FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Bolanos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Bolanos » 03 feb 2016, 17:40

diplomatija je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Iskreno vaši ce glupi ispasti ako ne prihvate ovu ponudu za duljevica, ove sezone ako ne bude na nivou, ne daj boze povrijedi se, losa forma poslije toga, u tome ide istek ugovora i na kraju ce te vi njemu morati platiti da ode kao i ovoj većini sto ste uradili

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nadoknadimo mi to sa Gojkom sve, bez brige. :bih:
Nadoknadiš i budes na nuli, a valjda je cilj biti u nekom plusu, a ja vjerujem da su im ponudili neki postotak od sljedećeg transfera da ne bi ovako seljački reagovali, mislio sam da se poslije BLekica nece nikad niko ovako brukati, ali sam se dobro prevario

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa kralju koliko ste dobili za Dzeku, Sehica, Viscu, Bajica, Amira a duzni za vodu i pricas o plusu? Gdje to ima?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 feb 2016, 17:50

Hajmo pričati o ovoj ponudi? Jel ona zadovoljava vas? Kakve ima razilike jel to Željezničar ili je Empoli? Kakve veze imaju njihovi dugovi s ovim? Hoćemo im mi platiti dugove?

Što se mene tiče svaki igrač ima cijenu, Duljević je 2 miliona eura. Platite i ako hoće da ide kod vas sretno mu bilo. To tako treba. A nikakve vode struje etno sela i dani humora.

Poslali ponudu, nedovoljna, nepismena, (bi smo, obavjeste), kažeš prevedite na bosanski i podebljajte na 2 miliona eura i ispadneš mangup. Ovako kontraefekat.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 03 feb 2016, 17:51

jurisicduska je napisao/la:Hajmo pričati o ovoj ponudi? Jel ona zadovoljava vas? Kakve ima razilike jel to Željezničar ili je Empoli? Kakve veze imaju njihovi dugovi s ovim? Hoćemo im mi platiti dugove?

Što se mene tiče svaki igrač ima cijenu, Duljević je 2 miliona eura. Platite i ako hoće da ide kod vas sretno mu bilo. To tako treba. A nikakve vode struje etno sela i dani humora.

Poslali ponudu, nedovoljna, nepismena, (bi smo, obavjeste), kažeš prevedite na bosanski i podebljajte na 2 miliona eura i ispadneš mangup. Ovako kontraefekat.
:thumbup:

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 03 feb 2016, 17:52

Tačno Duška,
I pošalješ im ponudu za Memiju od 1000km

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 feb 2016, 17:55

jurisicduska je napisao/la:Hajmo pričati o ovoj ponudi? Jel ona zadovoljava vas? Kakve ima razilike jel to Željezničar ili je Empoli? Kakve veze imaju njihovi dugovi s ovim? Hoćemo im mi platiti dugove?

Mi jos zvanicno nismo dali odgovor na pvu ponudu, da se to dobro uraditi :D
Dobra idejaa :)

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 03 feb 2016, 17:57

Odlican post svaka cast mislim da si jedini koji je do sad tako nesto napisao, ponuda dosla ista odbijena/prihvacena razlog zadovoljavajuca/nedovoljna itd i vozdra a ne ovako vasi se ponasaju bas kao nepismeni seljaci.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 03 feb 2016, 18:06

BLU SKY je napisao/la:Nezna se ko se vise izblamirao sa ovim izjavama , kusturica ili selimovic sprdnja od kluba bili i ostali sto dokazuju i ove izjave doticne takozvane gospode iz Sarajeva.
Tacno tako.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Haase
Kontakt:

Post Postao/la Haase » 03 feb 2016, 18:07

Bolanos je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:Nezna se ko se vise izblamirao sa ovim izjavama , kusturica ili selimovic sprdnja od kluba bili i ostali sto dokazuju i ove izjave doticne takozvane gospode iz Sarajeva.
Tacno tako.
:lol:
(aka. simon )

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 feb 2016, 18:08

:lol: :lol: :lol: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 03 feb 2016, 18:09

Ma ponuda je smjesna i znalo se da ce biti odbijena. Ovo je jeftin marketinski trik i pokusaj pokazivanja da se ima para. Ako ih imate kupite Burekovica od Celika, kupite nekog druhog, ne cekajte slobodne igrace jadovi. Kakbi vi i 400.000 eura. Bhaahahaha
Ne blamirajte se.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 feb 2016, 18:25

Shvatio bih kao dobru zayebanciju da je ostalo samo na ponudi, međutim vidim ovaj klošar Vukotić baš uporan.
To je kao da odeš na auto pijacu sa 500 maraka u džepu i ubjeđuješ prodavača da njegov golf 5 ne vrijedi 7.000, nego onoliko
koliko ti imaš, tj. 5 glava. I šta očekuješ da ti čovjek kaže nego da pričaš gluposti...
F.K.SARAJEVO

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 03 feb 2016, 18:27

A ti se toj gospodi ...... teki !!!

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 03 feb 2016, 18:33

Realno ova ponuda za Duljevica je u rangu Bakirovih obecanja o 100.000 radnih mjesta. Jeftin trik da se pokaze, ono kao, da se ima. Samo ovce vjeruju u to.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 feb 2016, 18:35

I Dino mi nekad nije jasan, bolan Dino šta se zamaraš glupostima, kažeš klošaru da za taj novac možemo pregovarati o prodaji
Okića ili rezervnog golmana, pa ako je ozbiljan kao što misli da jeste neka dođe na razgovor, nikakav problem.
F.K.SARAJEVO

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 feb 2016, 18:37

Bolanos je napisao/la:
Tacno tako.
:lol: :lol: :lol:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 feb 2016, 18:39

ultrasegamega je napisao/la:Realno ova ponuda za Duljevica je u rangu Bakirovih obecanja o 100.000 radnih mjesta. Jeftin trik da se pokaze, ono kao, da se ima. Samo ovce vjeruju u to.
Eurofija na temi strumfova, sada spomenik upravi zele da podignu :mrgreen:

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 03 feb 2016, 18:57

molotovljev je napisao/la:Shvatio bih kao dobru zayebanciju da je ostalo samo na ponudi, međutim vidim ovaj klošar Vukotić baš uporan.
To je kao da odeš na auto pijacu sa 500 maraka u džepu i ubjeđuješ prodavača da njegov golf 5 ne vrijedi 7.000, nego onoliko
koliko ti imaš, tj. 5 glava. I šta očekuješ da ti čovjek kaže nego da pričaš gluposti...
Dobro buraz, i sa 500KM u dzepu kazes covjeku, evo imam Opel Kadet ko nov za tebe, kakve veze ima sto Rtv taksu sto nije platio...
Onda ispadas napaceni jad. :)
Pogotovo sto je to druga ista ponuda da tog igraca, znaci trenutno niko ne da vise.(a znamo da vrijedi vise)
Vas papak bi ispao gospodin da je ponudio nekog juniora kao alternativu ili slicno a ovako kad mu glava kljuca i para na usi ide, jos kad ga vi branite... Ccc
Bez provokacije, pokusavam objasniti da je bilo :) osamsto hiljada boljih nacina za odgovor, papak je izabrao najgori...
Nemoj gledati iz perspektive navijaca Zelje ili FKS, gledaj ko neko sa strane... Recimo kako jedan navijac Hajduka, Rijeke, Partizana ili nedo Bog kao poslovan covjek iz bilo kojeg kluba koji nema uredno placen porez ko Fener, Dinamo, Zveza,Palermo... Ko nema veze sa svim ovim.
Reakcija uprave katastrofa!
:D :D

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 feb 2016, 19:00

Bolanos je napisao/la:
Tacno tako.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Samo Saraj'vo.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 feb 2016, 19:28

tu i tamo je napisao/la: Dobro buraz, i sa 500KM u dzepu kazes covjeku, evo imam Opel Kadet ko nov za tebe, kakve veze ima sto Rtv taksu sto nije platio...
Onda ispadas napaceni jad. :)
Pogotovo sto je to druga ista ponuda da tog igraca, znaci trenutno niko ne da vise.(a znamo da vrijedi vise)
Vas papak bi ispao gospodin da je ponudio nekog juniora kao alternativu ili slicno a ovako kad mu glava kljuca i para na usi ide, jos kad ga vi branite... Ccc
Bez provokacije, pokusavam objasniti da je bilo :) osamsto hiljada boljih nacina za odgovor, papak je izabrao najgori...
Nemoj gledati iz perspektive navijaca Zelje ili FKS, gledaj ko neko sa strane... Recimo kako jedan navijac Hajduka, Rijeke, Partizana ili nedo Bog kao poslovan covjek iz bilo kojeg kluba koji nema uredno placen porez ko Fener, Dinamo, Zveza,Palermo... Ko nema veze sa svim ovim.
Reakcija uprave katastrofa!
:D :D
Reakcija uprave bas na mjestu kako treba, bahato sa provokatorima i krimosu Siljku koji skuplja jeftine poene plavim ovcama ;)
Shvati da nasi vas klub ne uzimaju za ozbiljno i tu sva prica zavrsava.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 feb 2016, 19:32

Ali kakva poredjenja :tokralju: 500 KM i auto od 7000, maloprije neko spominje neki hotel i ponudu od 10 000... Koliko vi ocekujete za Duljevica? 12 miliona? :crazy:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 15 gostiju.