zavisi od BH telecomaSarajlijaTM je napisao/la:@Quaresma-znas li slucajno,kad ide win10 za lumia 925,bhtelecom?
Hvala,pozz

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
zavisi od BH telecomaSarajlijaTM je napisao/la:@Quaresma-znas li slucajno,kad ide win10 za lumia 925,bhtelecom?
Hvala,pozz
Samo ima kod edge verzije onaj "odsjaj" sa strane gdje se ekran savija i vidi se baš dobro kada se nalaziš u malo bolje osvjetljenoj prostoriji što je po meni dosta iritirajuće!VelaHavle je napisao/la:Ja sam uzeo S6. S6 Edge je ljepši, barem meni. Nema razlike jer su u biti skoro isti telefoni. Koji god da uzmeš nećeš se pokajati.
Vjerovatno. Moj poznanik uzeo Edge, prelijep telefon.BordoArmy88 je napisao/la:Samo ima kod edge verzije onaj "odsjaj" sa strane gdje se ekran savija i vidi se baš dobro kada se nalaziš u malo bolje osvjetljenoj prostoriji što je po meni dosta iritirajuće!VelaHavle je napisao/la:Ja sam uzeo S6. S6 Edge je ljepši, barem meni. Nema razlike jer su u biti skoro isti telefoni. Koji god da uzmeš nećeš se pokajati.
Evo ovo ti pisem s Leagoo telefona. Imam ga 2 mjeseca i zasad mi se pokazao odličnim, za uložene pare super. Sad nisam relevantan da govorim kvari li se, jer ga nemam dugo. Meni se sve skinulo od aplikacija, mislim da podrzava sve s androida. Imao sam jedino problem s punjacem, tj onim prikljuckom za uticnicu, ali sam dobio novu, jer sam pod garancijom. Sve u svemu, ja sam zadovoljan.Elegant je napisao/la:Da li neko od vas ima iskustva sa Lenovo ili Leagoo telefonima ? Pozitivno ili negativno nebitno.
Kakve su im performanse, kvalitet, kvare li se, da li podrazavju sve androdi aplikacije sa googl store i slicne stvari.
to ti ne bih znao reci, moguce da podrzava, ipak je to android, on bi po defaultu to trebao podrzavati valjda, ovo sto nema kod sonya i lg-a vjerovatno sto sam proizvodjac to onemoguci, mada i u biti kad nema recoverya, umjesto nje je opcija hard reset koja se dobije istom kobinacijom tipkiEisenbahner1921 je napisao/la: A radi li na Leagoo Lead 7?
ja mislim da je malo rizik uzeti taj telefon, lg nije poznat po apdejtima toliko, jedino G serija se nesto izdvojilaanonimni je napisao/la:V10 u Telecomu, čak mi ni ne djeluje preskupo 1200 na 2 godineMogao bi se možda kupiti...
Pa sigurica je valjda upravo V10 koji je noviji i bolji od g4?! Ako će ijedan od njih dobiti još koji veliki Update onda je to v10.QUARESMA 18<<< je napisao/la:to ti ne bih znao reci, moguce da podrzava, ipak je to android, on bi po defaultu to trebao podrzavati valjda, ovo sto nema kod sonya i lg-a vjerovatno sto sam proizvodjac to onemoguci, mada i u biti kad nema recoverya, umjesto nje je opcija hard reset koja se dobije istom kobinacijom tipkiEisenbahner1921 je napisao/la: A radi li na Leagoo Lead 7?
ja mislim da je malo rizik uzeti taj telefon, lg nije poznat po apdejtima toliko, jedino G serija se nesto izdvojilaanonimni je napisao/la:V10 u Telecomu, čak mi ni ne djeluje preskupo 1200 na 2 godineMogao bi se možda kupiti...
G Flex 2 jos nije dobio marshmallow, a ko zna da li ce lg produziti support i dalje, ali G 3 vec neko vrijeme ima, tako i V10 ce dobiti marshmallow, ali lg ne garantuje da li ce dobiti naredni veliki update
niko ne bi volio da plati telefon hiljadu i nesto, i da na kraju dobije samo jedan veliku update
mada, kad covjek na kraju skonta, fakat, šta to androidu fali pa da kazes da je nekompletan i da se to mora upotpuniti? divim se googleu kad pored svega ovoga nadje nesto novo i to ubaci.
opet to je neko moje misljenje, ja bih trenutno isao na siguricu tj G4
oba dolaze sa 5.1.1 i sa istim procesorom, giga vise meni ne znaci (a interna od 64 sumnjam da bi donosila neku prevagu)BordoArmy88 je napisao/la: Pa sigurica je valjda upravo V10 koji je noviji i bolji od g4?! Ako će ijedan od njih dobiti još koji veliki Update onda je to v10.
Jedino da sačeka izlazak g5 ali dok on kod nas stigne može još jedna nova verzija androida izaći.
Nisi čuo za XDA?!QUARESMA 18<<< je napisao/la:oba dolaze sa 5.1.1 i sa istim procesorom, giga vise meni ne znaci (a interna od 64 sumnjam da bi donosila neku prevagu)BordoArmy88 je napisao/la: Pa sigurica je valjda upravo V10 koji je noviji i bolji od g4?! Ako će ijedan od njih dobiti još koji veliki Update onda je to v10.
Jedino da sačeka izlazak g5 ali dok on kod nas stigne može još jedna nova verzija androida izaći.
kao sto rekoh, g flex 2 ima od oba navedena jaci procesor, jos je zapeo na 5.1.1
bome, ja sam se oprzio prije na androidu kad sam imao galaxy s, telefon mi je tad mogao komotno dobiti ice cream sandwich, al samsung se tad popisao ne samo po meni vec i po milionima drugih korisnika, dao nam samo par featurea od ICS.a na gingerbreadu
kad spomenu gingerbread, opet mi on nesto, draga mi ta android verzija
nemoj me sad povlaciti za jezik da izvinešBordoArmy88 je napisao/la:
Nisi čuo za XDA?!
Što bi bili popularni na xda kada su tek nedavno izašli a niti imaju problema sa oficijelnim apdejtima pa logično da nema potrebe da se iko na xda zainteresira! LG odavno najavio MM za g flex 2, tako da ne vidim zašto pljuješ po njima:QUARESMA 18<<< je napisao/la:nemoj me sad povlaciti za jezik da izvinešBordoArmy88 je napisao/la:
Nisi čuo za XDA?!
kad platiš telefon na kraju krajeva očekuješ podršku od proizvodjaca, a ne od xda
naravno da sam cuo za xda, nije to uvijek rijesenje, imas hrpu dobrih telefona bez dobre podrške na xda, hoces li se tad oslanjati na xda? a ne vidim da je v10 nesto popularan na na xda, kao ni g flex 2
Other LG devices that are planned to receive the update include the LG G4 Stylo, the LG G Flex 2, and the LG V10, as well as some tablets.
LG's history with Marshmallow is a pretty strong one.
When Android M began to roll out last October, LG was very quick to say in a press release that its users would be one of the first to have it. Granted, Google gives out its own operating system to its own devices, so the Nexus series was the first to have it. According to Neurogadget, there was a problem with the initial rollout in Poland, but LG corrected that and were able to get Marshmallow to Polish users by New Year's Day, something that is very hard to achieve with a new Android upgrade. In summary, LG is ahead of the curve when it comes to the Marshmallow rollout, and other subscribers who are LG G4 can look forward to receiving the upgrade probably within the month, and are encouraged to check their Settings on their Android phone regularly to see if the Over-the-air (OTA) update is available even now. Those that have the LG G3 or other type of LG smart device should also check their Setting menu as well.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 28 gostiju.