plemic1 je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:
Ne znam bas, upitno je to ''kapacitet''.
Odose najbolji igraci, svi bez odstete, svi besplatno,
zapast ce u financijske probleme po svemu sudeci i imat ce komplikacija u iducoj sezoni, novi igraci koji se dovedu ne moraju biti nuzno pojacanja, to su sve prinove dok se na terenu ne dokazu,
nece imati fakticki nikakvog vremena za uigravanje pred europske nastupe, dapace, s obzirom kad pocinje vec kasne, i tako. Vise neozbiljno nego kapacitet, no i realnost Bosne i Hercegovine, al svejedno, sretno.

lijepe zelje i pozdravi,nema sta..bratski
e pa sve sto si napisao ,je dokaz da pojma nemas sta se desava kod nas a pises da znas vise nego polovica ovdje

Dobro, i sta sam ja tu lose napisao? Pod broj jedan rekoh ''po svemu sudeci'', dakle
ne mora nuzno biti tako niti sam rekao da nuzno tako mora biti, ali nek ti ljudi bliski klubu potvrde o kakvom se stanju radilo ne tako davno. Pa cemu silno privlacenje ljudi iz ovog, onog kraja u upravu, trazenja financijskih injekcija i sl., cemu zabrinutost, ako nije tako? No, za sve se moze naci lijek, boze moj. Nisam bogami ni rekao ''daboga zapali u fin. probleme i ne izvukli se iz njih'', ali evo valjda sam i to htio reci.
A to da nece imati fakticki nikakvog vremena za uigravanje, pa wtf?!! Sta je tu nejasno. :/ Jel to mozda ozbiljno ponasanje? Pa pazi, vi cete otpustiti ili ce otici pola te momcadi koja je ostvarila europsku poziciju, a pocinjete kad i mi. Pa kad je prozivka, jel 10.06. vec? A eto ti u tom vec i pretkola i svega, to tebi mozda puno vremena za uigravanje postave sa 4-5 mozda i vise novih igraca? E stvarno si lik.
I sta jos smeta, sto napisah da je realnost BiH da rasproda ili da ode kompletna momcad na kraju sezone nakon sto ostvari odredjeni rezultat? Jel i to nesto pogresno, nije istina?
A tek to ''sretno'' na kraju, ja mislim da mi je to zapecatilo sudbinu najveceg mrzitelja Zrinjskog u BiH.
Ajde shvacam vas u nekim stvarima, al dajte molim vas, evo se unazad pet stranica zalite kako ste zapostavljeni, ovo, ono, pa i netko kad dodje prokomentirati par stvari, a usput ga se tice, simpatizira ili sti vec, to je automatski napad.
...Život za Široki...