FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

BordoArmy88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 feb 2016, 19:36

SlevinKelevra je napisao/la:Ali kakva poredjenja :tokralju: 500 KM i auto od 7000, maloprije neko spominje neki hotel i ponudu od 10 000... Koliko vi ocekujete za Duljevica? 12 miliona? :crazy:
Mi ZADNJEG VEZNOG utalimo za preko MILION EURA (dok vi za PRVOG STRIJELCA LIGE jedva polovinu toga dobijete) pa eto skontaj koliko ćemo dobiti za Dulju...naravno ukoliko ga povrede zaobiđu! :kafa:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 feb 2016, 19:40

BordoArmy88 je napisao/la:
Mi ZADNJEG VEZNOG utalimo za preko MILION EURA (dok vi za PRVOG STRIJELCA LIGE jedva polovinu toga dobijete) pa eto skontaj koliko ćemo dobiti za Dulju...naravno ukoliko ga povrede zaobiđu! :kafa:

Kakve veze ima sto je Cimirot zadnji vezni? :crazy: Pa, i Pogba je, pa je jedan od najskupljih igraca na trzistu. Ja sam vec pisao, Cimirot je izgledao dobro protiv Mgladbacha i vjerovatno je bio ponajbolji igrac u ligi. Duljevic je talenat sa skromnom statistikom.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 03 feb 2016, 19:43

Trebali ste ovo prihvatiti i lupiti se u guzicu, pa momak 23 godine ima, nije mako iz ovog jada i cemera, a kod nas je do 26. talenat, kako vi zamišljate njega i kako uzeti pare te sto maštate nije mi jasno, 23 godine nije dobacio jos ni do hrvatske

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 feb 2016, 19:46

@jurisicduska jedan od boljih forumasa, iako je pitar ima moje puno postovanje :thumbup:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 03 feb 2016, 20:24

diplomatija je napisao/la:Trebali ste ovo prihvatiti i lupiti se u guzicu, pa momak 23 godine ima, nije mako iz ovog jada i cemera, a kod nas je do 26. talenat, kako vi zamišljate njega i kako uzeti pare te sto maštate nije mi jasno, 23 godine nije dobacio jos ni do hrvatske

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ovo je prihvaceno al ti ne znas :damn: :damn:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 feb 2016, 20:32

http://www.transfermarkt.de/haris-dulje ... ler/184473

kako se zove kad ti neko nudi manje od 30% za nešto što mu treba i želi to žarko???

CIGANČENJE :lol: :D :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 feb 2016, 20:37

DenchiNL je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/haris-dulje ... ler/184473

kako se zove kad ti neko nudi manje od 30% za nešto što mu treba i želi to žarko???

Znaci odbili bi 200k za Okica? :D
Nad tobom sunce najljepše sja

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 03 feb 2016, 20:40

ovaj sajt ti je smijesan, toliko da cijene nabija covjek sa ovog foruma. A ti si jos smjesniji jer se na njega pozivas.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 feb 2016, 20:41

Manijaci vi pricajte sta hocete,libo me za vas i vas klub,nit se zamaram danasnjom gluposcu,on ce otici za 2.000.000,a vi se j.ebite zajedno s vasim rukovodstvom i klubom :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 feb 2016, 20:42

ZZtop10 je napisao/la:

ovaj sajt ti je smijesan, toliko da cijene nabija covjek sa ovog foruma. A ti si jos smjesniji jer se na njega pozivas.
Ne moze on tek tako lupati cijene,ima kriterije po kojima "nabija" cijene!A sigurno da igraci aktuelnog prvaka vrijede vise od ostalih koliko god neki negodovali!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 feb 2016, 20:42

pinoglavi je napisao/la:

Znaci odbili bi 200k za Okica? :D
da si ti živ i zdrav odbili mi 350k ojra od Ciriha
jest da nije bog zna pametno ali eto hoće nas ta odbica :lol: :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 feb 2016, 20:45

ZZtop10 je napisao/la:

kako god okreneš opet je razlika jedno 5-6 miliona :lol: :D
:thumbup: :wave: :kafa:

p.s. - a inače čim je željo donji to je smješan sajt,izvor, itd :hmmmmm:

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 feb 2016, 20:45

Ma nek ode za 5 miliona eura, nek ode u Real, to nije tema danasnje emisije. Hajmo realno, nasi poslali zvanicnu ponudu, a vrh vaseg kluba odgovara na to na nivou prosjecnog forumasa. Pricajte sta hocete, ali sta god da je nase ponukalo na ovaj potez, vasi su se primili i bas seljacki odgovorili. Realno su imali zicer da puno kulturnije spuste nase, al ne znaju..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 feb 2016, 20:45

DenchiNL je napisao/la: da si ti živ i zdrav odbili mi 350k ojra od Ciriha
Izvinjavam se, nisam znao da toliko muda imate :D
Nad tobom sunce najljepše sja

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 feb 2016, 20:48

exbabilon je napisao/la:Ma nek ode za 5 miliona eura, nek ode u Real, to nije tema danasnje emisije. Hajmo realno, nasi poslali zvanicnu ponudu, a vrh vaseg kluba odgovara na to na nivou prosjecnog forumasa. Pricajte sta hocete, ali sta god da je nase ponukalo na ovaj potez, vasi su se primili i bas seljacki odgovorili. Realno su imali zicer da puno kulturnije spuste nase, al ne znaju..
ko šalje "zvaničnu ponudu" preko portala???
neko želj(a)na pažnje?

ali dobro mi kao NAJVEĆI KLUB u BIH , se moramo navići da će uvijek ovi mali klubovi pokušat sebe vezivat za ime SARAJEVA kako bi se pričalo o njima,
marketing je skupa stvar....

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 feb 2016, 20:51

Izvini, al niste postupili kao NAJVECI KLUB U BIH, vise na nivou neke provincije, iskreno. Ja tebi priznam da Dulja vrijedi vise i da je veliki potencijal, al priznaj i ti da je odgovor daleko od gospodskog.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 feb 2016, 20:51

Transfermarkt :tokralju:

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 03 feb 2016, 20:51

Ne znam fkt što vas je toliko uvrijedila ova ponuda od 400k tačnije ''upit'' za Duljevića.Haj sad vi budite mangupi pa pošaljite 500k za Dadu Sadikovića :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 feb 2016, 20:52

pinoglavi je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la: da si ti živ i zdrav odbili mi 350k ojra od Ciriha
Izvinjavam se, nisam znao da toliko muda imate :D
šta ti je čak smo jednom našamarali slobodu s njihovim igračima , dobro bilo je to poodavno :lol: :D :tralala:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 feb 2016, 20:54

exbabilon je napisao/la:Izvini, al niste postupili kao NAJVECI KLUB U BIH, vise na nivou neke provincije, iskreno. Ja tebi priznam da Dulja vrijedi vise i da je veliki potencijal, al priznaj i ti da je odgovor daleko od gospodskog.
odgovor niste još dobili koliko znam, objavite na portal opet kad dobijete oficialle :thumbup: :wave:
čelnici kluba su pitani za komentar i to su i dali...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.