BH Roma - Uživo komentarisanje utakmica 

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rope11
Kontakt:

Re: BH Roma - Uživo komentarisanje utakmica 

Post Postao/la rope11 » 02 feb 2016, 23:21

Manuel je napisao/la:Zuka ce izbaciti Dignea a Perotti Dzeku :D
pa tako nekako ce i biti haman :D

koDze neka se malo zabrine sad, salah proradio, peroti bolji nego sto je iko ocekivao, a saravi ima vise golova iz igre za 2 utakmice nego dzeko iz 20. I nije problem njihova forma koliko to sto je igra djelovala daleko bolje i tecnije, makar meni kao neutralnom posmatracu.
Ove dvije naredne lakse tekme ce mu biti idealna prilika da se ponovo dokaze celi inace ce ga ovaj trojac stvarno otjerati na klupu.

ako nista, raduje forma nasa ostala dva reprezentativca :bih:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 02 feb 2016, 23:51

Zato sam prizivao Perottija citav ovaj mercato jer sam ga gledao ove dvije sezone u Genoi i momak me odusevio.Igra fenomenalno,ne pegla loptu a i ima muda da ide jedan na jedan a sto je najvaznije koristi mozak za razliku od Gervinha.Zuka i El Sharavi takodje lete.Prvi jer je dobio sansu u jednoj Romi koju je mogao sanjati a drugi jer zeli da ide na Evropsko Prvenstvo i zeli da vrati karijeru na pravi put.Pogodili smo sa pojacanjima.Iskreno svaku iducu tekmu bi volio da Spaletti izadje sa ovim sastavom.Svaka cast Dzeki al jedino mjerilo su golovi i asistencije a on to nema.

Pjanic daleko najbolji igrac Rome.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 feb 2016, 23:59

Omark je napisao/la:Zabi ga kepec..
A **** ga Pjanicu jesi nasao kojeg igraca da poguras. Preko 50% golova mu je na asistenciju Pjanica. Samo tako nastavi i izbacit ce Dzeku iz prvih 11 na kraju. Tacno sam mislio napisati prije utakmice samo da sada kad nema Dzeke ne pogura njegovu konkurenciju :roll: :roll:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 feb 2016, 00:01

Odlicni obojica! Drago mi je da se Zukanovic uklopio dobro, prve 2 utakmice i 2 odlicne partije. Samo naprijed, mislim da je ovo jedna nova, ozbiljnija i bolja Roma!
Nad tobom sunce najljepše sja

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 03 feb 2016, 00:04

Manuel je napisao/la:Zato sam prizivao Perottija citav ovaj mercato jer sam ga gledao ove dvije sezone u Genoi i momak me odusevio.Igra fenomenalno,ne pegla loptu a i ima muda da ide jedan na jedan a sto je najvaznije koristi mozak za razliku od Gervinha.Zuka i El Sharavi takodje lete.Prvi jer je dobio sansu u jednoj Romi koju je mogao sanjati a drugi jer zeli da ide na Evropsko Prvenstvo i zeli da vrati karijeru na pravi put.Pogodili smo sa pojacanjima.Iskreno svaku iducu tekmu bi volio da Spaletti izadje sa ovim sastavom.Svaka cast Dzeki al jedino mjerilo su golovi i asistencije a on to nema.
Perotti :tokralju:
Samo sam ga jednom gledao i bio sam oduševljen. Nisam očekivao ovakav debi ali momak je pokidao. Odlično pojačanje. Ono što si ti već spomenuo a to je da ima mozak i inteligencije za razliku od Gervinha, koji i ako je dobar fudbaler, glup ko k...
Koliko je on plaćen? Msm jel u pitanju bila posudba ili?

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 03 feb 2016, 00:07

HariTz je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Zato sam prizivao Perottija citav ovaj mercato jer sam ga gledao ove dvije sezone u Genoi i momak me odusevio.Igra fenomenalno,ne pegla loptu a i ima muda da ide jedan na jedan a sto je najvaznije koristi mozak za razliku od Gervinha.Zuka i El Sharavi takodje lete.Prvi jer je dobio sansu u jednoj Romi koju je mogao sanjati a drugi jer zeli da ide na Evropsko Prvenstvo i zeli da vrati karijeru na pravi put.Pogodili smo sa pojacanjima.Iskreno svaku iducu tekmu bi volio da Spaletti izadje sa ovim sastavom.Svaka cast Dzeki al jedino mjerilo su golovi i asistencije a on to nema.
Perotti :tokralju:
Samo sam ga jednom gledao i bio sam oduševljen. Nisam očekivao ovakav debi ali momak je pokidao. Odlično pojačanje. Ono što si ti već spomenuo a to je da ima mozak i inteligencije za razliku od Gervinha, koji i ako je dobar fudbaler, glup ko k...
Koliko je on plaćen? Msm jel u pitanju bila posudba ili?
Posudba s pravom otkupa.
Placena je posudba 3 miliona i platit ce jos 9 na kraju sezone.Po meni odlicno pojacanje.Uvijek se covjek moze osloniti na njega.Pa prosle sezone u Genovi imao preko 15 asistencija ako me dobro pamcenje sluzi.On i Falke dominirali a sad obojica u Romi :mrgreen:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 feb 2016, 00:15

Ajax je napisao/la:
A **** ga Pjanicu jesi nasao kojeg igraca da poguras. Preko 50% golova mu je na asistenciju Pjanica. Samo tako nastavi i izbacit ce Dzeku iz prvih 11 na kraju. Tacno sam mislio napisati prije utakmice samo da sada kad nema Dzeke ne pogura njegovu konkurenciju :roll: :roll:
Yebi ga ajakse, nije Roma samo Dzeko nego jedan klub gdje ne bi trebalo biti bitno ko asistira i ko zabija, dokle god na kontu imaju bodove.

A nije bome da Pjanic nije imao lopti prema Edinu, samo sto je ovaj promasivao.

Ja bih nekako bio najsretniji kad bi Spaleti igrao sa Dzekom, Perotijem i Saravijem iza jer bi s njima definitivno profitirao, al' i midzet je na nesrecu bas sad morao procepiti. :mrgreen:
Vidjet cemo kakav plan ima Spaleti za dalje, ali ovo danas sa ovakvom postavom igraca je izgledalo daleko bolje nego prethodne tekme.

FORZA MILAN !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 feb 2016, 00:18

Manuel je napisao/la:
Posudba s pravom otkupa.
Placena je posudba 3 miliona i platit ce jos 9 na kraju sezone.Po meni odlicno pojacanje.Uvijek se covjek moze osloniti na njega.Pa prosle sezone u Genovi imao preko 15 asistencija ako me dobro pamcenje sluzi.On i Falke dominirali a sad obojica u Romi :mrgreen:
zar nije 1+9? :think: :P

FORZA MILAN !

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 03 feb 2016, 00:19

rope11 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
Posudba s pravom otkupa.
zar nije 1+9? :think: :P
Ja mislim da je 3.Ne znam mozda sam pogrijesio.Ovo poslije znam da je 9 :mrgreen:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 feb 2016, 00:21

rope11 je napisao/la:Yebi ga ajakse, nije Roma samo Dzeko nego jedan klub gdje ne bi trebalo biti bitno ko asistira i ko zabija, dokle god na kontu imaju bodove.

Ja bih nekako bio najsretniji kad bi Spaleti igrao sa Dzekom, Perotijem i Saravijem iza jer bi s njima definitivno profitirao, al' i midzet je na nesrecu bas sad morao procepiti. :mrgreen:
Vidjet cemo kakav plan ima Spaleti za dalje, ali ovo danas sa ovakvom postavom igraca je izgledalo daleko bolje nego prethodne tekme.
Boli me **** za Romu. Meni je samo bitno da Dzeko proigra jer znam da moze. A posebno ne mogu ovog midzeta jer smo vidjeli svi koliko puta je bio Dzeko u dobroj poziciji a ovaj invalid nebi dodao nema tih para. I kad gledas Dzeko je bio jedan od 15,16 igraca Citya a ovaj levat sprdalo i vodonosa u Chelsea-u.

Saravi je siguran u prvih 11. A od ove trojice Dzeko, midzet i Peroti ispada jedan. Znaci bukvalno sva trojica ce zapeti da se dokazu i pitanje koliko ce tu biti pravih asistencija jednih za druge. Nadam se da grijesim. Tu sam zaboravio jos i Tottija.

Pjanic je imao podjednako lopti prema jednom i drugom. Ako je to prava mjera neka samo tako nastavi.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 03 feb 2016, 14:44

rope11 je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Yebi ga ajakse, nije Roma samo Dzeko nego jedan klub gdje ne bi trebalo biti bitno ko asistira i ko zabija, dokle god na kontu imaju bodove.

Hebiga momci, nadam se da će Džeko brzo početi igrati kako zna, inače mu je klupa jer sumnjam da će Salah biti na klupi.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 feb 2016, 21:29

Čuj Ajaxa boli ga qrac za Romu. Ne boli Spalletija, i vidi da je Džeko u bunaru. Nek' malo hladi yaya. Ja bih ga prvi stavio tamo i iduću, iako je ovu po pričama pod povredom bio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 07 feb 2016, 19:28

Official formation
AS Roma
(3-4-2-1)
Szczesny
Rudiger, Manolas, Zukanovic
Maicon, Pjanic, Keita, El Shaarawy
Florenzi, Salah
Perotti

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 07 feb 2016, 19:33

Biban25 je napisao/la:Official formation
AS Roma
(3-4-2-1)
Szczesny
Rudiger, Manolas, Zukanovic
Maicon, Pjanic, Keita, El Shaarawy
Florenzi, Salah
Perotti
Nažalost Dzeko je ispao iz prve postave,nije da nisam očekivao ali..

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 07 feb 2016, 19:35

Koliko ja vidim, još nije izašao sastav. Ne znam gdje si to pronašao, nema ni na fb-u, a ni na twitteru

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 07 feb 2016, 19:37

slika

nije zvanicno, ali . . .

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 feb 2016, 19:37

Al će da puše večeras pred golom Rome
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 07 feb 2016, 19:38

Šteta, šta si sebi dozvolio Džeko...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 feb 2016, 19:40

Splaetti okolo lafinu o Dzekinom kvalitetu baca, a na klupu ga stavlja :D
Sasvim zasluzeno na klupi, ali nije mi jasan Spaletti s izjavama. Eto Edine, uspio si i ovo. :salut:
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Proximic i 26 gostiju.