Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 30 maj 2010, 12:32

Rado bi prihvatio i kladio se ali sa obzirom na sudjenje kakvo imaju spanski poluklubovi ne bi me cudilo da taj poluklub prodje osminu finala.
Dio Arsenala

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 30 maj 2010, 15:02

-Paja je napisao/la:
Casillas je napisao/la:
sin3x je napisao/la: eto nisam ja nista rekao sve ti pise.. a real mora imati pomoc banaka jer perez ne smije uloziti ni euro svoga novca.. a odakle im pare onda za najjaca pojacanja i naravno najskuplja?
opet ti nije jasno? real madrid je klub s najvecim prihodima svake sezone.. prosle sezone su prihodi bili oko 450-60 miliona, nisam siguran.. eto otkud im

ustvari to je za pretproslu, jer je ova vec gotova... a za ovu sad kad su igrali kaka i ronaldo, nemam podatke.. ali su prihodi sigurno jos veci

@ Paja - rece ti da ga niste platili 100 miliona, pa mi svog jesmo, morali smo, nakon sto je ubijao Arsenal toliko godina i sramotio vas, morali smo :D
Nisam znao da su golovi iz slobodnih udaraca i iz penala sramocenje lijepo je vidjeti da si tako dugo smisljao protuodgovor sto dovoljno govori koliko si bistar. Slabasni Real ni za jos 200 miliona nece proci osminu!

Vi ste sramota za fudbal!
PA jebote gol sa skoro 40 metara... zar to nije sramota :D Ne, nisam smisljao odgovor nego rijetko kad citam tvoje postove, a to mi proletilo preko ociju dok sam citirao sin3xa :D

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 maj 2010, 18:22

Ma ja ono rijetko citas ali cesto odgovaras hahahaha tragikomicni limitirani navijac polukluba.
Dio Arsenala

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jun 2010, 15:03

Sta ce ovo bit dominatori? Walcott ne ide na Svjetsko? Portsmouth ima vise igraca od vas na spisku Engleske :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 jun 2010, 16:57

Engleska je bez Wallcota osudjena na neuspjeh! Cim tu luzeri iz Spursa kolo vode odma se zna da je taj projekat osudjen na propast!
Dio Arsenala

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 01 jun 2010, 17:46

Cartman je napisao/la:Sta ce ovo bit dominatori? Walcott ne ide na Svjetsko? Portsmouth ima vise igraca od vas na spisku Engleske :lol:
ahahah ali arsenal ima vise igraca na WC od muda pa ti vidi :) ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 01 jun 2010, 21:36

Haj dobro sto je Domenek levat al ovaj Kapelo od njeg nisam ocekivo da ce izostavit ponajboljeg igraca engleske :(
Rođen s tobom da budem

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 jun 2010, 21:38

-Paja je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Isto kao i tvoji. A ako nemas pametno nista za reci na ovoj temi profuraj smijesni navijacu politicke organizacije koja pokusava uspjeh kupiti parama ali im ne ide.

Smooth Operator!
Dobro, ja bar ne dizem Real Madrid u zvijezde, iako je u zadnjih 5 godina uzeo vise trofeja od vas. Ne, ja nijesam blesan kao ti, kojem je svaka druga "Arsenal dominira". Bilo bi lijepo kada bi jednog dana shvatio kakve gluposti pises. Ali ne, ti si sebi uvrtio u glavu da si najvjerniji navijac na svijetu i da je Arsenal najbolji. Ipak treba forum da ima neku budalu kojoj ce se smijati!
Da i to si na ovoj temi ti!
Kako li dodje do tog zakljucka? :?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 01 jun 2010, 22:16

Faraon iz Visokog je napisao/la:Haj dobro sto je Domenek levat al ovaj Kapelo od njeg nisam ocekivo da ce izostavit ponajboljeg igraca engleske :(
de ba kralju sta je sa tobom,.najbolji irgac engeski nece bit ni za 10 god,a kamoli sad mozda je medju boljim mladim igracima ali on ima cini mi se 22 pa se nemoze vise smatrat klincem njemu ja davno prosao voz da se pokaze i dane bude bljesak sa klupe vec ime i prezime i igra u kontinuitetu.., :shock:
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 01 jun 2010, 23:15

___Benny___ je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Haj dobro sto je Domenek levat al ovaj Kapelo od njeg nisam ocekivo da ce izostavit ponajboljeg igraca engleske :(
de ba kralju sta je sa tobom,.najbolji irgac engeski nece bit ni za 10 god,a kamoli sad mozda je medju boljim mladim igracima ali on ima cini mi se 22 pa se nemoze vise smatrat klincem njemu ja davno prosao voz da se pokaze i dane bude bljesak sa klupe vec ime i prezime i igra u kontinuitetu.., :shock:
Jesil pratio kvalifikacije Engleske,jedan od najboljih Walcott
Rođen s tobom da budem

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 01 jun 2010, 23:26

Yoann Gourcuff (Bordeaux)
Defender - 23 years old
[The Sun]
The Sun has suggested Arsène Wenger is interested in bringing Yoann to Emirates Stadium. They report that the 23-year-old Bordeaux midfielder has a get-out clause in his contract making him available for £21.8m. Gourcuff spent time with Milan and is likely to play a major role for France at the World Cup.

Joe Cole (Chelsea)
Midfielder - 28 years old
[Daily Mail]
The Mail follows up a previous story over the weekend by suggesting Arsenal may move for Joe Cole. The midfielder, who is hoping to be announced in Fabio Capello's England squad later today, is available on a free transfer. However the story also says Manchester United and Tottenham are interested too.

Nick Powell (Crewe Alexandra)
Midfielder - 16 years old
[News of the World]
Over the weekend, the News of the World reported that Arsenal may move for Crewe's Nick Powell after the England Under-16 midfielder impressed scouts.

sta mislite o ovima

o ovom zadnjem nikad cuo !?!? to je Wenger negdje iskopo talenta
a ova dvojica odlicni :D
Rođen s tobom da budem

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 01 jun 2010, 23:43

Faraon iz Visokog je napisao/la:Yoann Gourcuff (Bordeaux)
Defender - 23 years old
[The Sun]
The Sun has suggested Arsène Wenger is interested in bringing Yoann to Emirates Stadium. They report that the 23-year-old Bordeaux midfielder has a get-out clause in his contract making him available for £21.8m. Gourcuff spent time with Milan and is likely to play a major role for France at the World Cup.

Joe Cole (Chelsea)
Midfielder - 28 years old
[Daily Mail]
The Mail follows up a previous story over the weekend by suggesting Arsenal may move for Joe Cole. The midfielder, who is hoping to be announced in Fabio Capello's England squad later today, is available on a free transfer. However the story also says Manchester United and Tottenham are interested too.

Nick Powell (Crewe Alexandra)
Midfielder - 16 years old
[News of the World]
Over the weekend, the News of the World reported that Arsenal may move for Crewe's Nick Powell after the England Under-16 midfielder impressed scouts.

sta mislite o ovima

o ovom zadnjem nikad cuo !?!? to je Wenger negdje iskopo talenta
a ova dvojica odlicni :D
yoann ni u najludjim snovimanije odbrambeni igrac,.,. :mrgreen:
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 02 jun 2010, 15:32

Ko dovede Magic Gourcuffa rijesio je pitanje playmekera za narednih 10 godina, covjek je vanseriski veznjak, nesto a fazon Lamparda i Gerrarda samo sa boljom tehnikom i driblingom... 21M kosta klauza u njegovom ugovoru sto mislim da su jako smjesne pare za takvou igracinu.. Izmedju Man Citya i Arsenala mislim da je Gourcuff vec odabrao Arsenal jer je Wenger francuz... Ovo je najvjerovatnije znak da Fabregas odlazi ali na njegovo mjesto dolazi nimalo losiji igrac.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 02 jun 2010, 15:57

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ko dovede Magic Gourcuffa rijesio je pitanje playmekera za narednih 10 godina, covjek je vanseriski veznjak, nesto a fazon Lamparda i Gerrarda samo sa boljom tehnikom i driblingom... 21M kosta klauza u njegovom ugovoru sto mislim da su jako smjesne pare za takvou igracinu.. Izmedju Man Citya i Arsenala mislim da je Gourcuff vec odabrao Arsenal jer je Wenger francuz... Ovo je najvjerovatnije znak da Fabregas odlazi ali na njegovo mjesto dolazi nimalo losiji igrac.
u nekim segmentima i bolji igrac iako tesko ce se rodit u skoije vrijeme neko sa takvim zadnjim pasom i kontanjem igre kao cesc.jbg.-ako ode,. :( :cry: kupit gourcuffa.,,i eto.,, ..........................
............ali nista od toga nema,.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... r-fabregas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 jun 2010, 17:00

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 02 jun 2010, 17:05

Arsenal dominira!

Music to my ears!
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 jun 2010, 17:22

A vidi ovih sa sportsport.ba, čim je Barca poslala ponudu oni su objavili a Arsenal ODMAH odbio i oni ni do sada ništa o tome ne pišu. A portala i...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 02 jun 2010, 17:41

Koga briga sta su oni objavili a sta nisu i onako 99% sto objave oni kao i svi ostali slicni su obicne spekulacije i stvari koje veze sa istinom nemaju, jedino sto je bitno je da je ovo izaslo na oficijalnoj stranici znaci tu nema price oko vjerodostojnosti te informacije.

Smijesni Laporta i celavi klaun Guardiola su nedorasli Velikom Vodji!
Dio Arsenala

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 02 jun 2010, 17:42

Zar je cudno sto je ponuda odbijena?! Meni su smijesni ovi sto su i mislili da ce Cesc otici. Potpuno ocekivan rasplet dogadjaja. Mada mi je drago da su ovako isfurali umisljenu Barcu. :P
Nego, gdje je onih 163519542 forumasa koji su govorili da je Cesc sigurno njihov?! Mada po Romariu imaju jos 9 dana. :lol:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 02 jun 2010, 17:55

Moram napomenuti da je ovo Barcelonino ponasanje vise nego djecije i neprofesionalno. Prvo odnos prema igracu i Arsenalu je odraz nepostovanja prema i klubu i nogometu opcenito, a onda poslati ponudu od 29mil funti za jednog od najboljih igraca sredine terena, koji ce jos vise napredovati u skorijoj buducnosti?! :lol:
Sramotno, prava Smrdalona. Najjadniji klub na svijetu. Postali su mi mrzi i od Chelskog ili Uniteda ili Tottenshita. slika
Nazalost, ovo nije kraj njihovog jadnog ponasanja. Nemojte se iznenaditi ako jadna Barcina uprava kao i njihovi igraci nastave izlaziti u medije sa nekakvim izjavama o Cescu. No, najbitnije je da se Arsenal izjasnio da Cesc nije na prodaju.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.