FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa hoce da pare od Amira uloze u kvalitetnu zamjenu
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
-
- Kontakt:
Hehe, pa Duljevic je i onako Zeljovac, sa njim cemo se lahko dogovoriti 

Meni Zola strasno odigrao,steta sto je na pola godine tu..
Bekrija,stari znalac vidi se da zna,zna je povuci i potez koji napraviti..al je i grijesio par puta(mada kad se uigraju ima jos vremena bice to armirani beton..)
Stevanovic dobar brz,prodoran,igrac koji se vidi da je dogurao do repke i nadam se da cemo ga mi prodati za solidnu cifru za godinu jer ako procepi on ce biti najbolje krilo lige..
Djermanovic,nesto i nije po mom ukusu napadaca meni se vise Lendric svidio ali eto vidjecemo..
Veca,majstor imao odlicnu intervenciju svaka cast..
Bit ce ovo ABD dobro imamo jos vremena,svi moramo ih podrzati protiv Širokog al' bas SVI...
Hahha ma pisaj po sirotinji..daj nam Duljevica za klupe..da popuni roster
Svaka cast za upravu..kraljevii
Bekrija,stari znalac vidi se da zna,zna je povuci i potez koji napraviti..al je i grijesio par puta(mada kad se uigraju ima jos vremena bice to armirani beton..)
Stevanovic dobar brz,prodoran,igrac koji se vidi da je dogurao do repke i nadam se da cemo ga mi prodati za solidnu cifru za godinu jer ako procepi on ce biti najbolje krilo lige..
Djermanovic,nesto i nije po mom ukusu napadaca meni se vise Lendric svidio ali eto vidjecemo..
Veca,majstor imao odlicnu intervenciju svaka cast..
Bit ce ovo ABD dobro imamo jos vremena,svi moramo ih podrzati protiv Širokog al' bas SVI...
Hahha ma pisaj po sirotinji..daj nam Duljevica za klupe..da popuni roster
Svaka cast za upravu..kraljevii

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Izasao sam prije Mujqginog gola. Dobra tekma nasih. Treba vremena da se sve poslozi i uigra. Malo i teren tezak a i lopte vala ko kamen tvrde . Imamo mi jako dobar tim. Ko god je pisao ovdije da je Djermanovic prosjecan igrac, mislim da se zestoko zajebao. Lik zna lopte, a po prijemu i kontroli lopte malo baca na Baju. Danas Bekric odlican,kao i Zola,Stevanovic Sinisa. Miroslavu samo treba vise lopti. Ja bih Volio vidjeti Lendrica u spicu a Djermanovica na.mjestu Beganovica,tada bi Miroslav imao upotrebljivije lopte. Danas je Bekric igrao na Amirovom mjestu. Bicw ovo fina ekipa. Ima finog izbora i aa klupe imas 5-6igraca dobrih. Mogo bi i ovaj Mailson biti pun pogotak.
Ali kakavo je ovo pisanje po komsijama. Jao mangupluka. Hahahahq
Ali kakavo je ovo pisanje po komsijama. Jao mangupluka. Hahahahq
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- diplomatija
- Kontakt:
Hah jao jao pa da li je moguće, sta cemo ako prihvate, izofiracemo se, ovo je bezobrazno od naše uprave, ali svaka čast
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobra utakmica fakat, imalo se šta vidjeti kasnije ću nešto opširnije napisati. Ovo za ponudu su mangupski odradili
. Što se napadača tiče i Đermanović i Lendrić su pokazali dosta s tim da je Djermanović "amarova" tipa napadača, borio se, pretrčao dosta.. dok je Lendrić baš killer.
Čuj Dine Feninga

Čuj Dine Feninga

Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 03 feb 2016, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ovo za ponudu pitarima ako nije zajebancija, nije mi jasno kako je dospjelo na forum i da dodje do javosti.
Mada mi mirise na klasicnu sprdacinu i podjebavanje
ps. citam odgovor papka selimovica.... nikad kluba od njih, ovaj klovn je blekic 2
Mada mi mirise na klasicnu sprdacinu i podjebavanje

ps. citam odgovor papka selimovica.... nikad kluba od njih, ovaj klovn je blekic 2
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 03 feb 2016, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Kakav on i Zeljo...fanaticZeljin je napisao/la:Hehe, pa Duljevic je i onako Zeljovac, sa njim cemo se lahko dogovoriti
Sandzo koji ce se dat onom ko najvise ponudi. Ode on vani na ljeto sigurno.

Protiv Širokog ludnica.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
ali im je direktor seljober svoje vrste
bolan Dino samo kazes odbijamo papak
volim ih sto su ovo uradili

volim ih sto su ovo uradili

-
- Kontakt:
Ponuda je zvanicna ! Provjereno ! Imaju rok da se izjasne...
Nisko Dino nisko...
-
- Kontakt:
Bolje ostaviti ove pare, i kad prodamo Memiju i Dzenisa mozemo od Tana kupiti cijeli klup. Tu je to negdje s parama.
Samo Mujagic konstantno zabija ove golove. Mislim da ce on srusiti rekord u visini transfera. Slabo ko obraca paznju na njega, ne pokazuje nista specijalno, ali ocito da ima taj prirodan osjecaj za gol i prostor. Nekako ga svi zaboravljamo i ne racunamo toliko na njega, ali po meni on zasluzuje da bude medju nekih 18 igraca. Moze ulaziti lagano u igru, a pokazao je vec sa dva gola u prvenstvu da ga i ne treba nesto pretjerano trpiti. Svaka cast.

Samo Mujagic konstantno zabija ove golove. Mislim da ce on srusiti rekord u visini transfera. Slabo ko obraca paznju na njega, ne pokazuje nista specijalno, ali ocito da ima taj prirodan osjecaj za gol i prostor. Nekako ga svi zaboravljamo i ne racunamo toliko na njega, ali po meni on zasluzuje da bude medju nekih 18 igraca. Moze ulaziti lagano u igru, a pokazao je vec sa dva gola u prvenstvu da ga i ne treba nesto pretjerano trpiti. Svaka cast.
Kingovi kakav je Vitez dns bio ,igra ,prilike i to,u kratkim crtama!?..da vidim čemu se mogu nadati u ovoj polusezoni.. Pozdrav 

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Jao Dine papka . On ce nekom pricati o nivou komunikacije,ufati se mikrofona djiberu jedan.Pjevaj jade isfrustrirani. Kako su vam kulturno spustili. Bravo mangupi.
VOLIM TE ZELJO
Jesmo ih isprovocirali svega mii aaaaaaaa bravo za upravu i bravo za Feninga zbog izjave

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
E jest pravi papak 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Zadnjih pola sata sam odgledao... Ono sto sam gledao Lendric bi najbolji... Rajak kaze da je Stevanovic dobar da mu treba fizicke spreme kao igrao je prvo poluvrijeme...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Ja feninga hahhhaha. Vuna mu, hahhaha
Mi smo poslali ponudu, onako gospodski, jeste da je žestoka provokacija, a oni se odmah hvataju nekih seoskih teza što dovoljno govori o kakvom se klubu radi.
Trenutno korisnika/ca: elSaik, Paromlinac, ristagrad i 61 gost.