
ako imaš neki drugi referentan portal koji se bavi podatcima o fudbalerima, ugovorima , platama, transferima?Zukanovic je napisao/la:Transfermarkt
i tu smo glavni....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
nema igrača kod vas koji bi pojačali Sarajevo, da ima igrao bi u Sarajevu, to ti je vrlo jednostavno....Jaozinho22 je napisao/la:Ne znam fkt što vas je toliko uvrijedila ova ponuda od 400k tačnije ''upit'' za Duljevića.Haj sad vi budite mangupi pa pošaljite 500k za Dadu Sadikovića
vidiš kako je Zolotić "napredovao" i "dokazao kvalitet", "prekucao Belgiju" itd. , pa Tomić, Stana, itd.
to je sve lokal-mediokritet što bi švabo rek'o

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Jaozinho22
- Kontakt:
Jest zato ste Blagojevića htjeli de Bgt ne baljezgaj odjavi se pametnije ti je...I ne glumi tu neki Bosanski Dinamo čuj da ima igrač koji bi pojačao Sarajevo iz Želje igrao bi već u njemu,evo bio ti je Amir kad si već toliki bukvalac što ne igra kod vas ?DenchiNL je napisao/la:nema igrača kod vas koji bi pojačali Sarajevo, da ima igrao bi u Sarajevu, to ti je vrlo jednostavno....Jaozinho22 je napisao/la:Ne znam fkt što vas je toliko uvrijedila ova ponuda od 400k tačnije ''upit'' za Duljevića.Haj sad vi budite mangupi pa pošaljite 500k za Dadu Sadikovića
vidiš kako je Zolotić "napredovao" i "dokazao kvalitet", "prekucao Belgiju" itd. , pa Tomić, Stana, itd.
to je sve lokal-mediokritet što bi švabo rek'o![]()
![]()
![]()
To ti je vrlo jednostavno.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Jel glupost ili ne, ni ja se ne zamaram time. Kakve su namjere ni to me nije briga, ali mi se ne sviđa način na koji su naši reagovali.RedEvil je napisao/la:Manijaci vi pricajte sta hocete,libo me za vas i vas klub,nit se zamaram danasnjom gluposcu,on ce otici za 2.000.000,a vi se j.ebite zajedno s vasim rukovodstvom i klubom
Što se tiče svote za koju će Duljević otići to niko ne može znati, ja sam stava da se ne trebamo zatezati previše. Bilo je neke priče da su odbijene i četiri puta veće cifre od ove koja je danas izazvala toliku halabuku, jel istinita ja ne znam. Moja neka procjena i realna vrijednost za koju bi ja Duljevića pustio je 1,5 miliona Eura, s tim da do ljeta upiše bar jedan nastup za reprezentaciju i da nastavi s ovakvim igrama kao do sada. O nekim većim ciframa suvišno je sada govoriti. Ja se nadam da griješim ali...
Zasto ste orginalnu ponudu objavljivali preko portala. Zasto niste ponudu za druge igrace koje ste doveli dali u javnost.
Ovo se 100% moze dobit na Sudu. Al posto je BOSNA U PITANJU nista nije cudno
a ne znam što te vrijeđa to da nam apsolutno niko ne treba iz tvog kluba? žao mi je što ste mali i imate loše igračeJaozinho22 je napisao/la: Jest zato ste Blagojevića htjeli de Bgt ne baljezgaj odjavi se pametnije ti je...I ne glumi tu neki Bosanski Dinamo čuj da ima igrač koji bi pojačao Sarajevo iz Želje igrao bi već u njemu,evo bio ti je Amir kad si već toliki bukvalac što ne igra kod vas ?

a samo 25 godina fore imali

ne znam što je teško shvatiti da mi imamo druge ambicije i tražimo nekoga kvalitetnijeg i iskusnijeg (u rangu Jajala, Benke i sl.)
ne bih ulazio u dalju diskusiju ali provaljujes se 5-ti post. Jedino ko bi se mogao tuziti i ko je koga vrijedjao u ovoj "komunikaciji" je Selimovicev nastup. A klubovi koje spominjes ne objavljuju ponude jer se prijatelju radi o 10-tinama miliona KM, utajama poreza, konkurenciji drugih klubova. U 5 minuta drugi klub ti uzme igraca na kojem na prodaji dresova zaradis pola novca koji si potrosio za njegovu kupovinu, itd.Pitar6785 je napisao/la:Zasto ste orginalnu ponudu objavljivali preko portala. Zasto niste ponudu za druge igrace koje ste doveli dali u javnost.
Logicno je da se nemoze znati jbg,moze se sutra povrijediti nedo Bog,i sve pade u vodu,al to je neki logican slijed dogadjaja,dizemo ljestvicu u svakom smislu pa i u ovom,a Dulja je idealan za taj slijed,i treba se samo toga drzati sto je i Jesa rekao,sad je toliko a na ljeto ce biti duplo,sto nije nemoguce ako postane reprezentativac,ne za 4 al za 2mil.garant,izvini Hilmaga,gotivim te postujem tehilmo je napisao/la:Jel glupost ili ne, ni ja se ne zamaram time. Kakve su namjere ni to me nije briga, ali mi se ne sviđa način na koji su naši reagovali.RedEvil je napisao/la:Manijaci vi pricajte sta hocete,libo me za vas i vas klub,nit se zamaram danasnjom gluposcu,on ce otici za 2.000.000,a vi se j.ebite zajedno s vasim rukovodstvom i klubom
Što se tiče svote za koju će Duljević otići to niko ne može znati, ja sam stava da se ne trebamo zatezati previše. Bilo je neke priče da su odbijene i četiri puta veće cifre od ove koja je danas izazvala toliku halabuku, jel istinita ja ne znam. Moja neka procjena i realna vrijednost za koju bi ja Duljevića pustio je 1,5 miliona Eura, s tim da do ljeta upiše bar jedan nastup za reprezentaciju i da nastavi s ovakvim igrama kao do sada. O nekim većim ciframa suvišno je sada govoriti. Ja se nadam da griješim ali...

Zadnja izmjena: RedEvil, dana/u 03 feb 2016, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
popisa ih misimovic i amidzu ,i cho hu vo non iz upravnog ,i tatinog sina selimovica i ovog debila bankara 

možda da ste kupili Duljevića, ovako je upravo suprotnoCuspajz je napisao/la:popisa ih misimovic i amidzu ,i cho hu vo non iz upravnog ,i tatinog sina selimovica i ovog debila bankara

Daj Bože...RedEvil je napisao/la: Logicno je da se nemoze znati jbg,moze se sutra povrijediti nedo Bog,i sve pade u vodu,al to je neki logican slijed dogadjaja,dizemo ljestvicu u svakom smislu pa i u ovom,a Dulja je idealan za taj slijed,i treba se samo toga drzati sto je i Jesa rekao,sad je toliko a na ljeto ce biti duplo,sto nije nemoguce ako postane reprezentativac,ne za 4 al za 2mil.garant,izvini Hilmaga,gotivim te postujem te,al sad stvarno grijesis
![]()
,a za reakciju nezzz ni sam,mozda ishitreno vruce glave,navijacki,al s papkom mozes samo papanski pricati,jer on drugi jezik ne poznaje
![]()
P.S.
Pitanje za sve:
Može li se razmjenivati mišljenje bez vrijeđanja?
To treba pitati dinuhilmo je napisao/la:Daj Bože...RedEvil je napisao/la: Logicno je da se nemoze znati jbg,moze se sutra povrijediti nedo Bog,i sve pade u vodu,al to je neki logican slijed dogadjaja,dizemo ljestvicu u svakom smislu pa i u ovom,a Dulja je idealan za taj slijed,i treba se samo toga drzati sto je i Jesa rekao,sad je toliko a na ljeto ce biti duplo,sto nije nemoguce ako postane reprezentativac,ne za 4 al za 2mil.garant,izvini Hilmaga,gotivim te postujem te,al sad stvarno grijesis
![]()
,a za reakciju nezzz ni sam,mozda ishitreno vruce glave,navijacki,al s papkom mozes samo papanski pricati,jer on drugi jezik ne poznaje
![]()
P.S.
Pitanje za sve:

mozda amidza kaze moze ova 2 debila se ionako nista ne pitajuDenchiNL je napisao/la:možda da ste kupili Duljevića, ovako je upravo suprotnoCuspajz je napisao/la:popisa ih misimovic i amidzu ,i cho hu vo non iz upravnog ,i tatinog sina selimovica i ovog debila bankara![]()
![]()
![]()

Znas i za to kako ide misljenje je kao ......,svako je ima,al koliko je ono konstruktivno to je veliko pitanje,ovdje si malo procitao nekog misljenja,sve samo glupe konstatacije i kao neka podjebavanja,a uvijek se nadje neko ko ce se pecati na to jbg,tako da to nemogu nazvati vrijedjanjemhilmo je napisao/la:Daj Bože...RedEvil je napisao/la: Logicno je da se nemoze znati jbg,moze se sutra povrijediti nedo Bog,i sve pade u vodu,al to je neki logican slijed dogadjaja,dizemo ljestvicu u svakom smislu pa i u ovom,a Dulja je idealan za taj slijed,i treba se samo toga drzati sto je i Jesa rekao,sad je toliko a na ljeto ce biti duplo,sto nije nemoguce ako postane reprezentativac,ne za 4 al za 2mil.garant,izvini Hilmaga,gotivim te postujem te,al sad stvarno grijesis
![]()
![]()
P.S.
Pitanje za sve:

grb sto kuca,umjesto srca
- Jaozinho22
- Kontakt:
EDITDenchiNL je napisao/la:Jaozinho22 je napisao/la: Jest zato ste Blagojevića htjeli de Bgt ne baljezgaj odjavi se pametnije ti je...I ne glumi tu neki Bosanski Dinamo čuj da ima igrač koji bi pojačao Sarajevo iz Želje igrao bi već u njemu,evo bio ti je Amir kad si već toliki bukvalac što ne igra kod vas ?
ne znam što je teško shvatiti da mi imamo druge ambicije i tražimo nekoga u rangu Kramara,Simeunovica i sl.)

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
nada zadnja umireCuspajz je napisao/la:mozda amidza kaze moze ova 2 debila se ionako nista ne pitajuDenchiNL je napisao/la:možda da ste kupili Duljevića, ovako je upravo suprotnoCuspajz je napisao/la:popisa ih misimovic i amidzu ,i cho hu vo non iz upravnog ,i tatinog sina selimovica i ovog debila bankara![]()
![]()
![]()

Ja nisam nešto primjetio da on u svojoj izjavi vrijeđa nekog, iznosi samo neke stvari koje njega ne bi trebale uopće zanimati, ali eto.. Njegova stvar.STEF je napisao/la: To treba pitati dinu
Ali to nije vrijeđanje.
Zvanično - Duljević je na prodaju. Zvanično - Željo je poslao (najbolju) ponudu. Ako je Dino mogao poslati Željino pismo namjere u medije, neka to uradi i sa ponudama Empolija i Rubina.
Mislim da će Kinezi pristati na navedenu cifru, možda malo pojačanu. Iako, je ova ponuda previsoka s obzirom na to da Duljević ima skromnu statistiku ove sezone, a nije više tako ni mlad.
Mislim da će Kinezi pristati na navedenu cifru, možda malo pojačanu. Iako, je ova ponuda previsoka s obzirom na to da Duljević ima skromnu statistiku ove sezone, a nije više tako ni mlad.
Za ove pare komšinice možete dobiti samo Duljevićevu tuki, bez uvrede 

U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: MikiPirs, Varijantas8 i 37 gostiju.