Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Edine nek je ziva i zdrava !
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Legendo moja (nasa) cestitke i sve najbolje !!
Ps: prelijepo ime, Una.
Ps: prelijepo ime, Una.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
sretno kralju!
nek je ziva i zdrava

Cestitke Edinu. A sad se trgni i na terenu, vrijeme je. 

Edine, je li Una bosansko ime, od Amre me ništa ne čudi, ali ti ..
Čestitke, kapitenu. Sve najbolje porodici i maloj Uni. Otac dijamant, ona smaragd. 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad joj krenu tepati, Una, Unice
, malo čudno ime, nisam nikad čuo za ovo ime. Ali neka je sretno Edine, da napokon proradiš i kreneš zabijati i na terenu. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Una je žensko ime koje vodi porijeklo od latinskog una u značenju jedna, jedina. Po nekim etimolozima ime Una je nastalo od istoimene rijeke u Bosni. Takođe neki smatraju da je ime keltskog porijekla od Oona(gh), izvorno iz ian u značenju jagnje.Chinaglia je napisao/la:Edine, je li Una bosansko ime, od Amre me ništa ne čudi, ali ti ..
Znao sam da će se pojaviti delegat da broji krvna zrnca..

Jarane nebi mi bili mi kada neko nebi komentarisao... Taman da su joj dali ime Fatima mislim da bi opet pojedini pitali zasto bas Fatima... Nek je ona ziva i zdrava a i sretni roditelji...
ne sviđa mi seAlphonseKauders je napisao/la:Una je žensko ime koje vodi porijeklo od latinskog una u značenju jedna, jedina. Po nekim etimolozima ime Una je nastalo od istoimene rijeke u Bosni. Takođe neki smatraju da je ime keltskog porijekla od Oona(gh), izvorno iz ian u značenju jagnje.Chinaglia je napisao/la:Edine, je li Una bosansko ime, od Amre me ništa ne čudi, ali ti ..
Znao sam da će se pojaviti delegat da broji krvna zrnca..![]()
![]()

moram da brojim krvna zrnca kao veliki musliman, ovo su jako bitne stvari, a to ime je zaszupljenije u Srbiji i Hrvatskoj, nego u BiH, no da ne idem u daljnju diskusiju, onda treba promjenit' ime rijeke
Steta sto nije musko ... Sretno 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nije to nista cudno.
80 posto naseg naroda vani daje djeci neodredjena imena ili nesto slicno ovome koje vise vuce na hrvatsko ime. Jos veci postotak u rubriku nacionalnost ne upisuje nista,kao da se stide ili boje necega.
Neka je ona njima ziva i zdrava.
Takav smo narod izopacen pa hajde.
80 posto naseg naroda vani daje djeci neodredjena imena ili nesto slicno ovome koje vise vuce na hrvatsko ime. Jos veci postotak u rubriku nacionalnost ne upisuje nista,kao da se stide ili boje necega.
Neka je ona njima ziva i zdrava.
Takav smo narod izopacen pa hajde.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Čestitke Dijamantu, nek' vam je ziva i zdrava !!!!
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Smiješno - da joj ime koje dijeli sa bh. rijekom i to je problem, a da je dao strano ime, arapsko ili čak tursko, onda bi bio dobar Bošnjak. 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Iskreno, meni nije jasno uopšte davanje tih nekih neodređenih imena, nešto tipa Una, Dan, tako slično tome, pokušavaš se pravit pametan a samo budala ispadneš. Od toliko normalnih imena, izabereš neko koje nema veze, ali njihov život, njihova uprava. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ovo je par evropejaca, mora i dijete neobicno ime imat 
rizicno je kad te slovo dijeli od toga da ti ime postane sinonim za spolni organ, da je musko vjerovatno bi enis bio.
salu na stranu, ime ko ime, nek je ziva i zdrava a dzekinoj porodici puno zdravlja.

rizicno je kad te slovo dijeli od toga da ti ime postane sinonim za spolni organ, da je musko vjerovatno bi enis bio.
salu na stranu, ime ko ime, nek je ziva i zdrava a dzekinoj porodici puno zdravlja.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Šta ti ima bit' nejasno i kakve su budale ispali, lijepo im i dali ga... Nije sad baš toliko neobično, ne čujem ga prvi put sigurno...Unofficialpage je napisao/la:Iskreno, meni nije jasno uopšte davanje tih nekih neodređenih imena, nešto tipa Una, Dan, tako slično tome, pokušavaš se pravit pametan a samo budala ispadneš. Od toliko normalnih imena, izabereš neko koje nema veze, ali njihov život, njihova uprava.
-
- Kontakt:
Ovim sto smeta ime djeteta su bolesni ili nisu normalni u glavu, naravno.Pa jel vase dijete, nije, jel vasa to briga.Svako ima pravo na ime svog djeteta , pa ako ste ikad radili sa matičnim knjigama i unosom imena, niste svjesni kakvih imena ima glupih u BiH.Una, nek je zdrava i ziva, a ime ko ime..Sta je tu bitno, tek sad vidim da internet uopste nije trebao doci na koristenje nekim ljudima, jer iznose takve gluposti da granici sa ludoscu...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim nije da me baš pretjerano i interesuje kakvo će ko ime dati. Neka daju kakvo hoće, njihovo pravo, nego onako kažem da mi i nije bap najjasnije oko tih "neobičnih" imena.Edol je napisao/la:Šta ti ima bit' nejasno i kakve su budale ispali, lijepo im i dali ga... Nije sad baš toliko neobično, ne čujem ga prvi put sigurno...Unofficialpage je napisao/la:Iskreno, meni nije jasno uopšte davanje tih nekih neodređenih imena, nešto tipa Una, Dan, tako slično tome, pokušavaš se pravit pametan a samo budala ispadneš. Od toliko normalnih imena, izabereš neko koje nema veze, ali njihov život, njihova uprava.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
meni su ovdje nalijepili etiketu nekog šatro muslimana, a raja zapravo ne kontam sarkazam, ali neka im bude
meni lično smeta kada naši ljudi daju djeci strana imena, a zašto, pa zato što će ta djeca izgubit' dodir s Bosnom i Hercegovinom, mislite da će recimo Taylor, Asmirova kćerka, dolazit' često u BiH, spominjat' nas, znate na šta mislim, ne budite naivni, to dijete će biti odgojeno kao Britanka, Engleskinja, kako hoćete
s druge strane, imate Adnana Ćatića, koji je svom djetetu dao ime Mahir, dovodi dijete često u Bosnu i Hercegovinu, uči malog odakle potiče, usađuje mu ljubav prema domovini i slično i takve ljude zaista cijenim i poštujem
ime Una, znam da je zastupljeno u Srbiji i Hrvatskoj (ne baš kod nas) i mislio sam da je to njihovo ime, zbog toga sam napisao, zašto Una, ali nisam znao da je najprihvatljivija verzija da to ime potiče od imena rijeke Une, ali eto, čovjek se uči dok je živ, ali da to ime zvuči neodređeno, zvuči, recimo kod mene u porodici imaju imena Danija, Daris
meni lično je najljepše bosansko ime Lejla, a od ovih neodređenih bosankih kao što je Una, Dalila
meni lično smeta kada naši ljudi daju djeci strana imena, a zašto, pa zato što će ta djeca izgubit' dodir s Bosnom i Hercegovinom, mislite da će recimo Taylor, Asmirova kćerka, dolazit' često u BiH, spominjat' nas, znate na šta mislim, ne budite naivni, to dijete će biti odgojeno kao Britanka, Engleskinja, kako hoćete
s druge strane, imate Adnana Ćatića, koji je svom djetetu dao ime Mahir, dovodi dijete često u Bosnu i Hercegovinu, uči malog odakle potiče, usađuje mu ljubav prema domovini i slično i takve ljude zaista cijenim i poštujem
ime Una, znam da je zastupljeno u Srbiji i Hrvatskoj (ne baš kod nas) i mislio sam da je to njihovo ime, zbog toga sam napisao, zašto Una, ali nisam znao da je najprihvatljivija verzija da to ime potiče od imena rijeke Une, ali eto, čovjek se uči dok je živ, ali da to ime zvuči neodređeno, zvuči, recimo kod mene u porodici imaju imena Danija, Daris

meni lično je najljepše bosansko ime Lejla, a od ovih neodređenih bosankih kao što je Una, Dalila

Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 03 feb 2016, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.