FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma do toga je 100%
Fakat mi niste jasni,na osnovu 180 minuta tvrdis da je onaj dalmatinac bolji,smjesno,Seha je od 29 utakmica na 17 ostao bez primljenog gola znaci haman 60%,nađi mi golmana u nekoj ligi sa ovim procentom!Seha je za ove golmane nase satro lige klasu iznad sa svoje 22 godine (uskoro nema jos toliko),potencijal samo takav,a vi onoga dalmatinca stavljate na istu razinu,gdje taj branio,jel u drugoj il' trecoj HR ligi?
Fakat mi niste jasni,na osnovu 180 minuta tvrdis da je onaj dalmatinac bolji,smjesno,Seha je od 29 utakmica na 17 ostao bez primljenog gola znaci haman 60%,nađi mi golmana u nekoj ligi sa ovim procentom!Seha je za ove golmane nase satro lige klasu iznad sa svoje 22 godine (uskoro nema jos toliko),potencijal samo takav,a vi onoga dalmatinca stavljate na istu razinu,gdje taj branio,jel u drugoj il' trecoj HR ligi?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Da smo mu davali priliku za igranjem kao Zeljinom djetetu, i za njega bi sigurno govorili da je za sve nase golmane satro lige bolji za klasu.bistrikboy je napisao/la:Ma do toga je 100%
Nije on slucajno tu u klubu, i nije doveden da pokrije golmansko mjesto. Opet ti kazem, da smo njega gurali i on bi kao i Sehic daleko dogur'o.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- bistrikboy
- Kontakt:
Govorili bi al' u qrcu,sto nismo govorili za Gusu?Kruzika?razumijem da ga neki ne vole,ali treba nekada preci preko toga i priznati sebi da su mnogi grijesili u vezi Sehe i da je momak zacepio usta mnogima,zahvaljujuci Amaru koji ga je uvijek spustao na zemlju kad je trebalo,a vezano za Radosevica,nije slucajno tu ali nije ni Seha slucajno broj 1.
Rezime sezone!
http://fkzeljeznicar.com/novosti/rezime ... 9-2010.php
Rezime sezone!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Upravo je doveden iz tog razloga!!1921 je napisao/la:Da smo mu davali priliku za igranjem kao Zeljinom djetetu, i za njega bi sigurno govorili da je za sve nase golmane satro lige bolji za klasu.
Nije on slucajno tu u klubu, i nije doveden da pokrije golmansko mjesto. Opet ti kazem, da smo njega gurali i on bi kao i Sehic daleko dogur'o.
Da je tako dobar golman nebi branio u mosoru...barem bi grijao klupu u hajduku...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
TRIBINA: Rezime proljetnog dijela sezone 2009/2010
http://www.manijaci.ba/component/conten ... ijaci-1987
Odlican klip
http://www.manijaci.ba/component/conten ... ijaci-1987
Odlican klip
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
Ja nikad nisam rekao da Sehic ne valja, ali mi je nesto anti-patican. Ne znam stobistrikboy je napisao/la:Govorili bi al' u qrcu,sto nismo govorili za Gusu?Kruzika?razumijem da ga neki ne vole,ali treba nekada preci preko toga i priznati sebi da su mnogi grijesili u vezi Sehe i da je momak zacepio usta mnogima,zahvaljujuci Amaru koji ga je uvijek spustao na zemlju kad je trebalo,a vezano za Radosevica,nije slucajno tu ali nije ni Seha slucajno broj 1.
Rezime sezone!

Da se ja pitam, ko sto se ne pitam.. sad kad ode Sehic, forsirao bi Radosevica i isto tako zacepio usta mnogima koji ga sada pljuju.
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne pada mi na pamet da pljujem bilo koga,ali konstatacija da je dalmatinac bolji od Sehe je smjesna1921 je napisao/la:Ja nikad nisam rekao da Sehic ne valja, ali mi je nesto anti-patican. Ne znam stobistrikboy je napisao/la:Govorili bi al' u qrcu,sto nismo govorili za Gusu?Kruzika?razumijem da ga neki ne vole,ali treba nekada preci preko toga i priznati sebi da su mnogi grijesili u vezi Sehe i da je momak zacepio usta mnogima,zahvaljujuci Amaru koji ga je uvijek spustao na zemlju kad je trebalo,a vezano za Radosevica,nije slucajno tu ali nije ni Seha slucajno broj 1.
Rezime sezone!
http://fkzeljeznicar.com/novosti/rezime ... 9-2010.php![]()
Da se ja pitam, ko sto se ne pitam.. sad kad ode Sehic, forsirao bi Radosevica i isto tako zacepio usta mnogima koji ga sada pljuju.
Da li se ovdje nesto govori o mogucem odlasku Sehica?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Pa normalno da ne moze biti bolji kad ga nismo "gurali"bistrikboy je napisao/la:Ne pada mi na pamet da pljujem bilo koga,ali konstatacija da je dalmatinac bolji od Sehe je smjesna1921 je napisao/la:Ja nikad nisam rekao da Sehic ne valja, ali mi je nesto anti-patican. Ne znam stobistrikboy je napisao/la:Govorili bi al' u qrcu,sto nismo govorili za Gusu?Kruzika?razumijem da ga neki ne vole,ali treba nekada preci preko toga i priznati sebi da su mnogi grijesili u vezi Sehe i da je momak zacepio usta mnogima,zahvaljujuci Amaru koji ga je uvijek spustao na zemlju kad je trebalo,a vezano za Radosevica,nije slucajno tu ali nije ni Seha slucajno broj 1.
Rezime sezone!

[youtube][/youtube]
Moze li mi neko postaviti sliku koja je postavljena na sami pocetak klipa, ali u orginalnoj velicini ?

Isto tako molio bih za naziv pjesme koja je koristena...
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Bio bi red da ode, jer ima odlicnu sezonu iza sebe. Vjerovatno ce cekati Europske utakmice da se bolje, i u bolji klub proda.boccaccio je napisao/la:Da li se ovdje nesto govori o mogucem odlasku Sehica?
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Sto bi bio red da ode? Zato sto ga ti ne gotivis...
Nije uopste u planu da on ide...jedino ako bude neka pravo dobra ponuda. Mlad je i za golmana nikad nije kasno. Eno Van Der Saar preso u jedan od najvecih klubova na svijetu-manchester u 36 godini. Neka covjeka, dosta nam sto je jedan kapiten otiso kad nije trebo (coca)
Golman aBd siguran, nemam nista protiv ni Radosevica, neka ga.
Nije uopste u planu da on ide...jedino ako bude neka pravo dobra ponuda. Mlad je i za golmana nikad nije kasno. Eno Van Der Saar preso u jedan od najvecih klubova na svijetu-manchester u 36 godini. Neka covjeka, dosta nam sto je jedan kapiten otiso kad nije trebo (coca)
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mozda ne bi bilo lose da sve imena koja su se ovde pojavila kao pojacanja neko skupi na jedno mjesto i posalje Amaru da i on zna ko mu dolazi u klub .. 

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
Ti bi njega otjero jer ti nije simpatican, a forsiro bi ovog jer ti je simpatican, cudan ti kriterij skroz...1921 je napisao/la:Ja nikad nisam rekao da Sehic ne valja, ali mi je nesto anti-patican. Ne znam stobistrikboy je napisao/la:Govorili bi al' u qrcu,sto nismo govorili za Gusu?Kruzika?razumijem da ga neki ne vole,ali treba nekada preci preko toga i priznati sebi da su mnogi grijesili u vezi Sehe i da je momak zacepio usta mnogima,zahvaljujuci Amaru koji ga je uvijek spustao na zemlju kad je trebalo,a vezano za Radosevica,nije slucajno tu ali nije ni Seha slucajno broj 1.
Rezime sezone!
Volis ove simpaticne...
Pa bio bi red da ode sada, buduci da ce ga gledati skauti Europskih timova... ako oni ne daju para - ko ce ?drug je napisao/la:Sto bi bio red da ode? Zato sto ga ti ne gotivis...
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
**** zelim sve najgore u zivotu,a kad bi zaigrao u Zelji vjerujem da bi bilo vise raje na treningu nego pred mec sa Torpedom.
Ova prica o pojacanjima je smijesna daj Boze da uz Ganceva jos tri igraca dovedemo.

Ova prica o pojacanjima je smijesna daj Boze da uz Ganceva jos tri igraca dovedemo.
AMAR OSIM!
Moje misljenje oko pojacanje je, da mi sve mirise na zatisje pred buru. Vidjecemo uskoro da li je to to 

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
mislim da je glupo da mi spekulisemo koga treba dovest ili koga treba prodat, tu je uprava i Amar...smo mozemo nabiti jedno 200 stranica oko toga koga bi trebalo dovest ili prodat, iz supljeg u prazno tako rec voditi rasprave, kad bude nesto konkretno o tome treba voditi diskusiju...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ma ovo je neki maksimum..a ne daj boze ganceva i jos trikalimero je napisao/la:**** zelim sve najgore u zivotu,a kad bi zaigrao u Zelji vjerujem da bi bilo vise raje na treningu nego pred mec sa Torpedom.![]()

-PAJA Fan Club!!
-
- Kontakt:
jedna nova pjesmica meni strasna evo vam link pa poslusajte
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa, Balorda, Ejnur, Proximic i 35 gostiju.