Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
to je dobro ,nadam se da ce primarne mete biti veznjak i golman tokom ljeta
btw vidim niko ne komentarise vcrs tekmu
btw vidim niko ne komentarise vcrs tekmu
Negdje sam pročitao da će Klopp tragati za novim golmanom, dominantnim stoperom, centralnim veznjakom i pouzdanim napadačem.
I potpuno se slažem da je sve ovo potreba.
I potpuno se slažem da je sve ovo potreba.
Sastav za veceras:
-Liverpool XI: Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Can, Henderson, Lucas, Lallana, Milner, Firmino.
--Substitutes: Ward, Toure, Benteke, Allen, Ibe, Flanagan, Teixeira
-Liverpool XI: Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Can, Henderson, Lucas, Lallana, Milner, Firmino.
--Substitutes: Ward, Toure, Benteke, Allen, Ibe, Flanagan, Teixeira
Nakon sjajni dva tri mjeseca veceras pocinje dominacija deje lovrena sa glupim greskama
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Spanski kloc , ovo je moralo bit 0:1 za nas
Ili sam corav ili Klopp igra bez ljevog beka,ha ha moreno se unaprijedio
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
8 kornera za poluvrijeme, pa može li se jedan iskoristiti, barem na srecu da se zabije.
You'll Never Walk Alone!!!
Za Morena se prvo trebao test inteligencije obaviti pa onda ljekarski pregled. Tri igrača unutra on puca
Mislio sam da mi ne možemo biti manje opasni kod kornera ali sa ovim razigravanjem kornera su me opet demantovali. Sad više i ne uspijemo ubaciti loptu unutra.

Mislio sam da mi ne možemo biti manje opasni kod kornera ali sa ovim razigravanjem kornera su me opet demantovali. Sad više i ne uspijemo ubaciti loptu unutra.
Ne mogu da vjerujem koliko smo dobrih situacija imali,a nijedna nije iskorištena.Moreno,pa trojica u sredini.Can,pa Moreno ulijeće 1vs1 sa golmanom lijevo od tebe.Kako nemaju ovako osjećaja,znači ne vjerujem.Henderson pregršt grešaka,Can se tek malo popravio u drugom dijelu poluvremena.Milner fantastičan.
Mignolet dominantan,kakve odbrane.I opet mu ispade lopta.
Ma kako ćeš iskoristit kornere,kad ih nema ko izvesti i onda igraju ona kratka dodavanja i na kraju ispadne da su Lovren i Sakho dzaba dosli u šesnaesterac.
Dobar ovaj iznad mene,mi čak i ne ubacimo
loptu.
Mignolet dominantan,kakve odbrane.I opet mu ispade lopta.

Ma kako ćeš iskoristit kornere,kad ih nema ko izvesti i onda igraju ona kratka dodavanja i na kraju ispadne da su Lovren i Sakho dzaba dosli u šesnaesterac.
Dobar ovaj iznad mene,mi čak i ne ubacimo

You'll never walk alone.
Šta brani Mignolet, ne smijemo ga više kritikovati 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Bekovi su nam grozni,nula ,Henderson igra u strahu nekom,firmino se trudi svaka cast,al ona sansa morena ne izlazi iz glave,koji je ono bolesnik
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
Nude nam se da ih uzmemo i opet nasi ne znaju ccc
Imate rupu od golmana al fakat.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Gdje on istrco da mi je znati
Cccccccc koji smo mi panjevi
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
to bi biloo too, koji pacijentii

Sad vala moze odmarati svaku utakmicu igrače , liga
Hvatat se kupova i europske lige.

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ovaj lalan je kloc najveci pa sta god da uradi...kad on igra liverpool ima 10 igraca na terenu..nemogu da vjerujem da cu ovo reci ali volio bi da se hoce povrjediti..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Da su barem.pacijenti, ovi nasi su klinicki mrtviMikiReds je napisao/la:to bi biloo too, koji pacijentii![]()
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.