likusa je napisao/la:Svako je danas direktor..Rahma je napisao/la:Vidim da pišete nešta za Dinu, ali direktor se ne može porediti sa vašom seljačkom upravom. Čista provokacija, vratite se u rupu gdje pripadate.

likusa je napisao/la:Svako je danas direktor..Rahma je napisao/la:Vidim da pišete nešta za Dinu, ali direktor se ne može porediti sa vašom seljačkom upravom. Čista provokacija, vratite se u rupu gdje pripadate.
To nije pišanje, to je seljakljuk za hajmo reć osobu koja je najbitnija u svom klubu.Rahma je napisao/la:"Neka prvo plate vodu, pa onda traže Duljevića"
Pišanje po štrumfovima HAHHA
Tako je , pa kolko je sarajevo ponuda slalo olimpicu,borcu ... da ne nabrajam vise. Sta je trebao Gračić na to a znamo njegov odnos prema fks.jurisicduska je napisao/la:Na stranu što je ponuda takva kakva jest i poslana je sa drugim ciljem. Ali treba zadržati dostojanstvo moj Joker. Sarajevo nije Posušje. Pošalje ponudu Borac zahvališ se ljudima kažeš može milion i po eura i završiš. Voda, struja, je forumska rasprava maloljetnih osoba. Direktor kluba se ne smije tako ponašati. Koliko god vi ili bilo ko mislio drugačije.
Nemam pojima samo valjda i on je doveo nekog igrača, a i ili je Bulić ili njegov haver, bar tako nesto pročita na temiarelinho je napisao/la:Je li se to ovaj preziva Bulic? Ako jeste nemoj mi reci da je to onaj Bulic? HahahahaJoseMourinho je napisao/la:"Zukanovic" je napisao/la:Jest otiso Duljevic ? ako nije kako neko zna koja strana u pravu?![]()
bulicu odvadi
Normalno je navijacki reagovati, ali kad obnasas funkcoju koju obnasas onda moras biti iznad toga. Dinin primitivizam ispoljen je vec mnogo puta. Na stranu sad javni istupi. Ja ti garantujem za informaciju da je odbio da zajedno sa Zeljinom upravom i igracima oba tima,ucestvuje u animaciji mladih u KS da kroz jednu zajednicku promociju, stimulisu djecu da prate sport i kulturne dogadjaje. Uz obrazlozenje , neka necemo mi sa onim papcima. Nije sto je vas pa daj pljuj ga. Ja sam i Edisa nedavno kritikovao da ne vodi Pofalicki vec Zelju.Hocemo nivo a ponasanje nula.jurisicduska je napisao/la:Na stranu što je ponuda takva kakva jest i poslana je sa drugim ciljem. Ali treba zadržati dostojanstvo moj Joker. Sarajevo nije Posušje. Pošalje ponudu Borac zahvališ se ljudima kažeš može milion i po eura i završiš. Voda, struja, je forumska rasprava maloljetnih osoba. Direktor kluba se ne smije tako ponašati. Koliko god vi ili bilo ko mislio drugačije.
Dokaz?barbarez je napisao/la: Ja ti garantujem za informaciju da je odbio da zajedno sa Zeljinom upravom i igracima oba tima,ucestvuje u animaciji mladih u KS da kroz jednu zajednicku promociju, stimulisu djecu da prate sport i kulturne dogadjaje. Uz obrazlozenje , neka necemo mi sa onim papcima. Nije sto je vas pa daj pljuj ga. Ja sam i Edisa nedavno kritikovao da ne vodi Pofalicki vec Zelju.Hocemo nivo a ponasanje nula.
Brate nemam razloga da ti lazem. Ja sam ucestvovao u tome. Na inicijativu SARTR a,kao inicijatora, uz prijedlog da se ukljuce oba kluba. Sa Zeljom sve bilo zavrseno. Cekalo se da Dino potvrdi direktoru tadasnjem Kresevljakovicu. Posto sam ja licno bio zaduzen , da kontakte sa Zeljinom upravom, kad sam dosao da potvrdim,dobio sam odgovor, od direktora SARTR-a,da nema nista od toga , jer Dino nije za to, uz odgovor, nemoj Bogati da sa njima saradjujemo ni na kom planu.Ja sam uposlenik SARTR-a, i nemqm razlog da lazem.Rahma je napisao/la:Dokaz?barbarez je napisao/la: Ja ti garantujem za informaciju da je odbio da zajedno sa Zeljinom upravom i igracima oba tima,ucestvuje u animaciji mladih u KS da kroz jednu zajednicku promociju, stimulisu djecu da prate sport i kulturne dogadjaje. Uz obrazlozenje , neka necemo mi sa onim papcima. Nije sto je vas pa daj pljuj ga. Ja sam i Edisa nedavno kritikovao da ne vodi Pofalicki vec Zelju.Hocemo nivo a ponasanje nula.
Sta je seljacki u slanju ponude za igraca ? A kolika je ponuda empolija ili ukrainaca koliko je veca de da te cujem jel i to seljacki ?MortemHz je napisao/la:Ljudi zasto pokusavate prikriti seljakluk koji je Siljak uradio, ovdje nije stvar o Dini koji se spustio na taj seljacki nivo vec o njemu, ne zivite u zabludi.
Nadoknadimo mi to sa Gojkom sve, bez brige.diplomatija je napisao/la:Iskreno vaši ce glupi ispasti ako ne prihvate ovu ponudu za duljevica, ove sezone ako ne bude na nivou, ne daj boze povrijedi se, losa forma poslije toga, u tome ide istek ugovora i na kraju ce te vi njemu morati platiti da ode kao i ovoj većini sto ste uradili
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nadoknadiš i budes na nuli, a valjda je cilj biti u nekom plusu, a ja vjerujem da su im ponudili neki postotak od sljedećeg transfera da ne bi ovako seljački reagovali, mislio sam da se poslije BLekica nece nikad niko ovako brukati, ali sam se dobro prevarioBolanos je napisao/la:Nadoknadimo mi to sa Gojkom sve, bez brige.diplomatija je napisao/la:Iskreno vaši ce glupi ispasti ako ne prihvate ovu ponudu za duljevica, ove sezone ako ne bude na nivou, ne daj boze povrijedi se, losa forma poslije toga, u tome ide istek ugovora i na kraju ce te vi njemu morati platiti da ode kao i ovoj većini sto ste uradili
AdiFKS je napisao/la:Buca Potok i Svrakino Selo je u euforiji...e jeste nam sunknuli![]()
To je neki teskoshvatljivi smisao za humor. Ali dobro, Siljak kafanska lola, sta ocekivati od njega, i ovog 'gospodara banana'.
Vasi su vec ispali glupi s pravopisom u pomenutoj ponudi..diplomatija je napisao/la:Iskreno vaši ce glupi ispasti ako ne prihvate ovu ponudu za duljevica, ove sezone ako ne bude na nivou, ne daj boze povrijedi se, losa forma poslije toga, u tome ide istek ugovora i na kraju ce te vi njemu morati platiti da ode kao i ovoj većini sto ste uradili
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, MostarskiSin, tajsamja, tutankamon1905, Vanja8 i 27 gostiju.