Elvir Karić1921 je napisao/la:Zeba....Admiral_TM87 je napisao/la:Radan, Spalevic i Maletic, jos fali Ailton
... napustio Zvijezdu...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Elvir Karić1921 je napisao/la:Zeba....Admiral_TM87 je napisao/la:Radan, Spalevic i Maletic, jos fali Ailton
a otkud znas konjobaru ko mu govori...konobar je napisao/la:Ima mu ko i reci...Njegova stvar kako ce proslavljati golove i tak to,ha ya...Seyo_TM je napisao/la:opet se g0vnar poceo spominjati...divno
Ma Seyo i da dodje izdrzo bi 15 dana, vjeruj mi...Seyo_TM je napisao/la:opet se g0vnar poceo spominjati...divno
Cim imas takvo misljenje,i za nekog reci da je **** samo sto se ne zove Sejo nego Darko,odma se moze vidjeti s kakvom se osobom komunicira...Seyo_TM je napisao/la:a otkud znas konjobaru ko mu govori...konobar je napisao/la:Ima mu ko i reci...Njegova stvar kako ce proslavljati golove i tak to,ha ya...Seyo_TM je napisao/la:opet se g0vnar poceo spominjati...divno
Suti ziv bio...ocito nemas pojma o cemu se radi...demir44 je napisao/la:Cim imas takvo misljenje,i za nekog reci da je **** samo sto se ne zove Sejo nego Darko,odma se moze vidjeti s kakvom se osobom komunicira...
Ma znas da te najvise gotivim na cijelom forumu,al si me malo trznuo s ovim postom,nisam od tebe bas navikao da vrijedjasSeyo_TM je napisao/la:Suti ziv bio...ocito nemas pojma o cemu se radi...demir44 je napisao/la:Cim imas takvo misljenje,i za nekog reci da je **** samo sto se ne zove Sejo nego Darko,odma se moze vidjeti s kakvom se osobom komunicira...
Ispadoh nacionalista
Cudi me da Amar to nije vidio...1921 je napisao/la:Neki se mozda sjecaju kada sam govorio je da je Radosevic bolji od Sehica. Bilo je to poslije utakmica sa Celikom na Grbavici.
Nadam se da ce momak opravdat moje rijeci, jer stvarno ima predobre reflekse.
Radosevic nije Zeljino djete...bistrikboy je napisao/la:Cudi me da Amar to nije vidio...1921 je napisao/la:Neki se mozda sjecaju kada sam govorio je da je Radosevic bolji od Sehica. Bilo je to poslije utakmica sa Celikom na Grbavici.
Nadam se da ce momak opravdat moje rijeci, jer stvarno ima predobre reflekse.