JerryLouis je napisao/la:Kako Zuka pade na sedzdu zajedno sa Salahom! Aferim!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Reis najavio inspekciju i zatvaranje paradžemata Rim.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
JerryLouis je napisao/la:Kako Zuka pade na sedzdu zajedno sa Salahom! Aferim!
Možefarenhajt je napisao/la:da li moze nastupiti u LP ?
Da, nije igrao ni za jednu drugu ekipu u prošloj polusezoni.farenhajt je napisao/la:da li moze nastupiti u LP ?
Redovan bio u Istiklal dzamiji na Otoci, ne salim seJerryLouis je napisao/la:Kako Zuka pade na sedzdu zajedno sa Salahom! Aferim!
Slazem se. Odlican.Rios je napisao/la:Bez greskePreuzeo komandovanje odbranom nakon izlaska DDR i bio odlican zaista
Bravo Zuka
E zajeba ti mene effe. Meni 23 godine i još uvijek se tješim i govorim kako ću još rasti, al' sad si me razuvjerio i sve moje želje i nade su uništene.Effenberg je napisao/la:Da ga nisu mjerili obuvenog?HankMoody je napisao/la:Zuka raste izgleda i dalje, Chievo ga je mjerio 188, Sampdoria 189, Roma 190![]()
![]()
Ja koliko znam covjek raste do 21 godine, tad prestaje hipofiza i onda propadamo.
On da ima i brzinu njemu bi mjera bila neki vrhunski klub, znači sami vrh.Goalgetter je napisao/la:Jedina mana mu je sto je stvarno spor. Ali ostatak, odlcino, posebno u zracnim duelima je dosta dominantan.
nele-BHF je napisao/la:Rasteš dok se epifize ne spoje. Hipofiza čitav život proizvoditi hormon rasta, samo sto se količina nakon puberteta znatno smanjuje. Nego Zuka uloske u čarape stavlja tako da izgleda svaki put višiEffenberg je napisao/la:Da ga nisu mjerili obuvenog?HankMoody je napisao/la:Zuka raste izgleda i dalje, Chievo ga je mjerio 188, Sampdoria 189, Roma 190![]()
![]()
Ja koliko znam covjek raste do 21 godine, tad prestaje hipofiza i onda propadamo.
E zajeba ti mene effe. Meni 23 godine i još uvijek se tješim i govorim kako ću još rasti, al' sad si me razuvjerio i sve moje želje i nade su uništene.![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/neperspe ... ora/183409SafetSajo je napisao/la:igrac koji je najbrze napredovao sto se tice nasih reprezentativaca
bravo zuka ...
coelho41 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/neperspe ... ora/183409SafetSajo je napisao/la:igrac koji je najbrze napredovao sto se tice nasih reprezentativaca
bravo zuka ...
JackTheStripper je napisao/la:Nakon mnogih propalih transfera i dugog i bolnog bivstvovanja na aparatima, s dubokom tugom vam javljamo da je 27/1 2016 Germania Sportagentur GmbH preselila na ahiret.
Ožalošçeni: obitelj Sušić, virtual, calcio, harishp, juventissimo, emir79 i mnogobrojni drugi forumaši, agenti igrači i suradnici rahmetli Germania Sportagenture GmbH.