FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

ultrasegamega
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la ultrasegamega » 01 feb 2016, 19:51

Cuj panika zbog Zeljeznicara?!?! Hahahahaha

Svasta.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 feb 2016, 00:34

Gomilamo igrace? Pa imamo haman jednak broj istih, sto dovoljno govori u kakvom smo deficitu bili..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 02 feb 2016, 08:54

tuzlak1987 je napisao/la:Citam vasu temu, ne moze vama iz guzice u glavu nikako. Covjek vam dovede red i ne dovodi koga stigne kako se prije radilo i opet se pojave nezadovoljni likovi :)
Januar i nije da se dovede 10 igraca ali ljudi kontaju ako dovedemo biti cemo jaci, sto ne mora da znaci. Moze se igrac pokazati kao potpuni promasaj..
Ma pametovanja ce vazda biti, mi smo dobro ovo odradili, jedino nikad necu shvatiti dovodjenje ovog Kramara.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 03 feb 2016, 00:56

Ne bi da ispadne da provociram. Nisam stigo da vas nešto puno pratim u zadnje vrijeme jer je kod nas baš bilo dešavanja. E sad ne kontam šta se to kod vas događa. Jeli možda Tan povukao pare ili nemate kvalitetnih ljudi u upravi ili neko zasičenje al nigdje one euforije od zadnje dvije godine. U čemu je fol.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 03 feb 2016, 00:59

Al evo ako čemo baš realno trebali ste prekucati ovu ligu bježati bar 15 bodova a vidim da bi vam Europa bila uspjeh. Baš čudno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2016, 09:45

Pa u kojem svijetu je to realno da klub koji ne kupuje igrace bjezi nekom 15 bodova? to je tvoje misljenje koje je veoma veoma glupo, nista vise.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 03 feb 2016, 11:04

Pite trenutno imaju sastav za mirnu i sigurnu sezonu, nesto kao prosle godine Velez, opstanak obezbjedjen, a za nesto vise nema tu hljeba, nemojte misliti da ja mislim da je željo nesto bolji, mi opstanak jos nismo osigurali, ali onako odokativno Zeljo trenutno ima bolju i perspektivniju ekipu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 feb 2016, 11:38

E jbmu pleme, kad nam strumfovi govore o sigurnom opstanku i ligi :?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2016, 11:41

:lol: :lol: :lol: bitno je osigurati opstanak pa da i mi vidimo ligu 12 :bih:

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 03 feb 2016, 11:43

Čuj za Dulju nude 0,4 miliona eura :lol: , a na ljeto ide za 4 miliona eura :lol:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/duljevic ... ura/181587

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2016, 11:56

Nudili su vise ali to je odbijeno kao i ta ponuda od 0.4 miliona eura. Vrijedi on dosta u sta ces se i uvjeriti samo da ga povrede zaobidju mada ova 4 miliona je cisti apsurd, ne znam samo koliko vrijedi to govoriti osobi koja izvor nalazi u wikipedia.com i nekim sžlj stranicama ali eto..
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 03 feb 2016, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 03 feb 2016, 12:00

Sto prije shvatimo da igraci iz nase lige i vrijede maksimalno do milion eura bit ce nam lakse. Razlog tome jeste sto se veoma mali broj igraca iz nase lige poziva u Reprezentaciju i samim tim je tesko prodati igraca za neki veci milionski iznos. U Želji i Sarajevu ima kvalitetnih igraca, koji se mogu prodati za fine pare, ali oni su dobri igraci samo nama, jer pobjeđuju neke "livadare" poput Drine, Mladosti i slicnih Klubova.
Kada selektori A tima pocnu gurati igrace iz nase lige onda ce biti i prodaje,najbolji primjer tome jeste Cimirot. Misljenja sam da se nikad ne bi prodao za onaj iznos da par puta nije bio u reprezentaciji

benya99
Kontakt:

Post Postao/la benya99 » 03 feb 2016, 12:29

damirc je napisao/la:Sto prije shvatimo da igraci iz nase lige i vrijede maksimalno do milion eura bit ce nam lakse. Razlog tome jeste sto se veoma mali broj igraca iz nase lige poziva u Reprezentaciju i samim tim je tesko prodati igraca za neki veci milionski iznos. U Želji i Sarajevu ima kvalitetnih igraca, koji se mogu prodati za fine pare, ali oni su dobri igraci samo nama, jer pobjeđuju neke "livadare" poput Drine, Mladosti i slicnih Klubova.
Kada selektori A tima pocnu gurati igrace iz nase lige onda ce biti i prodaje,najbolji primjer tome jeste Cimirot. Misljenja sam da se nikad ne bi prodao za onaj iznos da par puta nije bio u reprezentaciji
Kad suto Željo i Sarajevo pobijedili Mladost :urnebes:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 03 feb 2016, 12:40

Pitari, ako moze neko upuceniji reci kakav je Gljiva na treninzima, da li je Jesic zadovoljan i tako ? Ima li neke sanse da bude makar izmjena, ili ce na posudbu ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 feb 2016, 12:43

Jesic ne racuna na Vedada.On ostaje ja mislim u Academy.Handzic se opet u Bosnu vratio do kraj sezone.

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 03 feb 2016, 12:44

benya99 je napisao/la:
damirc je napisao/la:Sto prije shvatimo da igraci iz nase lige i vrijede maksimalno do milion eura bit ce nam lakse. Razlog tome jeste sto se veoma mali broj igraca iz nase lige poziva u Reprezentaciju i samim tim je tesko prodati igraca za neki veci milionski iznos. U Želji i Sarajevu ima kvalitetnih igraca, koji se mogu prodati za fine pare, ali oni su dobri igraci samo nama, jer pobjeđuju neke "livadare" poput Drine, Mladosti i slicnih Klubova.
Kad suto Željo i Sarajevo pobijedili Mladost :urnebes:
Pobjedili su Maldost iz Velike Obarske prosle sezone. Nabrojani klubovi su samo figurativno pobrojani, jer nemaju neki veliki renome i tradiciju u nasoj ligi.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 03 feb 2016, 12:58

Zukanovic je napisao/la:Jesic ne racuna na Vedada.On ostaje ja mislim u Academy.Handzic se opet u Bosnu vratio do kraj sezone.
Hvala na odgovoru... :)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 feb 2016, 13:24

Nije slučajno napisan članak odbijena pobuda od 400.000 eura a bila je i izdašnija (presmiješno, što ne napisaše izdašniju hahaha) . Ovako ste pisali i za Cimirota da Zvezda nudi 300.000 pa ode za 1,3 mil eura. Tako da nikako ne stoji to da naši igrači vrijede do milion. To što vaši vrijede do milion to je druga epizoda. Vidjet ćemo za koliko će se prodati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 feb 2016, 13:42

Nemojte tako 1,5 miliona je odbijeno po insajderima sa foruma :rol: :rol:
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 03 feb 2016, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 03 feb 2016, 13:43

Svaki igrac vrijedi onoliko koliko procijeni kupac. On tu prvenstveno gleda sebe, kako bi iznos za koji je kupljen neki igrac mogao udvostruciti ili utrostruciti prodajom istog. Svi cemo mi reci da ovaj ili onaj igrac vrijedi vise ili manje zato sto navijamo za taj klub. Ali opet kazem sta je to sto mi nudimo nasim igracima. Ne moze igrac kod nas u prvom timu imati platu od nekoliko stotina maraka ili hiljadu dvije i da onda mi ocekujemo da tog istog igraca prodamo za nekakve milione.
Svaki ozbiljan klub gleda da li je igrac nastupao za reprezentaciju, zatim da li je ta reprezentacija bila na velikim takmicenjima, da li klub u kojem nastupa igra grupe evropskih takmicenja i duzinu trajanja ugovora, tek kada poslozi sve to onda ide sa ponudom prema klubu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 26 gostiju.