FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
vidjećemo koliko je smiješna kad stvarno bude išao. ugovor ima do kad je i amir imao, a stariji je tri i po godine. samo je u nas još igrač od 22 godine mladi mega talenat. u evropi moraš biti već gotov sa 22 godine, ako nisi nećeš ni biti.
-
- Kontakt:
Ja ovu ponudu ne vidim kao nikakvu zajebanciju. Moramo shvatiti da fudbal odavno nije sport, fudbal je postao biznis i to vrlo unosan. Ljudi u nasoj upravi su mladi i sposobni biznismeni koji nemaju namjeru da se zajebavaju. Vjerovatno da ima neki drugi igrac u ligi koji je vrijedan ulagnja, za njim bih se posegnulo. Duljevic je dobar posao, ulozis i dobijes. E sad posto smo mi mahala kao sto jesmo ovo moze da bude i produktivno i kontraproduktivno. Helem, Kusturica i Selimovic su imali seljacke ispade i izjave koje uopste nisu u skladu sa funkcijama koje obnasaju vise u skladu sa mahalskom kafanom na Sedreniku.
Kopiram sa FBa: "Molimo gospodina Dinu Konakovica da kaže cifru za kompletan vodovod" 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- amazon
- Kontakt:
Ajzea je napisao/la:Kopiram sa FBa: "Molimo gospodina Dinu Konakovica da kaže cifru za kompletan vodovod"

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Mogao je ici sad na zimu ali nisu dobili dovoljno veliku ponudu, tacnije dobili su par ponuda u visini ove nase i manje. Cekat ce ljeto, tad definitivno ide samo je pitanje za koliko ali nece to biti milionska cifra. Iz njegovih usta, ako laze on lazem i ja.
-
- Kontakt:
Da o trošku FK Željezničar saniramo sve gradske probleme sa vodom hahahahahahaamazon je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Kopiram sa FBa: "Molimo gospodina Dinu Konakovica da kaže cifru za kompletan vodovod"![]()
![]()
Pa imas dokaz brate da nije zajebancija..Levati slikali oficijalnu ponudu i poslali portalu..Ovo je prvi put otkako pratim fudbal da sam vidio da je neko objavio sliku oficijalne ponude za nekog igraca..Sto nisu slikali ponude Empolija i Rubina te poslali da ljudi vide..Tek ovim potezom vidi koji im debili rade u upravi jer ih je bas dirnulo u zivac..sportskilaik je napisao/la:Ja ovu ponudu ne vidim kao nikakvu zajebanciju. Moramo shvatiti da fudbal odavno nije sport, fudbal je postao biznis i to vrlo unosan. Ljudi u nasoj upravi su mladi i sposobni biznismeni koji nemaju namjeru da se zajebavaju. Vjerovatno da ima neki drugi igrac u ligi koji je vrijedan ulagnja, za njim bih se posegnulo. Duljevic je dobar posao, ulozis i dobijes. E sad posto smo mi mahala kao sto jesmo ovo moze da bude i produktivno i kontraproduktivno. Helem, Kusturica i Selimovic su imali seljacke ispade i izjave koje uopste nisu u skladu sa funkcijama koje obnasaju vise u skladu sa mahalskom kafanom na Sedreniku.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ovo je bila mećava stoljeca

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Sad se treba okrenuti malo ozbiljnim stvarima. Zar stvarno neko konta da onaj Duljevic vrijedi 400 000 eura ? Mislim da bi to bio uzasno los potez uprave. Ako smo Amira prodali za 500 000 eura, onda stvarno nema smisla toliko ponuditi za igraca koji u ovoj ligi ima 2 gola i 2 asistencije. Ne treba sada pisati da bi bilo dobro da dodje, samo zbog toga sto dolazi iz redova rivala, za takve pare se moze naci mnogo bolji igrac. Otprilike za te pare je Lester doveo Mahreza. To bi trebali dobro zapamtiti i ovi koji pisu da je Amirov transfer los potez, ili da je ova ponuda za Duljevica dobra. Stevanovic, ako udje u formu je mnogo bolje krilo, vratili smo Stanica koji ce se sigurno uvijek dati svoj maksimum, Memija je tu, Tiago, pa i Mailson. Bolje se okrenuti nekim drugim igracima i na pravi nacin potrositi pare, ako vec misle da je potrebno dodatno osnaziti ekipu.
ja sam sam sebi dosadio koliko ovo ponavljam, ali u stvarnom životu, mijat gaćinović je otišao za dva miliona. '95 godište, omladinski prvak svijeta, skinuli brazil u brazilu, a naši ne mogu ni da se plasiraju. ako budu imali sreće, duljević će otići za nešto više od ove naše ponude, u vrh glave duplo više ako im se baš sve poklopi + A reprezentacija...a ako ne budu imali sreće može otići i za dosta manje.cala je napisao/la:Mogao je ici sad na zimu ali nisu dobili dovoljno veliku ponudu, tacnije dobili su par ponuda u visini ove nase i manje. Cekat ce ljeto, tad definitivno ide samo je pitanje za koliko ali nece to biti milionska cifra. Iz njegovih usta, ako laze on lazem i ja.
- amazon
- Kontakt:
Ja bas suprotno mislim, a godine uopce nisu bitne. Duljevic je veliki potencijal.sergejevic je napisao/la:Sad se treba okrenuti malo ozbiljnim stvarima. Zar stvarno neko konta da onaj Duljevic vrijedi 400 000 eura ? Mislim da bi to bio uzasno los potez uprave. Ako smo Amira prodali za 500 000 eura, onda stvarno nema smisla toliko ponuditi za igraca koji u ovoj ligi ima 2 gola i 2 asistencije. Ne treba sada pisati da bi bilo dobro da dodje, samo zbog toga sto dolazi iz redova rivala, za takve pare se moze naci mnogo bolji igrac. Otprilike za te pare je Lester doveo Mahreza. To bi trebali dobro zapamtiti i ovi koji pisu da je Amirov transfer los potez, ili da je ova ponuda za Duljevica dobra. Stevanovic, ako udje u formu je mnogo bolje krilo, vratili smo Stanica koji ce se sigurno uvijek dati svoj maksimum, Memija je tu, Tiago, pa i Mailson. Bolje se okrenuti nekim drugim igracima i na pravi nacin potrositi pare, ako vec misle da je potrebno dodatno osnaziti ekipu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Odlicno izgledaju ti oslikani zidovi. Ipe jel mi se cini ili je opet to nekako mal prostor?
Koje samo ebanje malenih u mozak.
Nadam se da cemo dio ovih para usmjeriti u dovodjenje makar 5,6 najboljih djecaka iz BiH.

FORZA ZELJO
- kenan_tm87
- Kontakt:
Odlicno izgledaju ti oslikani zidovi. Ipe jel mi se cini ili je opet to nekako mal prostor?
Nadam se da cemo dio ovih para usmjeriti u dovodjenje makar 5,6 najboljih djecaka iz BiH.

FORZA ZELJO
Oficijalna???Ajzea je napisao/la:Kopiram sa FBa: "Molimo gospodina Dinu Konakovica da kaže cifru za kompletan vodovod"
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
ne raja izmedu sebezeljocity je napisao/la:Oficijalna???Ajzea je napisao/la:Kopiram sa FBa: "Molimo gospodina Dinu Konakovica da kaže cifru za kompletan vodovod"
-
- Kontakt:
ma bob ludi kakva oficijelna 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
[youtube][/youtube]
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
- Kontakt:
Mislim da se za pare koje su ponudjene moze dovesti 10 puta bolji igrac i veci potencijal. Npr. Stevanovic je vec pokazao da moze praviti razliku i na reprezentativnom nivou, igrao je cak i Primeru, a stariji je 2-3 godine od Duljevica. Ovaj nije nista pokazao sto bi ga cinilo najskupljim transferom u ovoj ligi. Ako vec imas mogucnost onda dovedi dva igraca iz Juzne Amerike, prave potencijale koji ce napraviti razliku i u Evropi. Ima ovdje dosta Duljevica i slicnih.amazon je napisao/la:Ja bas suprotno mislim, a godine uopce nisu bitne. Duljevic je veliki potencijal.sergejevic je napisao/la:Sad se treba okrenuti malo ozbiljnim stvarima. Zar stvarno neko konta da onaj Duljevic vrijedi 400 000 eura ? Mislim da bi to bio uzasno los potez uprave. Ako smo Amira prodali za 500 000 eura, onda stvarno nema smisla toliko ponuditi za igraca koji u ovoj ligi ima 2 gola i 2 asistencije. Ne treba sada pisati da bi bilo dobro da dodje, samo zbog toga sto dolazi iz redova rivala, za takve pare se moze naci mnogo bolji igrac. Otprilike za te pare je Lester doveo Mahreza. To bi trebali dobro zapamtiti i ovi koji pisu da je Amirov transfer los potez, ili da je ova ponuda za Duljevica dobra. Stevanovic, ako udje u formu je mnogo bolje krilo, vratili smo Stanica koji ce se sigurno uvijek dati svoj maksimum, Memija je tu, Tiago, pa i Mailson. Bolje se okrenuti nekim drugim igracima i na pravi nacin potrositi pare, ako vec misle da je potrebno dodatno osnaziti ekipu.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, bvsic, DinGospo21, Ferroviere1987 i 41 gost.