FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

brile
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la brile » 03 feb 2016, 17:05

Jos jedan ocajan odgovor :urnebes: :urnebes:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 03 feb 2016, 17:06

po ovim reakcijama ljudi iz uprave FKS, partizan ili zvezda (samo kao primjer) ne bi smjeli, ni u ludilu, poslati zvanicne ponude za nekog od igraca FKS. valjda dodju do njih ove reakcije, u suprotnom, slijedi im "pranje na ruke".
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 feb 2016, 17:07

Sve ce doci na svoje samo opusteno. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 03 feb 2016, 17:07

E poslije ovog prcanja da se malo napiše nešto i o samoj utakmici. Utakmica ko utakmica, pripremna, teške noge i sve što ide uz to ali se definitivno imalo šta vidjeti. Veca na golu nije imao nekog posla i ono što je odbranio bilo je rutinski, Aco kapitenski i tu se nema šta prigovoriti, između Hodžurde i Bogičevića bi mogla biti borba za prvih 11 jer svaki od njih posjeduje određeni kvalitet i bolji je u nekim stvarima u odnosu na ovog drugog ali to Edis najbolje zna, igrao je tu poziciju i sigurno će odabrati najbolje. Kramarić šteta što nije imao neki centaršut iz prekida ili direktan šut na gol jer smo svi vidjeli da ima odličan šut, školovan bek i definitivno možemo biti zadovoljno sa njegovim partijama do sada. Stevanović na drugoj strani u defanzivi odličan, agresivan dok u napadu tako-tako ima još prostora za napredak, imao je 2 centaršuta ja mislim i to je bilo solidno. Uglavnom i za njega vrijedi isto, konačno imamo 2 odlična beka koji znaju šta im je zadatak na terenu. Zola se popravio strašno od prošlog puta kada je igrao u Želji, počeo je sa obje noge igrati, ima ga svuda na terenu, uklizavao je, borio se. U principu nema nekih velikih zamjerki osim što je ja mislim 2,3 puta pogrešno loptu dodao, tačnije njihovom igraču al jbg dešava se. Bekrić je majstor za ovu ligu i tu definitivno nema priče, sa jednom nogom da igra bio bi pojačanje a ne ovako. Miroslav Stevanović, brz, prodoran kako smo i navikli ga gledati ali mislim da mu fali kondicije jer je kasnije malo "ispuhao". To se svakako da popraviti i nadam se da će utakmice sa Širokim biti u zadovoljavajućoj formi. Stanić spremniji dosta, borben, uostalom kako smo i navikli od njega. Pošto su se on i Steva pridružili malo kasnije još "hvataju" neke stvari ali će se to svakako posložiti do prve zvanične utakmice. Dženis 'nako. Trčao je dosta, trudio se ali može on to mnogo mnogo bolje. Dejan Djermanović je kako već napisah "amarov tip" napadača. Dosta je trčao, proslijeđivao lopte na krila, krunisao partiju golom. Svakako se pokazao u dobrom svjetlu, dao je gol što znači da je u startu bolji od Joce :mrgreen: . Eh sad ovi što su ušli, Lendrić je opet drugačija tipa, brži je nekako, killer što bi rekao Sablja. Vidi se da mu je stalo, da hoće da se nametne i to definitivno raduje. Znanje ima samo je do njega hoće li nastaviti sa radom kao i do sada. Upisao je gol i asistenciju i može se reći da je za klasu bolji u odnosu na Jocu :mrgreen: . Memija, Halvadžić, Tiago, Mailson, Hasanović standardno, da ne duljim nešto previše. Definitivno raduje igra, napredak je evidentan u odnosu na prošli period i do kraja priprema, kroz ove utakmice bi se trebali uigrati :thumbup:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 03 feb 2016, 17:11

DooVe je napisao/la:E poslije ovog prcanja da se malo napiše nešto i o samoj utakmici. Utakmica ko utakmica, pripremna, teške noge i sve što ide uz to ali se definitivno imalo šta vidjeti. Veca na golu nije imao nekog posla i ono što je odbranio bilo je rutinski, Aco kapitenski i tu se nema šta prigovoriti, između Hodžurde i Bogičevića bi mogla biti borba za prvih 11 jer svaki od njih posjeduje određeni kvalitet i bolji je u nekim stvarima u odnosu na ovog drugog ali to Edis najbolje zna, igrao je tu poziciju i sigurno će odabrati najbolje. Kramarić šteta što nije imao neki centaršut iz prekida ili direktan šut na gol jer smo svi vidjeli da ima odličan šut, školovan bek i definitivno možemo biti zadovoljno sa njegovim partijama do sada. Stevanović na drugoj strani u defanzivi odličan, agresivan dok u napadu tako-tako ima još prostora za napredak, imao je 2 centaršuta ja mislim i to je bilo solidno. Uglavnom i za njega vrijedi isto, konačno imamo 2 odlična beka koji znaju šta im je zadatak na terenu. Zola se popravio strašno od prošlog puta kada je igrao u Želji, počeo je sa obje noge igrati, ima ga svuda na terenu, uklizavao je, borio se. U principu nema nekih velikih zamjerki osim što je ja mislim 2,3 puta pogrešno loptu dodao, tačnije njihovom igraču al jbg dešava se. Bekrić je majstor za ovu ligu i tu definitivno nema priče, sa jednom nogom da igra bio bi pojačanje a ne ovako. Miroslav Stevanović, brz, prodoran kako smo i navikli ga gledati ali mislim da mu fali kondicije jer je kasnije malo "ispuhao". To se svakako da popraviti i nadam se da će utakmice sa Širokim biti u zadovoljavajućoj formi. Stanić spremniji dosta, borben, uostalom kako smo i navikli od njega. Pošto su se on i Steva pridružili malo kasnije još "hvataju" neke stvari ali će se to svakako posložiti do prve zvanične utakmice. Dženis 'nako. Trčao je dosta, trudio se ali može on to mnogo mnogo bolje. Dejan Djermanović je kako već napisah "amarov tip" napadača. Dosta je trčao, proslijeđivao lopte na krila, krunisao partiju golom. Svakako se pokazao u dobrom svjetlu, dao je gol što znači da je u startu bolji od Joce :mrgreen: . Eh sad ovi što su ušli, Lendrić je opet drugačija tipa, brži je nekako, killer što bi rekao Sablja. Vidi se da mu je stalo, da hoće da se nametne i to definitivno raduje. Znanje ima samo je do njega hoće li nastaviti sa radom kao i do sada. Upisao je gol i asistenciju i može se reći da je za klasu bolji u odnosu na Jocu :mrgreen: . Memija, Halvadžić, Tiago, Mailson, Hasanović standardno, da ne duljim nešto previše. Definitivno raduje igra, napredak je evidentan u odnosu na prošli period i do kraja priprema, kroz ove utakmice bi se trebali uigrati :thumbup:
Nemoj DULJiti previše :lol: :lol:

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 03 feb 2016, 17:13

:lol: ne bih više zaista, i ovako je malo nabacano :mrgreen:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 03 feb 2016, 17:14

oplakah,ja budala i kretena,ja sportskih radnika i govana majko mila
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 feb 2016, 17:15

DooVe je napisao/la::lol: ne bih više zaista, i ovako je malo nabacano :mrgreen:
Samo drugi put udari koji enter, čisto da mi se ne zavrti u glavi dok pročitam :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 03 feb 2016, 17:17

Ma nije ovo nasim trebalo al eto,ovo mi vise lici na njih al kad sam vidio odgovor onog ljige onda mi je drago bilo
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 03 feb 2016, 17:18

Virtu4l je napisao/la:
DooVe je napisao/la::lol: ne bih više zaista, i ovako je malo nabacano :mrgreen:
Samo drugi put udari koji enter, čisto da mi se ne zavrti u glavi dok pročitam :P
Primijetio sam to al jbg kasno Marko na Kosovo dođe... :D

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 03 feb 2016, 17:19

Ovo u vezi ponude komsijama je mnogim navijacima naseg kluba bilo kao grom iz vedra neba a tek njima??

1) Na jedan fantastican nacin smo svima javno jasno i glasno pokazali da smo financijski ojacali a tome se mnogi nisu nadali

2) Ovo bi moglo unijeti pomet kod komsija jer mozda i igraca u pitanju psiholoski poremeti? Ne znam kakav on ima ugovor sa njima ali pazi nek mu po ugovoru pripada 25% od transfera on je po nasoj ponudi mogao zaraditi hladno 200.000KM + plata, bonusi itd.. jako fina para za nase uslove.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 03 feb 2016, 17:23

Upravo dajte Dulji fejsbuk molim vas!!!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 03 feb 2016, 17:27

I da zaboravih za posjetu napisati, odavno više raje na jednoj trening utakmici nisam vidio i drago mi je da ljudi vide da se u klubu radi 100 % u interesu Želje :thumbup:

Ova slika sve govori

slika
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 03 feb 2016, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 03 feb 2016, 17:27

:opaopa: :guz: :tralala:
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 03 feb 2016, 17:30

Jos kad Tifa povede Grbavicu :salut:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 feb 2016, 17:31

hodžurda zamjenski kapiten, aldin na aparatima :mrgreen:

a hajd' ga znaj šta donosi sutra, i duljević ima ugovor do pola 2017. kao i amir, možda se neko i sa žalom sjeti ove ponude.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 feb 2016, 17:31

Dobra zajebancija, mi na nivou, oni se primili i ne znaju sta bi od sebe. Nama dobro, njima dobro, samo je njima vatra sto vide da smo i mi stali na noge, a mi vidimo da nisu puno odmakli od Blekica. Primitivizam..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 03 feb 2016, 17:31

AsharaK je napisao/la:Jos kad Tifa povede Grbavicu :salut:
:ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 03 feb 2016, 17:33

Hoce li to fakat Tifa pjevat Grbavicu opet?

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 03 feb 2016, 17:33

Nego ne znam je li neki promijetio onog igrača iz Viteza, Livaja se preziva meni se čini, dobro igra pravo mogli bismo ga dovesti :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 46 gostiju.