Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

red fan
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la red fan » 19 feb 2009, 10:39

ZELJO DO GROBA je napisao/la:@biskitt
a uvlace mu se u spuak, il malo kluturnije ulizuju mu se

@red fan aBd bice i on oko reprezentacije...a Bgm i oko Zelje

Ok onda ak si tako mislio!!!BOJKOT________________

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 19 feb 2009, 12:09

red fan je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:@biskitt
a uvlace mu se u spuak, il malo kluturnije ulizuju mu se

@red fan aBd bice i on oko reprezentacije...a Bgm i oko Zelje

Ok onda ak si tako mislio!!!BOJKOT________________
a dok on ne dodje i dok se sta ne promijeni odpedalite odavde, smarate brate ionako smorenu situaciju.
ko ovdje nije za uspjeh repke nema sta traziti, pesimisti i mracne figure...zaobidjite malo.
davite i pricate vec sto puta prezvakane stvari...kako vam to nije jasno :evil: :evil: :evil:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 feb 2009, 12:23

al kad se sve promijeni nabolji...e onda ce i ZELJO DO GROBA I red fan biti uz repku...
Posto pojedini izgleda pocinju govoritu u trecoj osobi kada govore o sebi, da i ja nesto kazem. :D

"Principatus posmatra, ceka i smijeska se. Principatus je uz reprezentaciju i selektora."

Ili mozda bolje doprilici pluralis majestis:

"Mi (Principatus), gledamo, nasmjeseni smo i cekamo..."

@Armando

To brate si dobro rekao, slicnog sam misljenja, nazalost idu tvoje rijeci na gluhe usi.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 19 feb 2009, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kalle
Kontakt:

Post Postao/la kalle » 19 feb 2009, 12:25

Ciro naj bolji trener koji zeli da vodi bih repku. ovi nasi druri strucnjaci ne zele se ni prijaviti za selektosko mjesto.... kao sto su bazdarevic,halilbegvic ili susic njima su druge drzave draze od BIH

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 feb 2009, 12:32

dosli bi mehmed i safet da treniraju repku, ali kako da hanume i djecu da vrate u bih. Kada se hanuma jedanput dočepa ta se više ne vraća u bosnu

saladin
Kontakt:

Post Postao/la saladin » 19 feb 2009, 12:35

kalle je napisao/la:Ciro naj bolji trener koji zeli da vodi bih repku. ovi nasi druri strucnjaci ne zele se ni prijaviti za selektosko mjesto.... kao sto su bazdarevic,halilbegvic ili susic njima su druge drzave draze od BIH
Mesa se nudio vise puta ali ga je savez odbio.

A ko je Halilbegovic????

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 19 feb 2009, 15:02

ciro je u zadnje vrijeme napravio mnogo provala
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 feb 2009, 15:08

Ćiro je rodjen pod sretnom zvijezdom, tako da mu se potrefi da trenira sjajne generacije kao sto su one zajeca, kranjcara, mlinarica, cerina... ili ova bobana, prosineckoga bilica... Tako je sada slucaj sa salihovic, ibisevic, misimovic generacijom

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 feb 2009, 15:13

@armando
ako ja smetam tu su moderatori, administratori da me uklone za sva vremena....a ne ti i Principatus...

i jos nesto Principatus ti se nesto previse pravis pametan....smiti hormone malo...

a moje misljenje je ovo...posto je ciro za savez onda su i oni koji podrzavaju ciru za savez...pa neznam....

a ja sam za Bojkot, ne repke jer ne mogu da ne gledam repku bar od kuce nego cire ****, đubrete, lopova......
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 feb 2009, 15:41

Hehe polako, pa nije Principatus rekao da te treba ukloniti sa foruma, zato sam rekao "slicno" a ne "isto" misljenje. Ma kakvi tebe ukloniti, pa zazelio bih te se odmah moj Zeljo do Groba. Stvarno, iskreno...

Ma kako cu da smirim hormone kad iz mene vriju bez pauze, a najvise testosteron. Znas testosteron je onaj sto biohemijski slican tvom glavnom hormonu, estradiolu. Mala razlika za biohemicara, a velika za pol. Mala insider sala, bezazlena. :mrgreen:

Nisam za savez a znas da podrzavam Blazevica i reprezentaciju, jer ga igraci podrzavaju, a na njima je da znaju koga hoce i sa kim zele da rade. A sto sad poneki misle da to bolje znaju od igraca je druga stvar. Prepoznavanje svog neznanja je pocetak prave mudrosti, nesto sto ce pojedinim ostati zauvjek zatvoreno. :D

Vidio sam kako se pocelo blatiti sad i po Spahicu, covjeku koji igra pod injekcijama u Istanbulu. Sram. To je nesto, jedan oscjecaj koji nekima manjka. I osjecaj kada je najbolje da zacepe, umjesto da prosipaju svoj duhovni otpad.

A ti brate fino bojkotiraj, blati pa mnogo uspjeha pri tome.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 19 feb 2009, 15:47

Mislim da se treba zanemariti ova tema...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 19 feb 2009, 15:47

stvarno neki ne mogu shvatit trenutnu situaciju.ciro je jedini covjek na ovom svijetu koji moze vodit repku sa ovim savezom to niko drugi nije ustanju.treba nam vakav ciro koji vara sve redom.vara i nas al zato kad prevari i savez skroz ce ih sjebat ljudi nece znat sta ih je snaslo.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 19 feb 2009, 17:46

Ja sam za Ciru i bit cu za Ciru i veliko mi je zadovoljstvo sto je on selektor, svaka mu cast, i kada cujem da neko govori protiv Cire to kod mene daje snage i ja ga jos vise podrzavam.Kakav bojkot reprezentacije, stvarno sam se morao nasmijati, dodje 15 000 raje na Bilino polje a vi bi bojkotovali, vi pricate protiv Cire a cijeli ga astadion podrzava, mozete ga vi mrziti ali ga ne mrzi 95 % bosanaca i hercegovaca.
Podrzavam Ciru, svaka mu cast
Moj 700-ti post posvecujem velikom Ciri, svaka mu sast, jos jednom, on je pravi strucnjak i strateg i moralista
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 feb 2009, 18:10

amir je napisao/la:Ja sam za Ciru i bit cu za Ciru i veliko mi je zadovoljstvo sto je on selektor, svaka mu cast, i kada cujem da neko govori protiv Cire to kod mene daje snage i ja ga jos vise podrzavam.Kakav bojkot reprezentacije, stvarno sam se morao nasmijati, dodje 15 000 raje na Bilino polje a vi bi bojkotovali, vi pricate protiv Cire a cijeli ga astadion podrzava, mozete ga vi mrziti ali ga ne mrzi 95 % bosanaca i hercegovaca.
Pa sad ispade da tih 5% protivcirovaca je registrovano na forumu a 0.5% za Ciru,znaci da smo svi ovdje koji su protiv Cire u BIH,ma bjezi,vidjeces ti podrsku Ciri na BL protiv Belgije.

A ti Principatus idi na neki forum filozofa,pa tam pametuj!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 19 feb 2009, 18:50

amir je napisao/la:Ja sam za Ciru i bit cu za Ciru i veliko mi je zadovoljstvo sto je on selektor, svaka mu cast, i kada cujem da neko govori protiv Cire to kod mene daje snage i ja ga jos vise podrzavam.Kakav bojkot reprezentacije, stvarno sam se morao nasmijati, dodje 15 000 raje na Bilino polje a vi bi bojkotovali, vi pricate protiv Cire a cijeli ga astadion podrzava, mozete ga vi mrziti ali ga ne mrzi 95 % bosanaca i hercegovaca.
Moj 700-ti post posvecujem velikom Ciri, svaka mu sast, jos jednom, on je pravi strucnjak i strateg i moralista
Blago tebi i tvojoj pameti !
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 feb 2009, 18:59

Amire samo da ti kazem da ces zaplakat na kraju kvalifikacija i zaliti sto nije bio bojkot,ovako jos jednu godinu treba zrtvovati da ozdravi nas fudbal ako ozdravi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

red fan
Kontakt:

Post Postao/la red fan » 19 feb 2009, 19:00

RođeniMostar je napisao/la:
Blago tebi i tvojoj pameti !
Amire zar ne kontas da nasem fudbalu nema buducnosti dok ne odu gospoda iz saveza!Opeta kazem on je nas mentalitet kalo okrenuo uz repku iako si ti za vrijeme kodre bio za bojkot i smjenu saveza!Zar ne vidis da je ciro samo paravan i spasitelj za **** iz saveza!!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 feb 2009, 19:07

@ BIHfan. Evo citam od tebe u drugoj temi sto se tice Belgija/BiH, gdje kazes da se nadas da cemo izgubiti:
Navijam za ozdravljenje naseg fudbala,jer ako izgubimo sve ce past u vodu svi ce Ciru zamrziti i pocet ponovo na savez punom parom,nece niko na utakmice ici,zato sam da BIH izgubi.
Pa kakav je to prost i naivan nacin razmisljanja. I ti se zoves BIH fan, molim te nemoj me dovoditi na smjeh do suza. Pa ti kao prvo budi srecan da ti ja uopste odgovoram pri takvim smijesnim argumentima. I ne ovo uopste nije ad hominem napad, ta tvoja recenica gore je tuzni realitet i rezultat tvog jadnog pokusaja nekakvog logicnog razmisljanja.

Pa netreba velika inteligencija i da se ide na nekakve filozofske (trpas me u absolutno pogresnu granu) forume da se razumje, da to nije nacin na koji ce BiH fudbal ozdraviti, ma uopste nesto uspjeti.
Ti ljudi koji sjede tamo su kao krpelji koji su se cvrsto prikacili i piju krv, pa da i direkt po njima udaramo tesko ih je skinuti. A ti i tebi slicni mislite da ako dovoljno se koncentrisemo, napadamo, bojkotujemo reprezentaciju i selektora da ce to nekako prokapati indirektno po savezu, pa ce im mozda malo zasmetati.

Prebijati dakle borbu protiv saveza preko ledja reprezentacije i selektora. Ma nemoj. Koja smjesna zamisao.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 feb 2009, 19:19

Principatus je napisao/la:@ BIHfan. Evo citam od tebe u drugoj temi sto se tice Belgija/BiH, gdje kazes da se nadas da cemo izgubiti:
Navijam za ozdravljenje naseg fudbala,jer ako izgubimo sve ce past u vodu svi ce Ciru zamrziti i pocet ponovo na savez punom parom,nece niko na utakmice ici,zato sam da BIH izgubi.
Pa kakav je to prost i naivan nacin razmisljanja. I ti se zoves BIH fan, molim te nemoj me dovoditi na smjeh do suza. Pa ti kao prvo budi srecan da ti ja uopste odgovoram pri takvim smijesnim argumentima. I ne ovo uopste nije ad hominem napad, ta tvoja recenica gore je tuzni realitet i rezultat tvog jadnog pokusaja nekakvog logicnog razmisljanja.

Pa netreba velika inteligencija i da se ide na nekakve filozofske (trpas me u absolutno pogresnu granu) forume da se razumje, da to nije nacin na koji ce BiH fudbal ozdraviti, ma uopste nesto uspjeti.
Ti ljudi koji sjede tamo su kao krpelji koji su se cvrsto prikacili i piju krv, pa da i direkt po njima udaramo tesko ih je skinuti. A ti i tebi slicni mislite da ako dovoljno se koncentrisemo, napadamo, bojkotujemo reprezentaciju i selektora da ce to nekako prokapati indirektno po savezu, pa ce im mozda malo zasmetati.

Prebijati dakle borbu protiv saveza preko ledja reprezentacije i selektora. Ma nemoj. Koja smjesna zamisao.
Mogao bi ti biti Cirin asistent,a ako moj nick nesto izaziva ruzno u tebi sta ti ja mogu,ja volim svoju BIH,A fudbalska repka mi je nesto veoma vazo i drago,znas kako volim cuti da je neki BH igrac presao u neki klub iz liga petica pa to mi je nesto najdraze.
A kad tako volis filozofirati de ti meni reci kako mislis onda istjerat bagru iz saveza i da procvjeta nas fudbal,kako??
Nije valjda tako sto cemo navijati za Ciru,pa Ciro ti je dio njihovog kriminala trazi od Jahica,Stilica,Milenkovica pare da igraju za BIH,pa jel to tebi normalno,Ciro ide po svakakvim tam emisijama,umjesto da nadje nekog igraca,pa ako mu je mrsko,nek pretrazi makar na internetu neke igrace i posalje nekog od svojih asistenta nek ga pogleda,a nek on ide po emisijama.Bjezi gadi mi se pricati vise o Ciri!!!!Fuj od covjeka!!!!
FK DELFIN NEUM

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 feb 2009, 19:38

Principatus je napisao/la:Hehe polako, pa nije Principatus rekao da te treba ukloniti sa foruma, zato sam rekao "slicno" a ne "isto" misljenje. Ma kakvi tebe ukloniti, pa zazelio bih te se odmah moj Zeljo do Groba. Stvarno, iskreno...

Ma kako cu da smirim hormone kad iz mene vriju bez pauze, a najvise testosteron. Znas testosteron je onaj sto biohemijski slican tvom glavnom hormonu, estradiolu. Mala razlika za biohemicara, a velika za pol. Mala insider sala, bezazlena. :mrgreen:

Nisam za savez a znas da podrzavam Blazevica i reprezentaciju, jer ga igraci podrzavaju, a na njima je da znaju koga hoce i sa kim zele da rade. A sto sad poneki misle da to bolje znaju od igraca je druga stvar. Prepoznavanje svog neznanja je pocetak prave mudrosti, nesto sto ce pojedinim ostati zauvjek zatvoreno. :D

Vidio sam kako se pocelo blatiti sad i po Spahicu, covjeku koji igra pod injekcijama u Istanbulu. Sram. To je nesto, jedan oscjecaj koji nekima manjka. I osjecaj kada je najbolje da zacepe, umjesto da prosipaju svoj duhovni otpad.

A ti brate fino bojkotiraj, blati pa mnogo uspjeha pri tome.
jednio sto se slazem s tobom je da Spahica treba podrzati i da on svim srcem igra za Bih...
a brate ti si meni se cini fulo forum...ovo je sportski forum a ne filozofski....al dobro...
poslije utakmice sa turskom BHF je kritikovao blazevica i izjavili su da je njihov i nas jedini pravi selektor Meho Kodro...znaci to nije neki kompliment ciri i znak da svi za njega navijaju...a ti si nesto pomjeso loncice...vidjecemo sad koliko ce ljubi biti na BP u zenici protiv belgije.....al dobro nemam ja nista protiv da vi podrzavate ciru, al docete vi jednom onome pravom, al mozda bude kasno....

P.S. Marijan preso na hayat i njavjerovatnije ce prenositi Bosna-Begija...koji uzitak gledati, slusati...haj mozda ce on od sad prenositi i Barcu pa i to ce biti uzitak gledati...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.