FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

damirc
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la damirc » 01 feb 2016, 15:40

Ovaj Amirov transfer pokriva eventualni ne izlazak u Evropu. Obzirom kakva je klauzula stajala u ugovoru ovo je vise nego odlican transfer, hvala Zubanu na svemu.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 01 feb 2016, 15:41

Mi svi Hadisa u kurrtac treba da ljubimo, čovjek svojim vezama nam osigurava mirnu budućnost, pa dajte recite ko to jos prodaje igrace iz naše lige i uzima po milion maraka, prodaje ali jednom u deset godina, spominjete tursku ligu, pa Turska liga je za našu kao sve lige petice zajedno da se spoje, hadisu hvala i samo NEK ovako nastavi, svako nekoliko mjeseci želji milion, a sto se tice hadziahmetovica, on je neosporan kvalitet, talenat i sve sto ide uz to, ali onako iskreno on je vrlo malo pokazao u prethodnoj sezoni, zapravo haman pa nije nista specijalno doprinio igri i rezultatima, sto ne znaci da možda sad i ne bi..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 feb 2016, 15:46

diplomatija je napisao/la:Mi svi Hadisa u kurrtac treba da ljubimo, čovjek svojim vezama nam osigurava mirnu budućnost, pa dajte recite ko to jos prodaje igrace iz naše lige i uzima po milion maraka, prodaje ali jednom u deset godina, spominjete tursku ligu, pa Turska liga je za našu kao sve lige petice zajedno da se spoje, hadisu hvala i samo NEK ovako nastavi, svako nekoliko mjeseci želji milion, a sto se tice hadziahmetovica, on je neosporan kvalitet, talenat i sve sto ide uz to, ali onako iskreno on je vrlo malo pokazao u prethodnoj sezoni, zapravo haman pa nije nista specijalno doprinio igri i rezultatima, sto ne znaci da možda sad i ne bi..

Vec sam napisao da je odigrao dobro evropu i derbi, ostalo jako slabo. Sto ne znaci da nece biti bolji..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 01 feb 2016, 15:47

Sve ste fino napisali,uzeli smo realne pare,momak od 18.godina u uslovima kakvim je naša liga,ne može više.
1100000 Km, plus utakmica sa konyom,sav keš na račun kluba..ne može bolje.Ne vjerujem da će dobijat neku minutažu,i to me najvise brine.. da je bar do kraja sezone ostao kod nas.
Ali džabe sve to,ja sam danas toliko sje.ban što ga više neću gledati,nikog igrača nisam toliko zavvolio kao njega.
Ali to je fudbal, para vrti gdje burgija neće!
Još jjednom Amire svu sreću svijeta ti želim maestro naš

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 01 feb 2016, 15:51

Ma o cemu pricas? Sta je Turska liga? Hahahahah..daj ba, jel pratis fudbal uopste? Liga leglo kriminala.Zna se iz kojih liga se najvise napreduje.
Dobro Zubanu hvala za to, ma da sam rekao da treba naci kontakte u nekoj drugoj ligi, vjerovatno bi s vremena na vrijeme vise inkasirao, vjerovatno ne ovoliko na prvi transfer, ali da njegov jedan igrac uspije u austriji, pa i ceskoj daleko bi vise zaradio.A uslovi su mnogo bolji nego u turskoj, tj zdravije sredine.To sto bosnjo ne vidi dalje od turske..

Sve u svemu sretno amiru, hvala zubanu.Idemo dalje, jedini je Zeljo bitan.Kup ove sezone bi bio slag na tortu dobrom poslovanju kluba ;)

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 01 feb 2016, 15:53

http://www.yenimeram.com.tr/bosnak-imzaliyor-176350.htm

Boşnak imzalıyor
Giriş Tarihi: 1.02.2016 15:04 Güncelleme Tarihi: 1.02.2016 15:05

Paylaş
tweetle
paylaş
AA
Yazdır
Boşnak imzalıyor
Yeşil-beyazlıların anlaşmaya vardığı Bosna Hersek’li orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic az sonra resmi sözleşmeye imza atacak

Torku Konyaspor, devre arası transfer döneminin son gününde FK Zeljeznicar Sarajevo takımından ikinci transferini yaptı. Yeşil-beyazlılar, sezon başında Raid Bajic transferiyle ilişkilerini güçlendirdiği Bosna Hersek Premier Ligi takımlarından Zeljeznicar’da forma giyen 1997 doğumlu defansif orta saha Amir Hadziahmetovic’i renklerine bağlıyor.

Amir Hadziahmetovic’in transferindeki küçük pürüzün ortadan kaldırıldığı ve bugün saat 16.30’da imza atacağı öğrenildi. Boşnak futbolcunun bonservisi için Zeljeznicar Sarajevo kulübün 500 bin Euro ve sonraki satışından yüzde 20 pay verilecek.

Zvanično, potpisaće danas u 16: 30. Želji 500 hiljada Eura obeštećenja i 20% od narednog transfera.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 01 feb 2016, 15:58

Razvezali o igraču koji više nije nas.
Saznao neko gdje se igra sa Vitezom i u koliko ?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 feb 2016, 16:01

Kojim igracima je Zuban menađer ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 01 feb 2016, 16:01

Gator je napisao/la:Razvezali o igraču koji više nije nas.
Saznao neko gdje se igra sa Vitezom i u koliko ?
I mene to interesuje,znam da je termin srijeda 14:00, pomocni ili Grbavica??

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 01 feb 2016, 16:04

450k ide klubu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 feb 2016, 16:17

Mi se okrecemo nastavku priprema i ovim dvjema utakmicama do polazka u Antaliju, tamo finaliziranje i probe protiv stranaca. Pa ako Bog da, startamo sa tri boda protiv Sirokog.

Amiru neka je sretno, sljedeci je vjerovatno Memija koji taođer ide u tursku. Dugo je put do toga da mi uzimamo 1. milion € za igrace, treba se jos na tome raditi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 01 feb 2016, 16:19

Inat silan bosanski, pa eto sto neko ne proda igraca u te lige sto ih ti spominješ, zato sto nema vezu, nema poznanstva, moze Amir biti i Messi ali ako nema neku vezu da ga se negdje utrpa ostace u ovoj ligi i u 25. Godini postati veteran kojem ce se zivot smučiti, Turska liga je leglo kriminala, a austrijska, Češka i ove sto brojiš su samo jednu stepenicu niže, a možda i u rangu s njima

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 01 feb 2016, 16:21

Sretno Amire da se st bolje pokazes..

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2016, 16:22

Meni je bitnija stvar koju niko nije pomenuo. Te pare koje smo dobili su velike za nase uslove pogotovo. Ali treba investirati barem 50000 KM u neke nove mlade i talentovane igrace za te pare mogu se dovesti tri cetri igraca od kojih ce se jedan opet prodati za dobro cifru i to je najbolji put za zaradu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 01 feb 2016, 16:27

Neki kazu 450, neki 500 neki 550k a klub nece uopste saopstiti cijenu ko da gledam.. Budi pametan haha :crazy: :crazy:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 01 feb 2016, 16:28

sajo10 je napisao/la:Neki kazu 450, neki 500 neki 550k a klub nece uopste saopstiti cijenu ko da gledam.. Budi pametan haha :crazy: :crazy:
http://fkzeljeznicar.ba/amir-hadziahmet ... por/18229/

Željino dijete, Amir Hadžiahmetović, pojačao je redove turskog Konyaspora, ekipe za koju nastupa Riad Bajić. Željo će na ime Hadžiahmetovića zaraditi 500.000 eura plus 20% od narednog transfera.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 01 feb 2016, 16:30

DooVe je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Neki kazu 450, neki 500 neki 550k a klub nece uopste saopstiti cijenu ko da gledam.. Budi pametan haha :crazy: :crazy:
http://fkzeljeznicar.ba/amir-hadziahmet ... por/18229/

Željino dijete, Amir Hadžiahmetović, pojačao je redove turskog Konyaspora, ekipe za koju nastupa Riad Bajić. Željo će na ime Hadžiahmetovića zaraditi 500.000 eura plus 20% od narednog transfera.
Bio sam pre brz ovog puta! My bad :D Znaci ipak 500k :) Ma haj bice to bolje akoBogda... Zeric barem za 700 :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 feb 2016, 16:30

"U ovom trenutku, napravljen je jako dobar posao koji je na liniji vizije razvoja kluba. Transfer se realizovao uz odobrenje šefa stručnog štaba, te uz želju igrača, njegovih roditelja i menadžera kao i nekih naslijeđenih razloga iz prošlosti. Novac apsolutno nije bio povod transfera budući da je Klub finansijski stabilan, iako napominjem da se radi o rekordnom transferu u historiji kluba, te omogućuje dodatno jačanje veza za turskim prvoligašem i procenat od narednog transfera", naglasio je predsjednik FK Željezničar Vedran Vukotić za zvaničnu stranicu kluba sa Grbavice.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/vukotic- ... fer/183261
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 01 feb 2016, 16:31

slika

Momci samo jako :salut:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 01 feb 2016, 16:32

diplomatija je napisao/la:Mi svi Hadisa u kurrtac treba da ljubimo, čovjek svojim vezama nam osigurava mirnu budućnost, pa dajte recite ko to jos prodaje igrace iz naše lige i uzima po milion maraka, prodaje ali jednom u deset godina, spominjete tursku ligu, pa Turska liga je za našu kao sve lige petice zajedno da se spoje, hadisu hvala i samo NEK ovako nastavi, svako nekoliko mjeseci želji milion, a sto se tice hadziahmetovica, on je neosporan kvalitet, talenat i sve sto ide uz to, ali onako iskreno on je vrlo malo pokazao u prethodnoj sezoni, zapravo haman pa nije nista specijalno doprinio igri i rezultatima, sto ne znaci da možda sad i ne bi..

Sve ja tacno brate sto si napisao. Koliko god mi Amira voljeli i vidjeli u njemu bukvalno drugog Pjanica,okolnosti su takve da mi svako pola godine cvaknemo milion km,sto nije malo za nase uslove. Sigurno ceni Bajic i Amir biti extra klase i Konya ce za njih uzeti dobru lovu za sezonu ili dvije,tek onda ce ostati zal za njima,ali sta je tu je. U fazi smo gdje klub izdizemo na neki veci nivo,pa su Rijad i Amir nekako zrtve pokrivanja tih troskova.
Zaljo prvo mora napraviti rezultat , da bi mogao igrace prodavati za vece pare. To je cinjenica. Ovako uzeo si fine pare,dovest ces igraca koji ce odraditi isti posao (Ugljesu),a Amir ko Amir, mlad ,brilijantan ,mozda trenutno bez ucinka velikog, ali onaj mangupluk kojinje pokazao na Kosevu protiv Standarda , garantuje da je on novi Pjanic. Ali eto kazu da je Zera veci talenat od svih njih,pa mozda se izdignemo do njegove prodaje.
**** ga rodjitelji i menadjeri su **** mraka. Cim nanjuse te talente, tesko se klubu boriti da ih potpise, bez tih nekih **** klauzula. Ali ipak sve u svemu, subjektivno je misliti da smo za Rijada i Amira mogli uzeti par miliona,sto i mozda jest tako, ali objektivno u Europi jos uvijek kotiramo ko Prestigio telefon, dobri za male pare.
Ali brate u pola godine 2 miliona km . A imas jos par igraca koje mozes tusnut. Kad se to vidi kako iz Zelje se talenti prodqju. Doce jos djece kod nas, a ponavljam valjdq se do tad izdignemo da mozemo uzimati vecu lovu
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: svemalim1 i 35 gostiju.