U 22 dana

Gdje se u Vitezu uclanjuje?white1950 je napisao/la:Jucer se u Vitezu uclanjivalo u Nas Hajduk.Za sada se prijavilo 158 osoba!Ocekivao se jos veci broj s obzirom da je klub navijaca imao 280 clanova godinu prije,tako da ce se í ovaj tjedan moci uclanjivati. HAJDUK ŽIVI VJEČNO!
Posto prostorije kluba navijaca Hajduka trenutno ne rade,uclanjivanje je simbolicno bilo kod novog grafita Torcide Vitez,u sklopu bliznjeg kafica(koji je isto tako leglo hajdukovaca).Mislim da i dalje moze se tu uclaniti ili dobiti info!ackeey je napisao/la:Gdje se u Vitezu uclanjuje?white1950 je napisao/la:Jucer se u Vitezu uclanjivalo u Nas Hajduk.Za sada se prijavilo 158 osoba!Ocekivao se jos veci broj s obzirom da je klub navijaca imao 280 clanova godinu prije,tako da ce se í ovaj tjedan moci uclanjivati. HAJDUK ŽIVI VJEČNO!
Da, svakako, ove sedmice cu to svakako zavrsiti. Hvala na infu.white1950 je napisao/la:Posto prostorije kluba navijaca Hajduka trenutno ne rade,uclanjivanje je simbolicno bilo kod novog grafita Torcide Vitez,u sklopu bliznjeg kafica(koji je isto tako leglo hajdukovaca).Mislim da i dalje moze se tu uclaniti ili dobiti info!ackeey je napisao/la:Gdje se u Vitezu uclanjuje?white1950 je napisao/la:Jucer se u Vitezu uclanjivalo u Nas Hajduk.Za sada se prijavilo 158 osoba!Ocekivao se jos veci broj s obzirom da je klub navijaca imao 280 clanova godinu prije,tako da ce se í ovaj tjedan moci uclanjivati. HAJDUK ŽIVI VJEČNO!
Ps.Clanarina je 100 kn ako si zainteresiran
Bio si u pravu prijatelju...ajd neka mu je sa srećom,samo mislim da on nije jos sazrio za talijansku ligu!Android je napisao/la:Andrija Balic i sluzbeno novi igrac Udinesea
Šta je s tim njegovim čačom pa ga svi spominju u negativnom kontekstu??ackeey je napisao/la:Neka je Andriji sretno. Cinjenica je, nazalost, da ce u Italiji imati puno bolje uvjete, kvalitetnije treninge, jacu konkurenciju, i na kraju krajeva, imat ce od koga uciti.
Mislim da moze izrasti u velikog igraca.
Po meni je najbitnije da se odmakao od oca, sad ce mu sve biti lakse. Jos jednom, sretno Andrija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.