Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nemoj DULJiti previšeDooVe je napisao/la:E poslije ovog prcanja da se malo napiše nešto i o samoj utakmici. Utakmica ko utakmica, pripremna, teške noge i sve što ide uz to ali se definitivno imalo šta vidjeti. Veca na golu nije imao nekog posla i ono što je odbranio bilo je rutinski, Aco kapitenski i tu se nema šta prigovoriti, između Hodžurde i Bogičevića bi mogla biti borba za prvih 11 jer svaki od njih posjeduje određeni kvalitet i bolji je u nekim stvarima u odnosu na ovog drugog ali to Edis najbolje zna, igrao je tu poziciju i sigurno će odabrati najbolje. Kramarić šteta što nije imao neki centaršut iz prekida ili direktan šut na gol jer smo svi vidjeli da ima odličan šut, školovan bek i definitivno možemo biti zadovoljno sa njegovim partijama do sada. Stevanović na drugoj strani u defanzivi odličan, agresivan dok u napadu tako-tako ima još prostora za napredak, imao je 2 centaršuta ja mislim i to je bilo solidno. Uglavnom i za njega vrijedi isto, konačno imamo 2 odlična beka koji znaju šta im je zadatak na terenu. Zola se popravio strašno od prošlog puta kada je igrao u Želji, počeo je sa obje noge igrati, ima ga svuda na terenu, uklizavao je, borio se. U principu nema nekih velikih zamjerki osim što je ja mislim 2,3 puta pogrešno loptu dodao, tačnije njihovom igraču al jbg dešava se. Bekrić je majstor za ovu ligu i tu definitivno nema priče, sa jednom nogom da igra bio bi pojačanje a ne ovako. Miroslav Stevanović, brz, prodoran kako smo i navikli ga gledati ali mislim da mu fali kondicije jer je kasnije malo "ispuhao". To se svakako da popraviti i nadam se da će utakmice sa Širokim biti u zadovoljavajućoj formi. Stanić spremniji dosta, borben, uostalom kako smo i navikli od njega. Pošto su se on i Steva pridružili malo kasnije još "hvataju" neke stvari ali će se to svakako posložiti do prve zvanične utakmice. Dženis 'nako. Trčao je dosta, trudio se ali može on to mnogo mnogo bolje. Dejan Djermanović je kako već napisah "amarov tip" napadača. Dosta je trčao, proslijeđivao lopte na krila, krunisao partiju golom. Svakako se pokazao u dobrom svjetlu, dao je gol što znači da je u startu bolji od Joce. Eh sad ovi što su ušli, Lendrić je opet drugačija tipa, brži je nekako, killer što bi rekao Sablja. Vidi se da mu je stalo, da hoće da se nametne i to definitivno raduje. Znanje ima samo je do njega hoće li nastaviti sa radom kao i do sada. Upisao je gol i asistenciju i može se reći da je za klasu bolji u odnosu na Jocu
. Memija, Halvadžić, Tiago, Mailson, Hasanović standardno, da ne duljim nešto previše. Definitivno raduje igra, napredak je evidentan u odnosu na prošli period i do kraja priprema, kroz ove utakmice bi se trebali uigrati
Samo drugi put udari koji enter, čisto da mi se ne zavrti u glavi dok pročitamDooVe je napisao/la:ne bih više zaista, i ovako je malo nabacano
Primijetio sam to al jbg kasno Marko na Kosovo dođe...Virtu4l je napisao/la:Samo drugi put udari koji enter, čisto da mi se ne zavrti u glavi dok pročitamDooVe je napisao/la:ne bih više zaista, i ovako je malo nabacano
AsharaK je napisao/la:Jos kad Tifa povede Grbavicu