FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 01 jun 2010, 19:39

Ma do toga je 100%

Fakat mi niste jasni,na osnovu 180 minuta tvrdis da je onaj dalmatinac bolji,smjesno,Seha je od 29 utakmica na 17 ostao bez primljenog gola znaci haman 60%,nađi mi golmana u nekoj ligi sa ovim procentom!Seha je za ove golmane nase satro lige klasu iznad sa svoje 22 godine (uskoro nema jos toliko),potencijal samo takav,a vi onoga dalmatinca stavljate na istu razinu,gdje taj branio,jel u drugoj il' trecoj HR ligi?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 01 jun 2010, 19:45

bistrikboy je napisao/la:Ma do toga je 100%

Fakat mi niste jasni,na osnovu 180 minuta tvrdis da je onaj dalmatinac bolji,smjesno,Seha je od 29 utakmica na 17 ostao bez primljenog gola znaci haman 60%,nađi mi golmana u nekoj ligi sa ovim procentom!Seha je za ove golmane nase satro lige klasu iznad sa svoje 22 godine (uskoro nema jos toliko),potencijal samo takav,a vi onoga dalmatinca stavljate na istu razinu,gdje taj branio,jel u drugoj il' trecoj HR ligi?
Da smo mu davali priliku za igranjem kao Zeljinom djetetu, i za njega bi sigurno govorili da je za sve nase golmane satro lige bolji za klasu.

Nije on slucajno tu u klubu, i nije doveden da pokrije golmansko mjesto. Opet ti kazem, da smo njega gurali i on bi kao i Sehic daleko dogur'o.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 jun 2010, 19:49

Govorili bi al' u qrcu,sto nismo govorili za Gusu?Kruzika?razumijem da ga neki ne vole,ali treba nekada preci preko toga i priznati sebi da su mnogi grijesili u vezi Sehe i da je momak zacepio usta mnogima,zahvaljujuci Amaru koji ga je uvijek spustao na zemlju kad je trebalo,a vezano za Radosevica,nije slucajno tu ali nije ni Seha slucajno broj 1.

Rezime sezone!
http://fkzeljeznicar.com/novosti/rezime ... 9-2010.php
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 jun 2010, 19:50

1921 je napisao/la:Da smo mu davali priliku za igranjem kao Zeljinom djetetu, i za njega bi sigurno govorili da je za sve nase golmane satro lige bolji za klasu.
Nije on slucajno tu u klubu, i nije doveden da pokrije golmansko mjesto. Opet ti kazem, da smo njega gurali i on bi kao i Sehic daleko dogur'o.
Upravo je doveden iz tog razloga!!
Da je tako dobar golman nebi branio u mosoru...barem bi grijao klupu u hajduku...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 01 jun 2010, 19:53

TRIBINA: Rezime proljetnog dijela sezone 2009/2010

http://www.manijaci.ba/component/conten ... ijaci-1987

Odlican klip
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 01 jun 2010, 19:58

bistrikboy je napisao/la:Govorili bi al' u qrcu,sto nismo govorili za Gusu?Kruzika?razumijem da ga neki ne vole,ali treba nekada preci preko toga i priznati sebi da su mnogi grijesili u vezi Sehe i da je momak zacepio usta mnogima,zahvaljujuci Amaru koji ga je uvijek spustao na zemlju kad je trebalo,a vezano za Radosevica,nije slucajno tu ali nije ni Seha slucajno broj 1.

Rezime sezone!
Ja nikad nisam rekao da Sehic ne valja, ali mi je nesto anti-patican. Ne znam sto :mrgreen:
Da se ja pitam, ko sto se ne pitam.. sad kad ode Sehic, forsirao bi Radosevica i isto tako zacepio usta mnogima koji ga sada pljuju.
tamo je sve što je moje.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 jun 2010, 20:02

1921 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Govorili bi al' u qrcu,sto nismo govorili za Gusu?Kruzika?razumijem da ga neki ne vole,ali treba nekada preci preko toga i priznati sebi da su mnogi grijesili u vezi Sehe i da je momak zacepio usta mnogima,zahvaljujuci Amaru koji ga je uvijek spustao na zemlju kad je trebalo,a vezano za Radosevica,nije slucajno tu ali nije ni Seha slucajno broj 1.

Rezime sezone!
Ja nikad nisam rekao da Sehic ne valja, ali mi je nesto anti-patican. Ne znam sto :mrgreen:
Da se ja pitam, ko sto se ne pitam.. sad kad ode Sehic, forsirao bi Radosevica i isto tako zacepio usta mnogima koji ga sada pljuju.
Ne pada mi na pamet da pljujem bilo koga,ali konstatacija da je dalmatinac bolji od Sehe je smjesna

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 jun 2010, 20:06

Da li se ovdje nesto govori o mogucem odlasku Sehica?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 01 jun 2010, 20:15

bistrikboy je napisao/la:
1921 je napisao/la:

Rezime sezone!
Ne pada mi na pamet da pljujem bilo koga,ali konstatacija da je dalmatinac bolji od Sehe je smjesna
Pa normalno da ne moze biti bolji kad ga nismo "gurali" :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Moze li mi neko postaviti sliku koja je postavljena na sami pocetak klipa, ali u orginalnoj velicini ? :mrgreen:
Isto tako molio bih za naziv pjesme koja je koristena...
tamo je sve što je moje.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 01 jun 2010, 20:17

boccaccio je napisao/la:Da li se ovdje nesto govori o mogucem odlasku Sehica?
Bio bi red da ode, jer ima odlicnu sezonu iza sebe. Vjerovatno ce cekati Europske utakmice da se bolje, i u bolji klub proda.
tamo je sve što je moje.

drug

Post Postao/la drug » 01 jun 2010, 20:37

Sto bi bio red da ode? Zato sto ga ti ne gotivis...

Nije uopste u planu da on ide...jedino ako bude neka pravo dobra ponuda. Mlad je i za golmana nikad nije kasno. Eno Van Der Saar preso u jedan od najvecih klubova na svijetu-manchester u 36 godini. Neka covjeka, dosta nam sto je jedan kapiten otiso kad nije trebo (coca)

Golman aBd siguran, nemam nista protiv ni Radosevica, neka ga.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 jun 2010, 20:45

Mozda ne bi bilo lose da sve imena koja su se ovde pojavila kao pojacanja neko skupi na jedno mjesto i posalje Amaru da i on zna ko mu dolazi u klub .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 01 jun 2010, 20:49

1921 je napisao/la:

Rezime sezone!
Ti bi njega otjero jer ti nije simpatican, a forsiro bi ovog jer ti je simpatican, cudan ti kriterij skroz...
Volis ove simpaticne...

drug

Post Postao/la drug » 01 jun 2010, 20:56

sumnjivo mi tu nesto :mrgreen:

bez uvrede, salimo se...valjda :P

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 01 jun 2010, 21:02

drug je napisao/la:Sto bi bio red da ode? Zato sto ga ti ne gotivis...

Nije uopste u planu da on ide...jedino ako bude neka pravo dobra ponuda. Mlad je i za golmana nikad nije kasno. Eno Van Der Saar preso u jedan od najvecih klubova na svijetu-manchester u 36 godini. Neka covjeka, dosta nam sto je jedan kapiten otiso kad nije trebo (coca)

Golman aBd siguran, nemam nista protiv ni Radosevica, neka ga.
Pa bio bi red da ode sada, buduci da ce ga gledati skauti Europskih timova... ako oni ne daju para - ko ce ?
tamo je sve što je moje.

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 01 jun 2010, 21:39

**** zelim sve najgore u zivotu,a kad bi zaigrao u Zelji vjerujem da bi bilo vise raje na treningu nego pred mec sa Torpedom. ;)

Ova prica o pojacanjima je smijesna daj Boze da uz Ganceva jos tri igraca dovedemo.
AMAR OSIM!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 01 jun 2010, 23:26

Moje misljenje oko pojacanje je, da mi sve mirise na zatisje pred buru. Vidjecemo uskoro da li je to to :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 01 jun 2010, 23:47

mislim da je glupo da mi spekulisemo koga treba dovest ili koga treba prodat, tu je uprava i Amar...smo mozemo nabiti jedno 200 stranica oko toga koga bi trebalo dovest ili prodat, iz supljeg u prazno tako rec voditi rasprave, kad bude nesto konkretno o tome treba voditi diskusiju...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 02 jun 2010, 00:49

kalimero je napisao/la:**** zelim sve najgore u zivotu,a kad bi zaigrao u Zelji vjerujem da bi bilo vise raje na treningu nego pred mec sa Torpedom. ;)

Ova prica o pojacanjima je smijesna daj Boze da uz Ganceva jos tri igraca dovedemo.
ma ovo je neki maksimum..a ne daj boze ganceva i jos tri :mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

manijak-kosevskob
Kontakt:

Post Postao/la manijak-kosevskob » 02 jun 2010, 00:50

jedna nova pjesmica meni strasna evo vam link pa poslusajte

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL i 21 gost.