BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Bas steta, prepao se BL i odigrao amaterski na drugu servu i opet.
Kako ga samo iskusno navuce GGL
Kako ga samo iskusno navuce GGL
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovim FH returnom je protiv Haasea rešetao, danas nije terena pogodio 
Pa imao je oba poena i umjesto 2 break lopte, 2 meč lopte

Pa imao je oba poena i umjesto 2 break lopte, 2 meč lopte

Zadnja izmjena: Forster, dana/u 03 feb 2016, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
hebo ga volej
-
- Kontakt:
Koliko je Mirza lose odigrao krajnji rezultat i ne izgleda toliko strasno. Nema veze, idemo dalje, sad odmor pa onda napasti bar jednu titulu od ova naredna 2 turnira koja ce igrat.
Ja mislim da nije nijedan poen osvojio nakon drop shota veceras.
zašto forsiranje drop shota kad' vidiš da ne ide.. cc
Jeste spasio BP u prvom setu dropom, pa volejomVGS je napisao/la:Ja mislim da nije nijedan poen osvojio nakon drop shota veceras.

Koliko je Mirza lose igrao rezultat je jos i dobar.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Umjesto da ima dvije break lopte on pokloni poene GGL. Ma daj Mirza. Vrlo loš meč, što je odlično, znak da napredujemo jer znamo da može bolje a igrao je protiv TOP 30 igrača.
Servis je danas bio vrlo loš. Ali i sa tim je Mirza imao svoje šanse koje nije koristio za razliku od GGLa. Sad na mali odmor i u nove pobjede. Mirza vrlo brzo ulazi u TOP 100.
Servis je danas bio vrlo loš. Ali i sa tim je Mirza imao svoje šanse koje nije koristio za razliku od GGLa. Sad na mali odmor i u nove pobjede. Mirza vrlo brzo ulazi u TOP 100.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
GGL je isto imao loš procenat ubačenog prvog servisa. Jeste on u top 30 ali ovo je Mirza mogao dobit, sa onom igrom protiv Haasea npr. Ali idemo dalje 

pred kraj je digao servu i odmah se osjetilo. na predzadnji servis ggl lose reakcije na break lopte, na zadnji servis ggl dva fino izradjena poena zasra, i to bi bilo to.
Fali mu konstantnosti u ovakvim mecevima, bio je nervozniji nego inace, ne znam zasto. No sve u svemu nije se obrukao i iz ovog moze izaci samo jaci
Fali mu konstantnosti u ovakvim mecevima, bio je nervozniji nego inace, ne znam zasto. No sve u svemu nije se obrukao i iz ovog moze izaci samo jaci
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Odlicna skola za Mirzu, samo naprijed majstore i nema zime.. vrlo neiskusno zapuca fh na bl, al dobro je iz ovog se uci i samo moze napredovati..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesu nas naši umazili, nemam pojma koji su challengeri sljedeće sedmice a prija sam znao uvijek kad se koji igra. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dobra škola za Bašića, nije se obrukao a opet nije bio ni blizu svog nivoa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mirza mora baciti nevjerovatan fokus na sljedece dvije sedmice. Ako ne odbrani bodove, vratit ce se se opet 50-tak mjesta unazad sto bi bilo katastrofalno, tako da same zavrsnice ova dva ch namecu se kao imperativ a ja se nadam da ce vec u Bergamu otici do samog kraja i onda lagano bez pritiska odigrat Worclav

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Jel bio na tv ?Pratio sam na live score .Nije on igra protiv Indijca nego protiv top 30 igraca svijeta.Lose je odigrao drugi set u proslom mecu al je protivnik bio jos gori .Nisam gledao jel bio los u prvom setu ?Dobra lekcija a sad neg dobije protvnike u svom rangu I nek udje u top 100 da nemora ici kroz kvale na svakom truniru .
Ja sam zadovoljan Mirzinim pocetkom godine, ov je nesto idealno jer ipak igrati protiv 5 i 27 igraca na ATP listi je ipak skola tenisa a Mirza se tu snasao kao odlican ucenik,samo dalje treba da nastavi,da grize i u italiji a ne da umisli nesto pa lagano pvo drugo kolo out.Tu se vidi ko je igrac za top 50 ili nesto vise.
FK Sarajevo !
Slazem se ako nesto nauci od ovog I bude bolji !badel62 je napisao/la:Ja sam zadovoljan Mirzinim pocetkom godine, ov je nesto idealno jer ipak igrati protiv 5 i 27 igraca na ATP listi je ipak skola tenisa a Mirza se tu snasao kao odlican ucenik,samo dalje treba da nastavi,da grize i u italiji a ne da umisli nesto pa lagano pvo drugo kolo out.Tu se vidi ko je igrac za top 50 ili nesto vise.
“It wasn’t easy tonight as it was my first match here,” Garcia-Lopez said. “I had difficulties finding the ball sometimes as it is a big stadium. I tried to play point by point and I am happy with the end result. Now I have to get ready for the next match. It won’t be easy as Gilles (Muller) is a good indoor player and Berankis is very consistent”.
- JohnCleese
- Kontakt:

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.