FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jeste l' vratili stolicu?
Ipee je napisao/la:Za 15tak minuta su ovdje.DooVe je napisao/la:Ipe jeste uspjeli šta snimiti? Da pogledam golove u miru..

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
+ Facebook profil!MuhamedTM je napisao/la:Nova ponuda za Dulju Zeljovca buduceg 400.001 evrica još, halooooooo
- themaniaks
- Kontakt:
Zola je danas jeo teren,trci ko navijen i bolje bi bilo da njega iskesiramo.Lendric bi mogao biti nase najbolje pojacanje na proljece brz je jak na nogama ima osjecaj za go bar po onom prikazanom od danas i valjace nam sigurno,Bekric je majstor pokazao par puta bravure kakve se ne vidjaju kod nas ali treba koju kilu skinuti sigurno,Stavanovic se trazi jos i trebace njemu neko vrijeme da se adaptira al ne brinem za njega vidi se da zna,Stana dobar,Djermanovic jak na nogama i mislim da smo sa napadacima mirni,Stoperi sigurni Hodzurdine lopte imaju oci i mislim da bi trebao ispred Bogija igrati ako nista bar zbog tih dugi lopsti,Brazilci slabo skroz,Mailson izgorio u zelji da se dokaze.Uglavnom meni je ovo danas solidno bilo vidim kod svih zelju igralo se kao da je prvenstvena jedino mi smeta Beganovic na onoj poziciji definitvno nije za njega.Imaju jos vremena Edis jos nije slozio kockice,danas dobra atmosfera i jedva cekaam to Zepce u nedelju 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- amazon
- Kontakt:
Nije meni ono izgledalo 4 4 2ChWilla je napisao/la:briljantno i dalje nije, ali dosta bolje jeste. igrali 4-4-2, neviđeno od rata na grbavici
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Igra li se na glavnom terenu u nedjelju ili ce biti pomocni opet? Mislim da ce jos vise raje doci.
Jedan fan page , jedan privatni?fczeljo je napisao/la:+ Facebook profil!MuhamedTM je napisao/la:Nova ponuda za Dulju Zeljovca buduceg 400.001 evrica još, halooooooo
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
FK Zeljezničar poslao je najveću ponudu za nekog igrača u historiji ove lige, i to ni manje ni više nego najvećem rivalu ! 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ko te kara godinama karat ce te i opet! Ipak smo mi vazda bili gospoda za one tamo.
Ako je tako, onda 350 hiljadaMuhamedTM je napisao/la:Jedan fan page , jedan privatni?fczeljo je napisao/la:+ Facebook profil!MuhamedTM je napisao/la:Nova ponuda za Dulju Zeljovca buduceg 400.001 evrica još, halooooooo
Al kako su se samo papci upalili odma jos uvijek ne vjerujem hahahaha. Al sto im je jos gore mi mrtvi ozbiljni i najvaznije ne obaziremo se na ove idiotske provokacije
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ma na temi pl prepucavanja mozes vidjeti ko je kakav.. ovo prelazi svaku granicu, fujMrRiccoli je napisao/la:Al kako su se samo papci upalili odma jos uvijek ne vjerujem hahahaha. Al sto im je jos gore mi mrtvi ozbiljni i najvaznije ne obaziremo se na ove idiotske provokacije

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Mozda ima u ugovoru to o FB, kupimo mu pejdžer ono starinski.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Joj Dine seljaka majko moja,ljudi mu poslali oficijalnu ponudu,kreten slikao i poslao sliku portalu haha..Sto nije slikao ponudu Empolija i izdasniju ponudu Kazana haha..Jest ga pogodilo..Svaka cast upravi...
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Edituj onaj post, nije vrijedan.Minjore je napisao/la:Ma na temi pl prepucavanja mozes vidjeti ko je kakav.. ovo prelazi svaku granicu, fujMrRiccoli je napisao/la:Al kako su se samo papci upalili odma jos uvijek ne vjerujem hahahaha. Al sto im je jos gore mi mrtvi ozbiljni i najvaznije ne obaziremo se na ove idiotske provokacije

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ova ponuda za Duljevića i današnji pun pomoćni teren vraća publiku na stadion. Definitivno do sada najjači marketinški potez uprave koji je koštao 0KM i jedne stranice A4 a napunio si sve portale kao udarnu vijest. Fakinski potez uprave, suptilan, šmekerski a odgovor onih primitivno mahalski kako im leži.
Odavno mi ljepši dan nije bio, još samo da sam na tekmu stigao:-)
Odavno mi ljepši dan nije bio, još samo da sam na tekmu stigao:-)
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Kad @Pantelija ovo kaze, tek ti onda jasno bude koliki su papci i seljačine ispali Kusturica i Dino..
Pantelija je napisao/la:Loša reakcija naših, ove samo iskuliras ili kažeš da je pocetna za pregovore 2 mil eura i završiš priču a ova dvojica naših se primili ko .... Serem se i na pr i na izjave gdje se spustas na nivo koride i onda te ovaj cvikonja popisa povećanjem.ponude...
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Tek poslije seljackih (a kakve bi druge bile) reakcija uhljupa tek vidim da su nasi ispravno postupili kad su poslali legitimnu i korektnu ponudu. To sto papci ne mogu shvatiti da svako ima pravo poslati ponudu za nekog igraca to jee njihov problem.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
pitarska je tuga pregolema , da ne DULJIM 

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, Direktorcic, Orvel i 36 gostiju.