MrRiccoli je napisao/la:Trebalo je ponuditi i 15% od narednog transfera

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Napravit neku koreo preko juga, izredat tatu tana, selimovića i co. u vidu karikature, slike mi naviru na oči....PlavaPorodica je napisao/la:Joj još ne vjerujem šta im uradismo,malezijci i mijanmarci sa turbetom na glavi na infuziji, Dino feningaš samo im ga još više zabiberio hahahahahahaha
Samo da kažem provjereno bilo je preko 2000 ljudi, marketing ppred lišticu nikakav ne treba,Grbavica će biti puna ddo zadnjeg mjesta..
@Super ako mi vjeruješ ovo mi je jedna od želja,da se ponovi atmosfera kao 2010-te..
Bravo upravo!!
Umjesto da je kao gospodin rekao da nas očekuje na pregovorima, on se ufatio vode i struje #hrenovkebrile je napisao/la:Mangupski pa gospodski![]()
A kako se papak primio![]()
![]()
Ovih dana je sve moguće, samo rokajshzna je napisao/la:Halalite braćo, morao sam![]()
![]()
POST DANAMrRiccoli je napisao/la:Trebalo je ponuditi i 15% od narednog transfera
super je napisao/la:postoji dobra sansa i da tifa povede pjesmu protiv sirokog![]()
ne znaju oni to,to je jedan iskompleksirani debilcic koji ima jos posljedice iz srednjoskolsih dana.benya99 je napisao/la:Steta za Dininu supacku reakciju, mogla je biti dobra zajebancija, prava sarajevska, ko nekad...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.