Samo da bude bezbolan prelaz, manje umaranja, veca lova, veci izazovi i veci napredak. Sretno Damire!shminka je napisao/la:Zavisi sve od žrijebova na narednim turnirima, pozitivna stvar su ove tri pobjede u Dohi, Australiji, Sofiji
Neće igrati challengere on više sigurno, ako ne bude morao da se vraća u 100
Novi level igrice, ATP tour
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
60 bodova mjesečno je mjera za trenutni ranking, 60*11 mjeseci i tu je na istom mjestu
u januaru je to odradio, za februar još 40 bodova
u januaru je to odradio, za februar još 40 bodova
- AnkleBreaker
- Kontakt:
U Memphisu je vec cetvrtfinale realan cilj, jer ce vjerovatno biti nosioc. Sto se tice meca protiv Kohlia ja sam siguran da Damir moze proci, ocekujem mec slican danasnjem.hm59 je napisao/la:Ljudi, Damir ostaje u top100, tu nema dileme. Zar ne vidite da moze igrati sa svim osim mozda sa prvih 10-15 na listi. Naravno da dosta zavisi od zrijeba u naredna 3 atp turnira u februaru, nadajmo se da ce imati dovoljno srece da izbjegne najbolje u prvim kolima...
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Mirza sutra zadnji meč na programu, Damir u četvrtak
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja vjerujem da Damir ove godine uzima barem jednu ATP titulu, prošle godine je bio blizu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bravo Damire, sa malim zakašnjenjem.
Napokon imamo dva konkurentna tenisera na većem nivou i to je što me raduje, samo tako nastavite momci.
Svejedno je koji je bolji i koji je bolje rangiran, samo da vi pravite dobre rezultate.
Napokon imamo dva konkurentna tenisera na većem nivou i to je što me raduje, samo tako nastavite momci.
Svejedno je koji je bolji i koji je bolje rangiran, samo da vi pravite dobre rezultate.

-
- Kontakt:
Tomo u 2.kolu u Spaniji.
Svaka cast Damiru sa velikim zakasnjenjem 
Ybg posao i obaveze nisu mi dali da to ispratim kako treba. Kod njega se vidi napredak od kako radi sa ovim trenerom iz Beograda. Dobiti Veselog nije mala stvar, bez obzira sto ceh nije u nekoj ekstra formi..

Ybg posao i obaveze nisu mi dali da to ispratim kako treba. Kod njega se vidi napredak od kako radi sa ovim trenerom iz Beograda. Dobiti Veselog nije mala stvar, bez obzira sto ceh nije u nekoj ekstra formi..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Kad nas Damir sve iznenadi i dobije Kohlia 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
pocelo jeAsharaK je napisao/la:Kad nas Damir sve iznenadi i dobije Kohlia

Re: RE: Re: BiH Tenis
Gledaj padobrancaRocky1 je napisao/la:pocelo jeAsharaK je napisao/la:Kad nas Damir sve iznenadi i dobije Kohliado sutra ce biti favorit

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
mirza ako prodje sutra onda ide do polufinala ..
Ne treba niko nista lose da kaze Basicu i Dzumhuru,treba da ih ljudi bodre jer su oni to zasluzili.Ko je od nas vjerovao da cemo imati dva tenisera u glavnom zdrijebu ATP turnira i grand slamova,oni nas cine ponosnim sto smo iz Bosne!
-
- Kontakt:
Danas i juce sam nekako gledao meceve sa nevjericom. Prije dvije godine ne bi mogli ni sanjati da cemo imati DVA igraca na ATP turnirima i to u drugom krugu.
Isto tako mislim da ovo nije kraj njihovog napretka i procesa i da cemo imati jos dosta razloga za ponos i radost.
Isto tako mislim da ovo nije kraj njihovog napretka i procesa i da cemo imati jos dosta razloga za ponos i radost.
Samo je 1 grijeha vri1 FKŽ
Kakav kraj, nisu ni počeli kako treba 
idu obojica u 50 lagano

idu obojica u 50 lagano

Nisam gledao match danas imal neko neki snimak .Bravo Damire samo polako i u top 50 inashalah.
Mirza preskace zadnju sedmicu u februaru, vidim nije prijavljen za ovaj CH u Francuskoj..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Treba mu odmor , nije on navikao na ovakav tempo.esprit24 je napisao/la:Mirza preskace zadnju sedmicu u februaru, vidim nije prijavljen za ovaj CH u Francuskoj..

"We need to suffer. And we need to fight."
Treba Mirzi odmor ipak covjek da bi dosao do prvog kola ATP turnira mora dva meca odigrati.
shminka je napisao/la:idu obojica u 50 lagano

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.