sta s krasicemJuveSissoko je napisao/la:Krasic links !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
sta s krasicemJuveSissoko je napisao/la:Krasic links !
ma ne treba dat diega niposto....vec je reko da je spreman da igra na poziciji koju bude trazio del neri i da mu to ne predstavlja problemJuveSissoko je napisao/la:http://www2.diego10.com.br/content/dieg ... his-future
ev izjava Diega ,da ipak taj Petralito nije njegov agent,nadam se da je tacno,nece valjda ga prodat
za juventus ama bas nista nema pozitivno u farsopoliju....uostalom dovoljno je pogledat gdje smo sad...daffy je napisao/la:nije nepromisljena izjava, vec je realna.. Farsopoli je takodjer imao svojih pluseva kao npr. okretanje prema mladim igracima.. to je jedan od vecih pluseva.. ne bi Moggi dozivotno zivio pa da nam uvijek dovodi prave transfere..
Nemoze biti realnije. Tacno si ovo rekao, i usput mi uzeo rijec iz usta.JuveSissoko je napisao/la:realno,da nije bilo farsopolia Marchisio ne bi vidio Juventusa,a i kad bi dosao ,u onom Juventusu bu redovno grijao klupu,da budemo realni
pa sigurno...zato je ovo i reko...mislim drago mi je zbog njeg jer je dobar igrac....al...puno smo mi vise izgubili nego dobili cinjenicom da je farsopoli uvjetovao da se izbori za mjesto u ekipiJuveSissoko je napisao/la:realno,da nije bilo farsopolia Marchisio ne bi vidio Juventusa,a i kad bi dosao ,u onom Juventusu bu redovno grijao klupu,da budemo realni
Uf kad bi vam Čupo došo, to bi bio odličan potez, a naravno Chiellinia zadrzati, jer dovesti jednog odlicnog igraca, a prodati drugog i nista nisi dobio.JuveSissoko je napisao/la:ocekuje se Krasic uskoro,Chellini moguce da ce se sastati sa predstavnicima Reala
,to su tracevi jutrosnji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.