FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vala radije Redzica nego ovog rumenog iz njanjaeva 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nova ponuda za Dulju Zeljovca buduceg 400.001 evrica još, halooooooo
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ugljesa i on u paketu i jos ces jeftinije procisajo10 je napisao/la:Vala radije Redzica nego ovog rumenog iz njanjaeva

bekovi su bolji dio ekipe. kosorić standardno dobar, bogi je malo ispadao...hodžurda bez greške kad je ušao. za zolu pola raje kaže da je bio najbolji, a pola da je najgori...ja sam više sklon ovom prvom ali kad god je izgubio loptu bilo je u opasnoj zoni. i lendrić i đermanović odlični, ovaj prvi gol i asistencija mujagiću nakon sjajnog driblinga na malom prostoru...biće on dobar. bekrić malo neuvjerljiv, još nije to to, ali potez se vidi, asistencija za prvi gol, i jednom je kičmu slomio a udarac izblokiran.
To bi bila vec perverzija (sto bi neko ovdje rekaoDR.HOUSE je napisao/la:Ugljesa i on u paketu i jos ces jeftinije procisajo10 je napisao/la:Vala radije Redzica nego ovog rumenog iz njanjaeva![]()

Ali ipak upravi

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Fening i Kusturica ponovo dokazali da nema vecih kompleksasa od napacenih pitara. Levati dobili teski nervni slom sa simptomima bjesnila. Seljadija ne zna drugacije nego seljacki a posle feningovih nastupa kada je slavio titulu svog kluba je bilo jasno da je on samo nasljednik Blekica i samo jos jeadn u nizu iskompleksiranih njanja..
BUDI ŽELJO !!!
Ma neka mi daju Radinovića, pa da gori hala.. Evo glava ako ne bi bio jedno od najvećih pojačanja..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Najbolnije po pitare je to sto je ponuda sasvim korektna.Niko nikad od nasih klubova nije ponudio 400.000 eura nekome,to njih ubi.Lakse im bi bilo da smo poslali simolicnih 10.000 nego ovako.Ovo njih pojede,sto imamo para,vidis odma spominju vodu i slieno...
Tek sa zadnjih 5 minuta stigao pogledati jbg, ali meni se čini da od vas koji ste gledali svako ima različit pogled na utakmicu i igrače, kao da ste različite tekme gledali. Ipeee daj nam čitavu utakmicu...
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
briljantno i dalje nije, ali dosta bolje jeste. igrali 4-4-2, neviđeno od rata na grbavici 

Trazite po Dinamu,daj 3 miliona za Roga hahahaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Hahahahaha
Sa ovim Dinom se ne da poslovati, treba dorektno Tanu poslati ponudu, svakako je njegov klub, a ne ko Dino sto se razbacuje tudjim parama i odbija unosne ugovore...
Podsjeti me na jednog mog druga kad sam mu dao pare posto je blizi bio konobaru da on plati, i on hladno ostatak dao kao baksis, ja ostao u cudu hahaha
Osim toga treba i poslati prepisku na portalima da vidi kako se ponasa on prema potencijalnim kupcima i nivo profesionalnosti.
xD
Cuj molim te, ja ne mogu kupiti auto od tebe jer nisam platio RTV taksu. Hahahah
Pa sta to tebe zanima, hoces - neces? vozdra
Stvarno se pogubio slino, bruka amidzu, da ne DULJIM ni ja, treba sa njim samo preko amidze.

Sa ovim Dinom se ne da poslovati, treba dorektno Tanu poslati ponudu, svakako je njegov klub, a ne ko Dino sto se razbacuje tudjim parama i odbija unosne ugovore...
Podsjeti me na jednog mog druga kad sam mu dao pare posto je blizi bio konobaru da on plati, i on hladno ostatak dao kao baksis, ja ostao u cudu hahaha

Osim toga treba i poslati prepisku na portalima da vidi kako se ponasa on prema potencijalnim kupcima i nivo profesionalnosti.
xD
Cuj molim te, ja ne mogu kupiti auto od tebe jer nisam platio RTV taksu. Hahahah
Stvarno se pogubio slino, bruka amidzu, da ne DULJIM ni ja, treba sa njim samo preko amidze.

Uprava 
Dino bas papak ispao...
Sent from my iPhone using Tapatalk

Dino bas papak ispao...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Dino i Kusta se usrali jer ako malezijci pristanu njih niko nece pitat nista
ponudit im jos 10 % od iduceg transfera, ozbiljno
Zola po meni odlican danas, izgubio je 2-3 lopte ali to je sasvim normalno.Pa ne moze se bez greske odigrati.
Napadaci

ponudit im jos 10 % od iduceg transfera, ozbiljno

Zola po meni odlican danas, izgubio je 2-3 lopte ali to je sasvim normalno.Pa ne moze se bez greske odigrati.
Napadaci

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
dobro si, pojedinci zaboravljaju da imaju gazdu, a toliko su se hvalili time...
Koja je to BAGRA, kad su nastali pokrali nam igrace. Sad kad Im saljemo ponude vrhunske pare za BiH ligu, oni se kofrče.
Vi nama kradete, mi vama placamo za igrace I to skoro milion km a vi se ljutite.

Vi nama kradete, mi vama placamo za igrace I to skoro milion km a vi se ljutite.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ozbiljno razmotriti ovu idejutu i tamo je napisao/la:Hahahahaha
xD
Stvarno se pogubio slino, bruka amidzu, da ne DULJIM ni ja, treba sa njim samo preko amidze.![]()

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ipe jeste uspjeli šta snimiti? Da pogledam golove u miru.. 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Za 15tak minuta su ovdje.DooVe je napisao/la:Ipe jeste uspjeli šta snimiti? Da pogledam golove u miru..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Paromlinac i 6 gostiju.