FK Željezničar (opšte diskusije)

cikazubo

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la cikazubo » 02 feb 2016, 01:10

cikazubo je napisao/la:
Memara je napisao/la:Uhh kod ovog su jaki komplexi vecaras, idemo sljedeci :kafa:
Dobar si ti, pricas o kompleksima na Željinoj temi..

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 02 feb 2016, 01:10

cikazubo je napisao/la:
Memara je napisao/la:Uhh kod ovog su jaki komplexi vecaras, idemo sljedeci :kafa:
Dobar si ti, pricas o kompleksima na Željinoj temi..

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 02 feb 2016, 01:11

Sry telefon me hebe haha

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 02 feb 2016, 01:12

Haj priznaj da ti je krivo sto smo prodali Cimija :mrgreen:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 02 feb 2016, 01:43

Memara je napisao/la:Haj priznaj da ti je krivo sto smo prodali Cimija :mrgreen:
themaniaks je napisao/la:Ako je Amir stvarno talenat ko sto mislimo da jeste onda se ne treba sekirati
To je to :thumbup:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 feb 2016, 01:44

Memara je napisao/la:Haj priznaj da ti je krivo sto smo prodali Cimija :mrgreen:
A kakve ti koristi imas da ste ga prodali za 5 mil, da se kofrcis sad ovdje nesto, bas me zanima? Prodate igraca svakih 7 godina i odmah neka sila :facepalm:
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 02 feb 2016, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 feb 2016, 01:46

Ovaj vam je transfer danas u 20 najslupljih u Evropi tj za ovaj zadnji da prelaznog roka. Iako je 500k eura ipak samo su Englezi vise trosili..

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 02 feb 2016, 08:19

Omark je napisao/la:Turska liga je teška za mlade igrače, pokazala se općenito za momke iz naše države kobnom u većini slučajeva, najsvjetliji primjer je Višća.
Turska jeste među 7-8 najboljih liga u svijetu, ali iz nje se jako teško probiti, čak i doći do klubova koji drže vrh u njihovoj ligi.

Amir je otišao u klub koji očito fino radi, ima neki dugoročni plan i pokušava da bude u vrhu, što pokazuje i tabela.
Amir se očito zaželio novih izazova i nije imao ništa protiv da napusti klub, već kad su naši izganjali jako dobar iznos, dobar za našu ligu.
Druga je stvar za koliko bismo Amira prodali poslije i za koliko bi ga prodali Mamići, jer je veliki talenat.

Samo znam, dok se ne ojača Premijer liga, ne ojačaju klubovi, dok neki klub ne napravi iskorak, teško da će se povećati prosjek prodaje igrača, ostat će ovakav kakav jeste, sa ponekim bljeskom.
Prijatelju moj ne znam koliko pratiš ali Višća je jedan od najboljih igrača u svojoj ekipi i bitan faktor u istoj, Višća je strašno napredovao i vrlo brzo će napraviti transfer u ligu 5, uzmi i Bajića tek je došao zabio je par golova, ne znam šta raja općenito očekuje kada igrač ode iz BH lige, da će Bajić odmah zabiti 20 golova, tamo se drugačije radi, da ne kažem profesionalnije, pitanje je koliko su naši igrači spremni izdržati sve te napore.
Za sve treba malo vremena.
Ja sam ubijeđen da će Amir biti top, da će brže napredovati u boljim uslovima i boljoj ekipi, živi bili pa vidjeli.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 02 feb 2016, 15:07

Velahalve je napisao/la:
Omark je napisao/la:Turska liga je teška za mlade igrače, pokazala se općenito za momke iz naše države kobnom u većini slučajeva, najsvjetliji primjer je Višća.
Turska jeste među 7-8 najboljih liga u svijetu, ali iz nje se jako teško probiti, čak i doći do klubova koji drže vrh u njihovoj ligi.

Amir je otišao u klub koji očito fino radi, ima neki dugoročni plan i pokušava da bude u vrhu, što pokazuje i tabela.
Amir se očito zaželio novih izazova i nije imao ništa protiv da napusti klub, već kad su naši izganjali jako dobar iznos, dobar za našu ligu.
Druga je stvar za koliko bismo Amira prodali poslije i za koliko bi ga prodali Mamići, jer je veliki talenat.

Samo znam, dok se ne ojača Premijer liga, ne ojačaju klubovi, dok neki klub ne napravi iskorak, teško da će se povećati prosjek prodaje igrača, ostat će ovakav kakav jeste, sa ponekim bljeskom.
Prijatelju moj ne znam koliko pratiš ali Višća je jedan od najboljih igrača u svojoj ekipi i bitan faktor u istoj, Višća je strašno napredovao i vrlo brzo će napraviti transfer u ligu 5, uzmi i Bajića tek je došao zabio je par golova, ne znam šta raja općenito očekuje kada igrač ode iz BH lige, da će Bajić odmah zabiti 20 golova, tamo se drugačije radi, da ne kažem profesionalnije, pitanje je koliko su naši igrači spremni izdržati sve te napore.
Ja sam ubijeđen da će Amir biti top, da će brže napredovati u boljim uslovima i boljoj ekipi, živi bili pa vidjeli.
Braca, znam ja da je Višća to sve što si naveo, zato sam napisao najsvjetliji primjer.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 02 feb 2016, 15:42

Omark je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:

Braca, znam ja da je Višća to sve što si naveo, zato sam napisao najsvjetliji primjer.
izvini prijatelju nisam onda najbolje razumio, uglavnom vidjet ćemo šta će biti kako sa Bajićem, Amirom u budućnosti

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 feb 2016, 17:17

Duljevića treba da raduje činjenica da ga želi najveći klub u državi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 feb 2016, 17:18

Saurman je napisao/la:Duljevića treba da raduje činjenica da ga želi najveći klub u državi.
Yebat ga propast ce on Sarajevu ako ovo ljeto ne ode.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 feb 2016, 17:19

Saurman je napisao/la:Duljevića treba da raduje činjenica da ga želi najveći klub u državi.
:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 feb 2016, 17:33

Kad cete nauciti osnove knjizevnosti?
Bolje bi bilo da angazujete nekoga ko je pismen, umjesto da se blamirate s "ponudama"

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 03 feb 2016, 17:40

Zip je napisao/la:Kad cete nauciti osnove knjizevnosti?
Bolje bi bilo da angazujete nekoga ko je pismen, umjesto da se blamirate s "ponudama"
prvo svojima objasni kako se kulturno odgovara na zvanicne ponude ,pa onda dodi ovdje prosipati mudrosti hvala lijepo :wave: :wave: :kafa: :yawn:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 feb 2016, 17:45

Sramota je da ne znate napisati dvije recenice bez greske.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 03 feb 2016, 17:46

jbg al zato imamo 400.000 eura da ponudimo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 03 feb 2016, 17:46

Zip je napisao/la:Kad cete nauciti osnove knjizevnosti?
Kakve književnosti? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 03 feb 2016, 17:47

Knjizevnosti HAHAHAHAHAHAH

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 feb 2016, 17:52

Zalosno da se na zvanicnom dokumentu vaseg kluba naleze pocetnicke greske u pravopisu.

Ocito da nije slucajno, jednostavno ne znate i niste pismeni...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], NeSamSafetee, riki46 i 31 gost.