Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Adrian Wojnarowski @WojVerticalNBA
Phoenix Suns forward T.J. Warren will miss the rest of the season with a broken foot, league **** tell @TheVertical.
Phoenix Suns forward T.J. Warren will miss the rest of the season with a broken foot, league **** tell @TheVertical.
Nije dobro veceras .Gifron je napisao/la:Ne moze da udje u dobar ritam, ne igra on lose al' lopta jednostavno nece u kos kad on suta.
EVO JE
7/34 za 3 u zadnjih 7 utakmica 

TELETOVIĆ: Ne znam da li ću igrati u kvalifikacijama
Zvanična internetska stranica Evropske košarkaške federacije (FIBA Evropa) objavila je razgovor sa Mirzom Teletovićem.
Dugogodišnji kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine
izjavio je da nije siguran da li će u avgustu nastupati u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2017.
- Vidjet ćemo šta će se dogoditi tokom ljeta jer moj ugovor ovdje istječe na kraju sezone - rekao je krilni centar NBA kluba Phoenix Sunsa i dodao:
- Da li ću igrati ili ne ovisi od toga kako će se stvari razvijati.
Tridesetogodišnji Jablaničanin je, podsjetimo, propustio prošlogodišnji Eurobasket u Francuskoj nakon što je zbog zdravstvenih problema (embolija plula) propustio i drugi dio prošle NBA sezone.
Inače, Teletović je otkrio da je poslije žrijeba kvalifikacionih grupa za Eurobasket dobio poruku svog bivšeg saigrača iz NBA kluba Brooklyn Netsa, a sada predsjednika Košarkaškog saveza Rusije Andreja Kirilenka.
- Andrej kaže da će nas Rusija savladati u kvalifikacijama. Odgovorio sam mu da ćemo to tek vidjeti - rekao je Teletović, koji u dresu Sunsa igra svoju najefikasniju sezonu u NBA karijeri sa prosjekom od 9,6 poena za 18,1 minut po meču.
Pored Rusije, u našoj kvalifikacionoj grupi je i reprezentacija Švedske.
Treba upoznati novi klub,grad i saigrace
Znači ne igra.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znači opet nećeš igrat? Doviđenja i neka je sa srećom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Tako je, samo navalite
Zajebava Mirza... Treba igrati ove kvalifikacije, nije grupa nimalo lagana...
Ma daj Mirza..
Kapiten
znaci opet bez najboljih igramo...svaka cast Mirza.
bolest je bolest,i citava nacija te podrzavala,nemoj sad da ispadnes picka najveca.
bolest je bolest,i citava nacija te podrzavala,nemoj sad da ispadnes picka najveca.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ma ideee,babukooo,sve sam majstore 

-
- Kontakt:
Nurkic se pljuje, lik imao operaciju. Mirza ima kredita, ok, zasluzenih. Al ako ne bude sad igrao......
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dje zapelo Mirza? Hoćemo li sad čitati komentare da se ova tema treba prebaciti u drugi pdf, kao kada se Jusuf nije odazvao zbog povrede?
Nad tobom sunce najljepše sja
- bistrikboy
- Kontakt:
Mirza moras shvatiti da si uz Edina i Amela najveci ponos naseg sporta i nase male drzave.Ne smijes nas izdati kao sto i oni nisu nikada! 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Mirza ce igrati 100%...tako da bez brige 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Treba mu otvoreno reci, ako ne budes igrao kvale neces igrati ni EP, samo zbog toga sto se necemo kvalifikovati.
I ovako u punom sastavu ce biti guravo sa Rusima, a kamoli bez njega.
Eto dobio je slobodno ljeto i iskoristio ga, ali treba sada raditi da se svabo vrati gdje pripada i da Juka i Mirza dodju uz selektora tipa Nene Markovica idemo na EP.
I ovako u punom sastavu ce biti guravo sa Rusima, a kamoli bez njega.
Eto dobio je slobodno ljeto i iskoristio ga, ali treba sada raditi da se svabo vrati gdje pripada i da Juka i Mirza dodju uz selektora tipa Nene Markovica idemo na EP.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Proximic i 5 gostiju.